Warsztat w Wąsoszu
Witam
Wiem że zaraz mnie wszyscy obrzucą błotem ale mimo wszystko napiszę.
Nie wiem co jest grane na tym forum w sprawie A. Mazurka dlaczego go obrzucacie błotem. Moim zdaniem to bardzo dobry i solidny warsztat w którym przełożyłem już trzy samochody i jestem bardzo zadowolony. Za dwa tyg. prowadzę kolejne auto Passat B6 (jestem z Łowicza), i chętnie bym przerobił auto w mojej okolicy ale ceny są takie że lepiej mi sie opłaca jechać do Wąsosza (300 km w jedną stronę).
Ostatnio obdzwoniłem kilka warsztatów (również tych z forum) to co niektórzy pytali mnie czy to prawda że Mazurek tak szybko robi przekładki, odpowiadam TAK TO PRAWDA.
Nie śmiem twierdzić że inni są gorsi, wręcz przeciwnie zawsze znajdą się lepsi, dziwi mnie tylko jedna rzecz, ta Wasza wrogość i zawiść.
Ale to już jest chyba polska przypadłość że jeden drugiego w łyzce wody za 2 zł utopii.
Moim zdaniem przekładek jest tyle że dla wszystkich wystarczy pracy.
Ja jako klient jestem zadowolony że powstaje coraz więcej warsztatów, bo dzięki konkurencji wydaję mniej pieniędzy.
Pozdrawiam wszystkie warsztaty, życzę powodzenia i dużo pracy.
Dla osób które chcą przerobić tanio i solidnie auto z grupy VW polecem A. Mazurka z Wąsosza.
Chętnie nawiąże współprace z warsztatem z mojej okolicy który przerobi mi auto za tą samą cenę co A. Mazurek (uwzględniając oczywiście tą samą jakość wykonanej usługi).
Pozdrawiam