(do gumis) nie jest ważny, trafisz na kumatego policjanta i auto na lawete, taki przeglad nie ma żadnej mocy prawnej . piszecie a guzik sie znacie jak morze niemjec mocy prawnej gosciu jak jest zrobiony na staci diagnostycznej i nie po rzadnej znajomosci jest taka ustawa i morzna zrobic bez problemu jak bende w pl to zeskanuje i wstawie na forum pokarze jak wyglonda a co do ubezpieczenia to od 2009 bodajrze mam renowkie na angelskich blachach z polskim ubezpieczeniem i polskim przeglondem ktora jest w pl i gliny mogo mje w dup...pocalowac kilka razy mjalem kontrole i co nic mam tesz gline w rodzinie i on sam powiedzal samochud jest zarejstrowany ma ubezpieczenie przeglond wiec morze sie poruszac po drogach co innego jak bys mjal jakie papierowe tablic i niemjal dowodu ale tu wszystko jest na legalu co prwada raz zapytal sie glina kiedy samochod wruci do uk to co oczywiscie mala sciema ze klopoty rodzinne i narazie pobyt w pl i natym sie skonczylo
---------- Dodano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------
przegland morzecie zrobic w warszawie ulica wolska 225 na angola bez problemu jak ktos chce a ubezpieczenie to mam w HDI juz 3 rok koszt na rok za laguna 2 to 530 zlotych a taki przeglond powinna zrobic karzda stacia pokazalem ten przeglond u siebje w wyszkowie na staci i gosciu zapoznal sie z nim blirzej posprawdzal i powiedzal ze za rok morze mi zrobic bez problemu poprostu oni sami nie wiedzo ze jest taka ustawa to na tyle
---------- Dodano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------
przegland morzecie zrobic w warszawie ulica wolska 225 na angola bez problemu jak ktos chce a ubezpieczenie to mam w HDI juz 3 rok koszt na rok za laguna 2 to 530 zlotych a taki przeglond powinna zrobic karzda stacia pokazalem ten przeglond u siebje w wyszkowie na staci i gosciu zapoznal sie z nim blirzej posprawdzal i powiedzal ze za rok morze mi zrobic bez problemu poprostu oni sami nie wiedzo ze jest taka ustawa to na tyle