Heh no chyba, że tak. Ja się zainteresowałem tym w tamtym roku więc nie wiem ile to już ciągną. Posiadam anglika od niedawna więc, jestem zielony w tych sprawach
Ale jestem pozytywnych myśli, że wprowadzą już może rejestracje w tym roku.

Chore jest to ze sprowadzilem Skyline GTR do Polski i narazie nic nie zrobie bez przekladki. Auto do sportu produkowane tylko z kiera RHD. Powinny byc wyjatki dla takich aut i powinni dojebac jeszcze 10x wieksze OC na reszte aut. To by sie ludziom odechcialo importu i Tusk i reszta pojebancow byla by zadowolona. Abo umozliwic rejestracje aut ktore wystepowaly tylko z RHD a reszta won. Nie wiem po co sobie utrudniac zycie dla paru groszy. Ludzie kupuja auta i je garazuja liczac ze kiedys to nasze pojebane prawo sie zmieni, to jest zalosne. Osoba taka jak ja ktora sie pasjonuje motorsportem gowno moze zrobic i trzeba wydawac 20 kola na przekladke i niszczyc kultowe auto za ktore moglbym kiedys wziac jeszcze wieksza kase.
Tez sie wypowiem na ten temat bo w sumie mnie tez dotyczy. Szczerze to chyba jednak bylbym za tym zeby takich aut nie rejestrowac. Sam jezdzilem dosyc sporo i wiem jak ciezko jest anglikiem po polsce sie poruszac. Teraz wyobrazcie sobie ze gnojek ktory dopiero zdal prawko, ma troche kasy i chce kupic auto jak najlepsze dla szpanu. A ze budzet ograniczony to za kilka tys zl zamiast kupic polskiego zloma kupuje dobrego anglika i wyjezdza na ulice. Czlowiek bez doswiadczenia za kierownica+anglik=sami sobie wyobrazcie. Jest przejebane i tyle. W innych krajach mozna legalnie je rejestrowac ale inne kraje to nie polska. Tam stac ludzi zeby kupic sobie normalne auto, a angliki trafiaja sie tam sporadycznie. W polsce mysle ze byloby zaraz oblezenie aut z anglii i spotykalo by sie je na ulicy non stop.