• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Czy zdjąc bana dla Mazurka

Czy zdjąc bana dla mazurka

• Głosujących
    43
  • Ankieta zakończona .
Status
Zamknięty.

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Znalazl sie nastepny awokat Mazurka , ankiety bedzie oglaszal i wyroki ferowal . Jak tak bardzo brakuje Tobie Mazurka i jego porad nikt Ci nie zabrania korzystania z forum Andrzeja . Ja w dalszym ciagu podtrzymuje swoje zdanie i nie zgadzam sie na zdjecie bana .

albo3

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
słońsk
Znalazl sie nastepny awokat Mazurka , ankiety bedzie oglaszal i wyroki ferowal . Jak tak bardzo brakuje Tobie Mazurka i jego porad nikt Ci nie zabrania korzystania z forum Andrzeja . Ja w dalszym ciagu podtrzymuje swoje zdanie i nie zgadzam sie na zdjecie bana .

Przepraszam pana ale to ja zakładałem ankietę no i ją podsumowuje jestem w tym konsekwentny miał pan czas na wyrażanie swoich opinii ludzie głosowali tak a nie inaczej przykro mi .Dla czego pan sie tak boi odblokowania pana mazurka czy sa jakieś powody?? I tak NA MARGINESIE proszę mnie nie obrażać nie piłem z panem kielicha.

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
ja mam pytanie do Ciebie ALBO3

wczym cie obrazil KRISTOFF

PROSTE PYTANIE !!!???

albo3

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
słońsk
Ten pan mi tyka jak swojemu robotnikowi a nim nie jestem. Trochę kultury nie zaszkodzi.

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Jezeli nie wiesz to na forum nie ma panow (przynajmniej na tym ) Oczywiscie Mozesz sobie zakladac ankiety jakie chcesz ale dla mnie nie sa one zobowiazujace . Nie mam powodow azeby bac sie Andrzeja , poprostu przegial pałe ( i to nie tylko moim zdaniem ) i chociazby z tego powodu za Nim nie tesknie a co do powodow to co Tobie tak na tym zalezy ? Masz w tym jakis interes ? A moze prowizje ?

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
Ten pan mi tyka jak swojemu robotnikowi a nim nie jestem. Trochę kultury nie zaszkodzi.

wedlug mnie nie naruszyl twojego EGO
nie pisal nic o ROBOTNIKU
tylko wyraził swoja opinie

poza tym faktycznie biebyło ankiety od admina tylko od Ciebie przyjacielu

i faktycznie nikogo to niezobowiazuje do niczego
tylko tyle ze wiadomo ze Andrzej jest na plusie

i tyle

poco jakies zadarcia i PANY

albo3

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
słońsk
Odniosłem takie wrażenie że zwraca się tak do mnie jak do robotnika SWOJEGO? Kiedy napisałem post po zakończeniu ankiety kolega Kristoff od razu protestuje. A od pewnego czasu temat nie był w ogóle poruszany,myślałem że już każdy wyraził swoja opinie w temacie ? Teraz tylko czekamy jak postąpi administracja forum.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
dziwie sie dlaczego tak na siłe na tak znienawidzone i wysmiewane forum, hm....... :ke:

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Prosze admina przed podjeciem decyzji o ewentualnym zdjeciu bana dla Andrzeja M o opublikowanie listy uzytkownikow forum ktorzy byli "za" jak rowniez tych ktorzy byli "przeciw " Odnosze wrazenie ze wiekszosc ktora byla na tak zalogowala sie na forum w ostatnim czasie tylko w jednym celu

magik

Anglikomaniak
Punktów
22
Miasto
gdzieś w polsce
Prosze admina przed podjeciem decyzji o ewentualnym zdjeciu bana dla Andrzeja M o opublikowanie listy uzytkownikow forum ktorzy byli "za" jak rowniez tych ktorzy byli "przeciw " Odnosze wrazenie ze wiekszosc ktora byla na tak zalogowala sie na forum w ostatnim czasie tylko w jednym celu

popieram w 100% niech wielki brat przemówi

Victorios

Administrator
Punktów
5
Miasto
PL
angliki.info
Lista głosujących znajduje się tutaj: http://angliki.info/f23/poll-10-czy-zdjac-bana-dla-mazurka.html
Głosy oddane przez użytkowników zarejestrowanych po założeniu ankiety oczywiście nie zostały uwzględnione przy podejmowaniu decyzji.
Opinie napisane przez stałych użytkowników forum miały, mają i będą miały zdecodywanie większą wagę.
Wniosek odrzucony.
Temat zamknięty.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom