• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Czy zdjąc bana dla Mazurka

Czy zdjąc bana dla mazurka

• Głosujących
    43
  • Ankieta zakończona .
Status
Zamknięty.

JJpoznaniak

Początkujący
Punktów
2
Miasto
lubów
kurcze ludzie!!!
ktoś pochwali Mazurka to od razu jest nim?!
podziwiam was naprawdę!!!
najpierw usuwacie człowieka a potem po nim jedziecie ,żeby nie miał sposobu sam się bronić!
no teraz każdy już może pisać co chce-w końcu Mazurek i tak nic nie powie!!!

albo3

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
słońsk
Proszę administracje forum o usuniecie polemiki która nie jest związana z wątkiem który poruszam.

To jest (daje se j...a obciąć)itp ,bo trochę to się brzydkie robi nie prawda?

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
no i tak wlasnie wyglądaja te dyskusje, victorious zrobił ciach i my se możemy pogadać, od rządzenia jest administracja

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
Trochę nudny staje się ten temat zwłaszcza, że co chwilę pojawiają się nowo utworzeni użytkownicy i zabierają głos w temacie a Ci co głosują może by tak się zapoznali za co został zbanowany Mazurek a nie - "jestem za bo dostałem promocję na przekładkę w zamian mam go promować na tym czy innym forum" itd.
Widzę tu mnóstwo "swieżych" użytkowników, którzy tylko nakręcają temat i podsycają"ogień". Jak takie głosowanie ma byc przeprowadzone rzetelnie skoro co chwila pojawia się jakiś "swieżak" i wypowiada w temacie(robiąc tak każdy może podzwonic po znajomych aby zagłosowali). Ludzie Wy nic nie wnieśliście do forum a tylko psujecie tu atmosferę. Jak narazie jestem bezstronniczy ale jak tak dalej będzie to oddam swój głos. Ogólnie jestem za zamknięciem tego tematu. Jeśli kogos uraziłem to sorry ale wyraziłem swoją opinię.

Hyd

Początkujący
Punktów
4
Miasto
Poznań
To wolne forum gdzie każdy może prezentować swoje racje nie zawsze o ile nie uraża uczuć , dobrego wychowania i nie jest pomówieniem . Jak widać gro przeciwników Pana Mazurka to właściciele konkurencyjnych zakładów czyli tzw . „ towarzystwo wzajemnej adoracji „ co niestety jest bardzo widoczne na tym forum . Może odrobinę samokrytyki nie jesteście wyrocznią w tej kwestii . Jak widać w rankingu zostajecie w tyle . Aby uprzedzić dewagacje nie jestem ani z rodziny a nawet nie znam goscia .

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
JAKIE - towarzystwo wzajemnej adoracji - ?????

kazdy z tego TWA zna Pana Mazurka na wskrosc i nie tylko z tego forum
poczytaj sobie jego posty itd . jedna kicha

Ps na swoim foru Pan A.M popisal takie bzdury przynajmniej na mnie ze szok wiec
go wy..............
koniec

Hyd

Początkujący
Punktów
4
Miasto
Poznań
No cóż jak to mówi przysłowie : " uderz ręką w stół a nożyce się odezwą "... Nie często zagądam do tego forum ale zauważyłem nieraz Twoje docinki na temat Pana Mazurka też nie były fer . Jeśli gościu robi przekładki i klienci je chwalą czyli ma pełne prawo aktywnie uczestniczyć w tym forum . Jeśli jest ono faktycznie wolne od nacisków Waszego lobby .

magik

Anglikomaniak
Punktów
22
Miasto
gdzieś w polsce
To wolne forum gdzie każdy może prezentować swoje racje nie zawsze o ile nie uraża uczuć , dobrego wychowania i nie jest pomówieniem . Jak widać gro przeciwników Pana Mazurka to właściciele konkurencyjnych zakładów czyli tzw . „ towarzystwo wzajemnej adoracji „ co niestety jest bardzo widoczne na tym forum . Może odrobinę samokrytyki nie jesteście wyrocznią w tej kwestii . Jak widać w rankingu zostajecie w tyle . Aby uprzedzić dewagacje nie jestem ani z rodziny a nawet nie znam goscia .

kolego konkurencja konkurencja ale jak ja czy koledzy po fachu dzwonili do niego bo napotkało się na przeszkodę to jego odpowieć cytuje wiem co dolega temu autu ale nie mogę powiedzieć bo to tajemnica zawodowa to po jakiego grzyba wogule zakłada swoje fora albo na to się pcha jak nie chce pomóc po mojemu to jest fałszywa osoba i do tego pazerna na kasę myślę że hotelik i być może panienki mieści się nad jego warsztatem na pienterku może i robi auta w rekordowym czasie ileś tam godzin ale skoro udzielał się na tym czy innym forum to mógł by pomóc a nie czepiać się bo akurat mnie czy kogoś innego przerosło auto sam pisał że on przekłada tylko i wyłącznie auta z grupy vag a w moim przypadku wyjeżdża co to nie on bo ja mu do piet nie dorastam on by to lepiej przełożył a skont on może mieć pojęcie o innych markach aut poza grupą vag a na koniec jego teza że on przekładał angole jak ja chodziłem w pieluchach to ile on może mieć lat skoro ja mam 30 to musi być już dziadkiem a na zdjęciu z reklamą swojego warsztatu wygląda jak małolat więc co od czego zaczął od wymiany lampy w rowerze

sawik

Anglikomaniak
Punktów
25
Miasto
pabianice
zastanawia mnie tylko jedna rzecz nie związana z tematem
czemu w tej ankiecie moga brać udział osoby mające 1,2 posty
a żeby się wypowiedzieć w dziale "niepolecane" trzeba mieć ileś tam ???

Hyd

Początkujący
Punktów
4
Miasto
Poznań
kolego Sawik ,
to nie ilość swiadczy o tym czy ma się coś do powiedzenia a raczej treść postów . Może Pan Mazur jako dobry fachowiec ma duże poczucie własnej wartości i zachowuje sie jak profesor a wiek jest tu najmniej istotny . Znam przypadki że przysłowiowe "jajko" jest dużo madrzejsze od kury . Nie ma takiego fachowca w waszej branży który znał by się na wszystkich modelach aut . Na pewno improwizujecie biorąc auta do przekładki i dopiero w trakcie nabieracie doświadczenia - a klient nieświadomy myśli że oddał auto w rece doswiadczonego mechanika . Przerabiałem ten temat i cos o nim wiem , niestety też tak myślałem .

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Tak ,kolego Hyd nabieram doswiadczenia robiac przekladki - kazdy model auta musi byc kiedys pierwszy , nawet Andrzej ( Mazurek ) uczyl sie na pierwszych przekladkach zanim wypracowal swoje metody . A tak na marginesie kazdy z nas jest bardzo dobrym mechanikem a jeszcze lepszym elektrykiem niekiedy serwisy moglyby sie od nas uczyc . Idac tropem Twojego rozumowania jak idziesz np.do lekarza a on jest swiezo po studiach to wychodzisz z gabinetu bo brak mu doswiadczenia ?

magik

Anglikomaniak
Punktów
22
Miasto
gdzieś w polsce
jak uważacie czy w sondach powinni głosowac osoby które napisały mniej niż 5 postów

jak w temacie to zaczyna robić się śmiechu warte te ankiety głosują osoby które są na forum kilka dni lub napisały 2 lub 3 posty a najwięcej mają do powiedzenia choć nie bardzo wiedza o co chodzi co wy na to

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
oficjalnie mówiąc trzeba sie zarejestrowac po parę razy i głosować

JUz pisalem wczesnie glos powinni miec Ci którzy sa ponad rok na forum i tyle

sawik

Anglikomaniak
Punktów
25
Miasto
pabianice
albo osoby posiadające swoje ogłoszenie w dziale "zakłady" lub tylko "zaufane"

magik

Anglikomaniak
Punktów
22
Miasto
gdzieś w polsce
a co odpowie nasze guru tego forum mowa o VICTORIOSIE sory jak cie urażę pewnie ci podpadnę za to ale mógłbyś się w tej kwestii wypowiedzieć ja też uważam że w ankietach powinni uczestniczyć osoby zalogowane na tym forum co najmniej od roku bo wtedy są pi-razy oko jak to się mówi rozszyfrowani wiadomo że człowiek wie co pisze i na jaki temat a nie jak teraz sory że pisze wprost ale jak misiek był adminem to był pożadek na forum ale jeśli cię nie uraziłem tym postem to :alko: mam nadzieje że za taką powiedzieć nie zbanujesz mnie

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
a ja napisze tak
na poczatku było widać kto głosuje NIE lub TAK
teraz jest to utajnione
moze to powrócić

wszyscy chyba by chcieli wiedziec
tak mi sie wydaje

magik

Anglikomaniak
Punktów
22
Miasto
gdzieś w polsce
JARO a co ty o tym myślisz to co napisałem wyżej będę miał bana czy ostrzeżenie

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
przeciez to WOLNA STREFA

moim zdaniem nikogo nie obraziles
a ze w cuczysłowiu " piszesz do admina ze by coś zrobił "

to co , przeciez jestesmy uzytkownikami juz dosc dlugo , mozemy coś podkreslic lub zasugerować

pozdro

Hyd

Początkujący
Punktów
4
Miasto
Poznań
patrząc z boku na te wasze wywody / nie jestem związany zawodowo z branżą / czy aby nie powinniście założyć idąc staropolskim zwyczajem - cech rzemieslniczy o nazwie np. "Anglo - mechanicy" z własnym kodeksem i stroną zastrzeżoną dla zwykłych śmiertelników . I we własnym grajdołku wymienieć swoje opinie jacy to jesteśmy wielcy i wspaniali .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom