Ile by kosztowała przeróbka SEATA TOLEDO II?Prosze o odpowiedz i z góry dziekuje.Zweckfrom ma rację.
witaj
Byłem kochani w PZU i w Warcie i mi powiedzieli ze tam gdzie jest auto zarejestrowane tam ma byc ubezpieczone i nie ma mozliwosci ubezpieczenia Anglika w polsce:-(
Jak coś to mam namiar na kolesie który łatwi angielski Mot.Pozdrawiam
Witam, wykonwywałem przegląd na polskiej stacji diagnostycznej swojego anglika.Musi to być Okręgowa Stacja. Nadmieniam że kontroli podlegało zawieszenie, hamulce, sprawnosc swiateł, amortyzatory czyli wszystko jak w przypadku europejczyka tyle ze nie sprawdzał ustawienia świateł z wiadomych względów. Na tej podstawie wydał mi zaświadczenie że pojazd jest sprawny technicznie z pól rocznym okresem ważności. Ta klauzula była zawarta w czesci przeznaczonej na adnotacje. Gdyż diagnosta nie mógł dać pozytywnego wyniku badania wg art 66 ustawy. Ktory mowi o ukladzie kierowniczym. I żadna świadoma i cywilizowana stacja znajaca troche przepisy nie ma prawa Ci odmowić tego, skoro skonczył sie brytyjski przegląd. Rozmawiałem też z prawnikami, którzy zajmują się likwidacją szkód komunikacyjnych. I takie własnie zaswiadczenie jest niezbędne by szkoda została uznana przez ubezpieczyciela. A auto miałem ubezpieczone w PZU. To tyle w tym temacie.