• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

polecam wszystim Warsztat Andrzej Mazurka w wąsoczu Dolnoślaskie

Status
Zamknięty.

Daniel1976

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Łódz
Witam polecam wszystkim ten warsztat przerabiali mi passta b5fl wszystko według wcześniejszych ustaleń przyjechałem o 7 rano a następnego dnia o 16 wyjechałem z kierownicą po lewej stronie do tego naprawili mi elektryczną szybe za co nie doliczyli ani złotówki naprawde jestem pod wrażeniem pracy wykonanej przy moim aucie do tego bardzo profesjonalne podejście do tematu miła obsługa no i oczywiście bez terminowa gwarancja ale i tak jestem przekonany, że nie będe z niej musiał korzystać chociaż miałem daleko ale warto było przejechać te kilometry. Oby w Polsce bylo więcej przetsiębiorstw działających tak dynamicznie i na takim wysokim poziomie pozdrawiam

oktawian

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Zielona Góra
Konkrety proszę . Faktura jakieś zdjęcia etc.

Pozdrawiam .

Daniel1976

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Łódz
jutro dodam zdjęcie bo zbytnio nie wiem jak to zrobić, a jutro będzie mój kolega i mi pomorze, a co do ceny zapłaciłem 6800zł to jest cena robocizny+części. Tak poza tym tu nie jest temat o sprinterze tylko o polecanym warsztacie Andrzeja Mazurka

oktawian

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Zielona Góra
no dobra zdjęcia a jakieś potwierdzenie, że robiłeś i niego ?

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
Daniel1976 napisał:
jutro dodam zdjęcie bo zbytnio nie wiem jak to zrobić, a jutro będzie mój kolega i mi pomorze, a co do ceny zapłaciłem 6800zł to jest cena robocizny+części. Tak poza tym tu nie jest temat o sprinterze tylko o polecanym warsztacie Andrzeja Mazurka
Dawaj te dowody,bo jak obiecujesz,to dotrzymaj słowa.

Tony

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Wielkopolska
delegat5 napisał:
Daniel1976 napisał:
Dawaj te dowody,bo jak obiecujesz,to dotrzymaj słowa.

I właśnie przez to co tu robisz jesteś spalony dla wielu jako "przekładkowicz".

Tony

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Wielkopolska
Ja nie przekładam, kiedyś byłem na starym forum gdzie sam planowałem oddać mu auto. We wrześniu kupiłem Passata, spojrzałem na forum i niestety wszystko jasne co to za człowiek. I nie ma tutaj mowy o nagonce na niego. Poczytałem jednak sporo, bo chciałem przekładać u niego i wszystko się potwierdza. Ja i moi koledzy zrezygnowaliśmy.

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Czemu tam nie ma nigdzie podpisu właściciela zakładu?
Taki dokument bez podpisu według prawa nie jest ważny.

Tony

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Wielkopolska
delegat5 napisał:
Skan nie pierwszej jakości,to fakt,podpis jest słabo widoczny, :thumb2: ale treść jest bezkonkurencyjna,nikt takiej gwarancji nie daje,dla mnie bomba :thumb:

Żenada panie Mazur. I właśnie przez takie durne zachowanie stracił pan 3 klientów (ja i moi koledzy). Lepiej niech pan pomyśli ilu ludzi po przeczytaniu tego co pan robi zrezygnowało?
Może pan podziękować tylko i wyłącznie sobie, bo jeżeli widzi się fachowca, czyta jego wypowiedzi po których widać że ma pojęcie to nie nie zniechęci się, ale jeżeli ktoś widzi fachowca-mitomana-w pięciu wcieleniach zastanawia się KOMU chce powierzyć swoje auto i zostawić nie małe pieniądze. Ja radzę zalogować się "JA SAM", przyznać się, że niepotrzebnie takie cyrki się robiło i brać NORMALNIE udział w tym forum.
Szukanie w tym wszystkim spisku MAZUR GATE nie ma sensu.
Pozdrawiam-klient

zyg111zak

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Tarnów
takie krotkie pytanie

mam pytanie związane z przekładką Passata b5, czy jeszcze ktoś robi to w dwa dni, albo inaczej w 20 godzin albo krócej, dla mnie to jakaś paranoja z tym czasem realizacji przekładki, no chyba ze ja mam jakieś inne passaty b5

anbora

Anglikomaniak
Punktów
1
Miasto
Zduńska Wola
b5

no to witam w klubie :zdrowie: , moje passaty wyjeżdżają po 10 dniach i to pracochłonnych. :ke:
może ze mną jest coś nie tak :ke:

vectra007

Bywalec
Punktów
0
Miasto
słubice
moim zdaniem jest to mozliwe jesli wezmie sie za to od reki i ma sie komplet czesci a nie szuka sie czesci jak auto stoi u klienta

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
No i z tego co widziałem u mazurka tak jest zawsze ma on kilka kompletów na zapas w magazynie bierze auto do przeróbki to od razu idzie na warsztat i jest robione a nie czeka na części dla tego taki szybki termin całej operacji :thumb:

anbora

Anglikomaniak
Punktów
1
Miasto
Zduńska Wola
b5

no to się kolego mylisz, przekładkę zawsze mam przygotowaną zanim biorę się za auto ,robimy zazwyczaj we dwóch i nie obijamy się . Jak chcesz zrobić na sztukę to 2 dni wystarczą ale ja bałbym się jeździć czymś takim. Owszem są auta które mozna zrobić szybko i dobrze ale nie passata . Jeżeli chcesz zrobić autko dobrze to wymaga to czasu. Sciana grodziowa z podstawą maglownicy musi być solidnie pospawana , zakonserwowana i pomalowana . instalacja jeżeli nie posiadasz odpowiedniej wiązki europejskiej musi być polutowana i zaizolowana ( wiele osób robi na skrętkę ). Sama przeróbka instalacji angielskiej to 2 dni.Rozwiercanie zgrzewów ( 2 ściany europejska i angielska), spawanie, konserwacja i malowanie kolejne 3 dni , rozebranie i złożenie auta 2 dni . Tak więc najkrócej można zrobić w 7 dni . Ja robię w 10

xxxx

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
po
To jest nie moja sprawa ale jeśli facet udziela pisemnie bezterminowej gwarancji to nie robi tego na sztuke bo dając taki papier musi być pewny swego gdyby robił to na sztuke to przecież przy bezterminowej gwarancji to tylko by poprawiał te samochody a nie przerabiał kolejne wystarczy troche pomyśleć

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
pisemna gwarancja hehe sprubuj skorzystać to sie dowiesz że tego nie obejmuje tego też nie i tamtego też nie,nie pisz bajek pomyśl logicznie a najlepiej zrób sam passata to zobaczysz ile czasu zajmie ci sam demontaż żeby niepołamać i nie pourywać plastików,Właśnie niedawno był u mnie właściciel freelandera i wołał "ratuj pan"przełozyli mu w JEDEN dzien i za 2300 z częściami,nie bede sie wdawał w dyskusje temat znany i opisywany,powiem tylko jedno samochód to nie worek kartofli,wszystko musi być poskrecane posprawdzane zabezpieczone a tym bardziej passat gdzie jest duża ingerencja w konstrukcje,auto musi !!! byc bezpieczne a to wymaga czasu,pośpiech jest wskazany ale przy łapaniu pcheł,

xxxx

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
po
No to jak twierdzisz, że można powiedzieć to nie obejmuje tego itd... to dlaczego nie wystawiasz takich gwarancji??? Poza tym poczytałem troche o tym Mazurku i wygląda na to, że koleś jest naprawde dobry, a freelander za 2300zł to chyba tylko idiota uwierzy, że to jest dobra przekładka. Co do gwarancji zawsze to jest to wyegzekwowania są rzeczoznawcy jest sąd nie raz się spotkałem z takimi cwaniaczkami, że nie chcieli naprawić tego co zepsuli w 99% wystarcza wezwanie przed sądowne. Kiedyś mój kierowca musiał odwiedzić warsztat w trasie naprawa kosztowała 1000zł ale psełdo mechanik tak to poskładał, że po przejechaniu 50km trzeba było znowu naprawiac auto, a części które przez jego mądrość zepsuły się w tym aucie kosztowały 5000zł powiedział, że nie zapłaci do czasu puźniej sam do mnie wydzwaniał. Także naprawa gwarancyjna w tym przypadku jest do wyegzekwowania bez problemu

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom