• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Czy zdjąc bana dla Mazurka

Czy zdjąc bana dla mazurka

• Głosujących
    43
  • Ankieta zakończona .
Status
Zamknięty.

albo3

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
słońsk
Myślę że ban dla pana Mazurka jest bardzo nieuczciwy,i powinno się rozważyć odblokowanie jego konta.Bądż co bądź człowiek ma pojęcie i pomaga w tematach,troche brakuje jego porad,myślę że w ankiecie powinni wziąść udział zwykli forumowicze a nie zakłady aby nie było bałaganu i zamieszania oraz stronniczości .Zapraszam do ankiety

Jak napisała Marlena to wolne forum i każdy ma prawo tu być.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
poprosze o 3 posty w których pomogł,wyjasnił co po kolei zrobić, opisał jakąs przekładke lub wkleił jakies zdiecie,jesli znajdziesz to ja bede za

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
nie jestem konkurencją mazurka, fakty poprosze za przywroceniem,a może wypadałoby zagłosować nad przywróceniem ludzi usunietych z jego forum

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
248
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
To forum tworzy tak na prawdę kilka warsztatów i gdyby nie one nie było by tego forum oraz porad i podpowiedzi dla zwykłych użytkowników
Myślę że to właśnie właściciele tych warsztatów powinni podjąć tą decyzję

PS
Mi to akutar lotto czy Andrzej będzie na forum czy nie

Pozdrawiam
Rafał

Sardon

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Kostrzyn
Jestem na Tak. Domyślam się, że ban był za wypowiedzi w "rozmaitości". Chciałem zauważyć, że dyskusja była bardzo pikantna i nie tylko Pan Andrzej brał w niej udział.. Moim zdaniem nie sprawiedliwie dostał bana.

Pozdrawiam

macio1224

Gaduła
Punktów
0
Miasto
Biała podlaska
Czesc!Uważam że Pan Anrzej powinien zostac odblokowany.Juz wyjasniam dlaczego.JAkos całkiem niedawno miałem problem ze skrzynia, wykonałem do Andrzeja telefon wszystko krok po kroku wyjaśnił jak zdemontowac gałke i jak usunac usterke.Coprawda nie przerabiał mi "anglika" jednak jestem za Odblokowaniem go!!!!!!!!!

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Jestem na nie bo:
1. Nie wnosił nic dla forum, jak go nie ma jest porządek.
2. W większości wypowiedzi nie pomagał tylko wychwalał się i naśmiewał z innych warsztatów (posty pisane tylko dla reklamy warsztatu i własnej korzyści)
3. Ma swoje fora gdzie inne warsztaty nie mają miejsca i są przez niego zniesławiane w szczególności zaufane, powinno mu to wystarczyć.
4. 90% wypowiedzi polecających firmę w temacie "polecam wszystkim Warsztat Andrzej..." są napisane z jednego źródła ip. A swoją drogą, które to już Twoje konto: matiku, ryniu, albo3 i kilkanaście innych?
A właściwie to kim Ty jesteś, ze piszesz w czyimś imieniu? mazurekandrzej33 Cie o to prosił? Dlaczego sam tego nie napisał (i nie pisz, ze dlatego ze jest zbanowany bo Ty i Twoje kilkanaście innych kont jest również zablokowanych, a jakoś nie przeszkadza Ci to w tworzeniu kolejnych kont).

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
jestem na NIE
ale mozna spróbować i zobaczymy w ciagu miesiaca czy dwóch co bedzie siedzialo

gosc ma wiedze jesli chodzi o VAG

tylko zeby niebylo jak kiedys ze jakies inne podróby sie loguja na forum

magik

Anglikomaniak
Punktów
22
Miasto
gdzieś w polsce
ja również jestem na nie podpadł mi już na pierwszym forum i tak mu zostało czemu na swoich forach nie sieje takiego zamentu

Sardon

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Kostrzyn
ja również jestem na nie podpadł mi już na pierwszym forum i tak mu zostało czemu na swoich forach nie sieje takiego zamentu

Ja patrze z perspektywy potencjalnego klienta a nie warsztatu. Pan Andrzej zwrócił Tobie uwagę i miał słuszność, bo jeśli się czegoś nie potrafi robić to się tego nie robi! I to nie on powinien zostać tu zbanowany tylko takie osoby jak Ty, co wciskają ludziom kit obiecując nie wiadomo co a jak się okazuje narażasz przez to ich życie, czas i pieniądze o nerwach nie wspominając!

Nadal nie rozumiem za co został zbanowany, za to że brał udział w dyskusji i bronił swojego imienia? Przeczytajcie sobie wszyscy raz jeszcze temat od którego się zaczęło i zobaczcie co ludzie pisali a jakoś uszło im to na sucho..

Jestem tu od niedawna, większości piszących tu osób nie znam. Ale co do jednego jestem pewien, decyzja o zablokowaniu Pana M. była niesłuszna.

Pozdrawiam

tomi70

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Tuchola
jestem za zbanowaniem, sieje tylko kość niezgody, mój przedmóca jest nim czuję to własnie po kościach:)

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
jak dla mnie jest mi obojetne, nie mam nic do niego ani on do mnie pytanie tylko po co skoro ma tyle swoich stron (przekladane.pl ; przerabiane.pl ; angliki info.pl; angliki forum.pl; sporo go na 4x4 i jeszcze kilku,jak znaleźć czas dla oblecenia tego wszystkiego,

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Nadal nie rozumiem za co został zbanowany, za to że brał udział w dyskusji i bronił swojego imienia?

Tu nie chodzi o temat rozmaitości.
W większości wypowiedzi nie pomagał tylko wychwalał się i naśmiewał z innych warsztatów (posty pisane tylko dla reklamy warsztatu i własnej korzyści)
I tu nie chodzi o bronienie swojego imienia, bo nie wiem czy zauważyłeś nikt na forum nie pisał, że robi on źle, tylko było odwrotnie.

poprosze o 3 posty w których pomogł,wyjasnił co po kolei zrobić, opisał jakąs przekładke lub wkleił jakies zdiecie
Ja też poproszę.

albo3

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
słońsk
Nawiązując do mojego pierwotnego postu który był zaadresowany do zwykłych użytkowników,a wypowiadają się w temacie oraz głosują w ankiecie zakłady uważam że jest to stronnicze.
Proszę jeszcze raz o to aby odpowiedzi w temacie były pisane przez użytkowników.

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
ok niech się wypowiadają zwykłe osoby ale nie takie jak ty ktore mają po kilka napisanych postów i założone konta tylko do tego celu

magik

Anglikomaniak
Punktów
22
Miasto
gdzieś w polsce
Ja patrze z perspektywy potencjalnego klienta a nie warsztatu. Pan Andrzej zwrócił Tobie uwagę i miał słuszność, bo jeśli się czegoś nie potrafi robić to się tego nie robi! I to nie on powinien zostać tu zbanowany tylko takie osoby jak Ty, co wciskają ludziom kit obiecując nie wiadomo co a jak się okazuje narażasz przez to ich życie, czas i pieniądze o nerwach nie wspominając!

coś bym napisał ale powstrzymam się:cenzura:

JJpoznaniak

Początkujący
Punktów
2
Miasto
lubów
jestem na tak!

przeczytałem wszystkie posty i brak mi słów!!!
To ma być demokracja !nie wstyd wam?
usuwa się człowieka bo ma inne zdanie i potrafi coś zrobić szybciej i lepiej niż inni!!!
widać że tu wypowiada się tylko konkurencja,a gdzie zwykły klient?
pan Andrzej
Przerobił mi autko i jestem bardzo zadowolony!!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom