• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Czy zdjąc bana dla Mazurka

Czy zdjąc bana dla mazurka

• Głosujących
    43
  • Ankieta zakończona .
Status
Zamknięty.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
no wlasnie staropolskim zwyczajem to forum to nasz cech, gdzie wymieniamy sie doswiadczeniami, jeden z cechowników wyleciał za prywate i niedostosowanie sie do jego zasad

magik

Anglikomaniak
Punktów
22
Miasto
gdzieś w polsce
czy aby nie powinniście założyć idąc staropolskim zwyczajem - cech rzemieslniczy o nazwie np. "Anglo - mechanicy" z własnym kodeksem i stroną zastrzeżoną dla zwykłych śmiertelników . I we własnym grajdołku wymienieć swoje opinie jacy to jesteśmy wielcy i wspaniali o co ci chodzi każdy z zarejestrowanych tu warsztatów stara się pomagać może ze strony jak to się mówi zwykłego śmiertelnika wszystkie warsztaty obecne na tym forum stanowią jedna wielką rodzinę ale każdy stara się drugiemu pomagać jak ma jakiegoś zonka z autem a wszczegulności zwykłym osobom które zdecydowały się na przekładkę swojego angola we własnym zakresie sami niewiedza na jakie problemy mogą napodkać

Hyd

Początkujący
Punktów
4
Miasto
Poznań
No to jak to określiłes : "jak wielka rodzina" - to może potraktujcie kolegę AM jako syna marnotrawnego który zbłądził . Może trzeba dać mu szansę .

vectra007

Bywalec
Punktów
0
Miasto
słubice
hmm kazdy ma prawo byc na forum itd ale co zrobic no niektorzy nie moga wrecz nia maja prawa byc tutaj bo jakies lobby ma nad tym ... ....

JJpoznaniak

Początkujący
Punktów
2
Miasto
lubów
A może można by było pozwolić wypowiedzieć się panu Andrzejowi chociaż na tym forum?
powiem szczerze że ja nie łapie czemu go wyrzuciliście?
czy dlatego że zwrócił uwagę na to że nie wszystkie auta po przekładce są bezpieczne?

magik

Anglikomaniak
Punktów
22
Miasto
gdzieś w polsce
nie bo charakter awanturnika i ma manie wyszszości nad innymi

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
A może można by było pozwolić wypowiedzieć się panu Andrzejowi chociaż na tym forum?
powiem szczerze że ja nie łapie czemu go wyrzuciliście?
czy dlatego że zwrócił uwagę na to że nie wszystkie auta po przekładce są bezpieczne?
przyjacielu drogi poczytaj najpierw forum gdzie sie wypowiadal Mazurek
a potem pisz cos na ten temat, tym bardziej ze w ogóle nie jestes na tym forum
uczestnikiem na bieząco , jak trafisz to coś napiszesz

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
poprosze o 3 posty w których pomogł,wyjasnił co po kolei zrobić, opisał jakąs przekładke lub wkleił jakies zdiecie,jesli znajdziesz to ja bede za
czyli co nic nieznaleźliscie ?

JJpoznaniak

Początkujący
Punktów
2
Miasto
lubów
trafiłem na forum gdzie zwraca uwagę że nie wszyscy przerabiają auta tak aby były bezpieczne.
zwrócił uwagę na fakt który dla mnie jako osoby która kupiła tylko jedno takie auto do własnego użytku jest bardzo ważny

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
a ja powiem tak
Pan Andrzej na kazda swoja robote daje bezterminowa gwarancje

jakim cudem ( na okablowanie sie zgodze )

ale co ze spawaniem np. B5 czy A4 te spawy nigdy niezardzewieja , itd
jezeli koncerny samochodowe daja max 10 lat gwarancji na blacharke to Pan Andrzej chyba ma jakas technologie z NASA

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
jeszcze zostalo 19 dni
ale z tego co widac na slupkach to raczej wróci do Szanownego Grona

---------- Dodano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

i wtedy Go zapytam

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
bezterminowa gwarancja ? ale czy jest napisane czego dotyczy ? wydaje mi sie że tylko na robocizne, a bardziej aby ładnie wyglądało i przyciągało klientów którzy nie bardzo wiedzą o co chodzi, marketing, że zwrócił uwage na to że nie wszyscy robią dobrze....... zawsze to mówi i dodaje że tylko u niego robi sie dobrze i bezpiecznie,na wszystkich forach "doradza" żeby nie dawać do zaufanych warsztatów bo to flachowcy, niebieskie warsztaty to paproki a adminowi "obić morde za prowadzenie tego forum bo ono wprowadza ludzi w błąd" itp. wypowiedzi.
wole brać udział w innych tematach niż takie pyskówki ale ten pan przegioł oczerniając ludzi których nawet nie zna i stąd ta alergia

albo3

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
słońsk
poprosze o 3 posty w których pomogł,wyjasnił co po kolei zrobić, opisał jakąs przekładke lub wkleił jakies zdiecie,jesli znajdziesz to ja bede za

Mam nadzieje panie Rysiu że sie pan nie obrazi na mnie odpowiem troche żartem.Czytając te forum znalazłem te trzy rzeczy w których pan Mazurek pomógł ?
1)Wyjaśnił) sądownie Junakowi z dobrym skutkiem ,gdzie jest jego miejsce na ziemi,przy okazji przeznaczył wynegocjowaną sumę pieniędzy na dom dziecka.
2)Pomógł ) panu Miśkowi sprzedać forum.
3)Przychylił) sie do prośby pani Marleny w prokuraturze i odstąpił od oskarżenia jej.

I oto są te trzy rzeczy o które pytasz.

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
jaja sobie robisz

co to ma do rzeczy jesli chodzi o forum ????

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
hehe,jaja se robisz ale dzis 1-04 to ok posmialem sie,
odp. szybko na te 3 punkty
1. zamknał buzie Junakowi sadownie bo mu odstraszał klientów
2. Misiek sprzedał forum bo trafiła sie dobra okazja przytulić troche grosza
3. bo nic nie miał na Marlene

albo3

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
słońsk
Witam.Czas ankiety dobiegł końca ,użytkownicy wyrazili swoje opinie w sprawie i oddali głosy.Większością głosów wygrał pan mazurek.
Proszę administracje forum o odblokowanie konta pana mazurka i temat można zamknąć pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom