• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

polecam wszystim Warsztat Andrzej Mazurka w wąsoczu Dolnoślaskie

Status
Zamknięty.

vectra007

Bywalec
Punktów
0
Miasto
słubice
doklanie ja tez poczytalem opinie i sa one pozytwne o panu mazurku pozatym ma strone w interncie gdzie wiekszosc z was nie ma daje bezterminowa gwarancje na pismie wiec musi byc dobry ktory z was daje gwarancje widac ze doklada staran i inwestuje w swoj sprzet reklame itd a tu z gory przekreslacie jego jakbys znal troche historii wiedzialbys ze w wietnamie przekladano tamtejsze samochdy wojskowe w kilkanascie godzin i robilo to wojsko wiec tutaj wiem elektronika itd ale jesli daje gwarancje i na jego stronie sa zdjecia do wgladu itd pozatym specjalizuje sie w grupie vag wiec skupiony jest na tym a nie jak reszta z was wszytsko robi, co do tego robi konkretne modele i tyle wiec ma doswiadczenie wie co i jak pisze w tym momencie o przekladce audi a4 b5 a to nie to samo co passat b5 fl :lol: pozdro

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
a kto powiedział że nie wystawiam gwarancji ?, "dożywotnia gwarancja"czyli do końca czyjego żywota ? mechanika,klienta czy części? ja wystawiam roczne ale nie ma problemu jeśli coś wyjdzie po tym czasie jestem zawsze chętny pomóc i naprawić,jeszcze nigdy nikogo sądem nie straszyłem ani nikt mnie nie musiał podawać,czy straszyć,

vectra007

Bywalec
Punktów
0
Miasto
słubice
spoko to mam pytanie kazdy nastaje na pana mazurka a sa o nim pozytywne opinie i jest w dziale polecane warszaty dlaczego tyle osob sie zle wypowiada skoro jest tyle opinii o nim ja rozmawialem z nim o przekladce audi a4 b5 1999 rok podszedl rzeczowo do sprawy wyjasnil co i jak nie wiem skad tyle wrogosci na niego jak ktos nie lubi go to niech napisze to wprost a nie oczernia skoro facet zna sie na rzeczy jakby byl faktycznie kiepski nie reklamowal by sie w necie nie zamieszczal zdjec z prac itd pzoatym specjalizuje sie w grupie vag i te samochody robi wiec moze tzreba pomyslec czemu czas realizacji jest tak krotki?? skoro robi tylko to i to ja pisze o audi a4 b5 1999 rok przekladka nie jest tak pracochlonna w passacie pozdro odp na moj post rys00 co do tego audi

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
Re: b5

anbora napisał:
no to się kolego mylisz, przekładkę zawsze mam przygotowaną zanim biorę się za auto ,robimy zazwyczaj we dwóch i nie obijamy się . Jak chcesz zrobić na sztukę to 2 dni wystarczą ale ja bałbym się jeździć czymś takim. Owszem są auta które mozna zrobić szybko i dobrze ale nie passata . Jeżeli chcesz zrobić autko dobrze to wymaga to czasu. Sciana grodziowa z podstawą maglownicy musi być solidnie pospawana , zakonserwowana i pomalowana . instalacja jeżeli nie posiadasz odpowiedniej wiązki europejskiej musi być polutowana i zaizolowana ( wiele osób robi na skrętkę ). Sama przeróbka instalacji angielskiej to 2 dni.Rozwiercanie zgrzewów ( 2 ściany europejska i angielska), spawanie, konserwacja i malowanie kolejne 3 dni , rozebranie i złożenie auta 2 dni . Tak więc najkrócej można zrobić w 7 dni . Ja robię w 10

Czy ja sie mylę? tak ale nie w tej kwestii byłem naocznym świadkiem mojej przekładki a jeżdże już ponad rok i auto jest ok i trwało to 24h i robi tam 4 ludzi z mazurkiem 5ciu i wiedzą co robią dokładnie, ja bym sie bał jeżdzić twoim kolego wozem po przekładce bo z tego co tu piszesz to sam fuszerę walisz i powiem ci gdzie nawet ?spawasz podstawę maglownicy a tego w pasku sie nie robi , potem jeżdzisz na przyspawanym maglu :dol: sa inne sposoby mniej inwazyjne mazurek nawet szyby nie wyciąga do przekładki a co do instalacji to zna ja na pamieć nie trzeba mu wiązki bo rozwija ja z otuliny i układa na nowo no chyba że poprawia jakieś auto po super fachowcu co już wszystko popsuł no i trzeba ja faktycznie wymienić ludzie u niego nie próżnują ale za to godziwie zarabiają :thumb:

vectra007

Bywalec
Punktów
0
Miasto
słubice
moim zdaniem jesli jest w polecane warsztaty to musi byc ok :) a reszta opinii wiadomo konkurencja

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
vectra007" odp na moj post rys00 co do tego audi"
na jaki post mam ci odpowiedzieć ?

vectra007

Bywalec
Punktów
0
Miasto
słubice
chodzi mi o to czy przekladka a4 b5 jest latwa ?? i nie ma jej co rownac z passatem b5 po lifcie

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
A czemu mnie pytasz o to przeciez napisałeś "ja rozmawialem z nim o przekladce audi a4 b5 1999 rok podszedl rzeczowo do sprawy wyjasnil co i jak"
czyli chyba masz wszystko wyjaśnione po za tym ze Słubic do mnie masz 400 km,
i odpowiem przy okazji na drugie pytanie
piszesz "nie wiem skad tyle wrogosci na niego jak ktos nie lubi go to niech napisze to wprost a nie oczernia skoro facet zna sie na rzeczy jakby byl faktycznie kiepski nie reklamowal by sie w necie"
nikt niejest na tym forum wrogo nastawiony wręcz przeciwnie i nie jest to żadne zwalczanie konkurencji ma nawet tu swój dział w polecanych,zauważ że jest tu wiele warsztatów i dzielimy sie doświadczeniami i nikt nie wstydzi sie o cos zapytac,i dla odmiany wejdz sobie na fora gdzie Mazurek naśmiewa sie z niebieskich warsztatów i nikt z nas nieprzetrwał tam dłużej niż kilka godzin bo właśnie tak sie zwalcza konkurencje,na tym kończe tą dyskusje

vectra007

Bywalec
Punktów
0
Miasto
słubice
spoko, ale facet jest ok jakby nie znal sie na rzeczy to by sie nie podejmowal przekladek reklamowal w necie dawal gwarancji etc pozatym zajmuje sie przekladka vag a to o czyms swiadczy ze jest skoncetrowany tylko na tym i za to szybko przeklada no mam 400 km ale w pl bede 16 dni a zalezy by bylo zrobione profesjonalnie i nei dluzej niz ten czas ktory bede w pl

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
Kolego delegat5 coś stajesz sie mało wiarygodny w tym co piszesz
w jednym poscie piszesz że "W kwestii formalnej,nie jestem Mazurek,nawet go osobiście nie widziałem"
a teraz piszesz że byłeś przy przekładce że ma dużo gotowych zestawów,nawet widziałeś jak odwijał wiązki kolego klapa na całej lini aaaafeeeee,tak to można sciemniać dzieci w przedszkolu wiec albo prawda na stół albo z tym panem nie dyskutujemy :devil:

anbora

Anglikomaniak
Punktów
1
Miasto
Zduńska Wola
b5

panie delegat5 lub inaczej panie Andrzeju...Bądź pan mężczyzną ! Taka autoreklama jest nieładna . Na poprzednim forum nawet się za panem wstawiłem , ale cóż każdy się może pomylić...
Co do b5 to półeczki nie ruszam ,instalację jeżeli jest od danego modelu taka sama to zakładam euro, wystarczy przeczytać moje poprzednie posty...Reklamacji nie mam i dążę do tego aby nie było w dalszym ciągu. Cóż- robię w 10 dni - przepraszam za to że jestem dokładny...
Nigdy nie przyłączałem się do krucjaty przeciw panu i nie zamierzam . Wiem że jest pan dobrym fachowcem jednak fakty mówią same za siebie . Mimo wszystko życzę wielu zadowolonych klientów i pozdrawiam

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
kolego rys prosze nie prowokuj mnie i wcale nie musze z toba dyskutować a mazurkiem nie jestem bo był bym zalogowany jako mazurek a jeśli chcesz sprawdzać już mą wiarygodność to zapraszam do warsztatu andrzeja on na pewno sie nie pogniewa i zobaczysz ilu ludzi robi i jak robi rozwieje wszystkie twoje wątpiliwości :thumb:

na prawde nie jestem mazurkiem ile razy mam mówić jeśli chcecie możemy sie założyć o duże pieniądze i bede bardzo bogaty :jupi:

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
nie mam żadnych wątpliwości,nie mam zamiaru sie zakładać,a prowokujesz raczej ty,nie biore też udziału w żadnej krucjacie ani za ani przeciw po prostu nielubie sciemy,to wszystko z mojej strony w tym temacie

Shark

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
mazowieckie
Ja mysle ze Andrzej Mazurek po swojej słynnej wpadce bedzie starał sie niedopuscic do fuszery bo jeden bład i bedzie wiedziec o tym cała Polska :) . Czas pokaze.

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
a co to za wpadka objaśni ktoś? gościa dobrze kojarzę z poprzedniego forum ale pod koniec istnienia nie zaglądałem

Tony

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Wielkopolska
A ja myślę, że Mazurek miał spoooroooo zleceń dzięki tamtemu forum bo bardzo walczy. Gdyby miał "swoich" klientów nie robiłby z siebie idioty w internecie, nie proponował hotelu i dziewczynek w ramach przekładki. Kiedyś pamiętam, że trzeba było czekać (podobno) na przekładkę u niego, a teraz? cyrk i jeszcze w 24h jest w stanie zrobić.

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
Shark napisał:
Ja mysle ze Andrzej Mazurek po swojej słynnej wpadce bedzie starał sie niedopuscic do fuszery bo jeden bład i bedzie wiedziec o tym cała Polska :) . Czas pokaze.

Nie po wpadce tylko po pomówieniach,których finał był w sądzie z tego co mi wiadomo kolega junak odwołał wszystko co tu napisał i jakoś dziwnym trafem posty te zniknęły z tego forum, ciekawe dla czego może ktoś to wyjaśni :thumb:

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
masz racje TONY jak mozna zrobic (niech ktos konkretny mi to wyjasni) auto np audi a6 c5 w 24godz, rozumiem busa ,ale grupe VW ktore maja sciane spawane

wiec panie Mazur I panie Delegat5 zastanowcie sie co piszecie i jak sie reklamujecie(bzdurami)

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
248
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
Moim zdaniem jest możliwe zrobiebie B5 w takim terminie
Wszystko kwestia wprawy ludzi i sprzętu jaki się posiada
Co do efektów takiej pracy się nie wypowiadam bo nie widziałem

Pozdro
Rafał

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
I tak jest 24h tylko autem zajmują sie 4ech profesjonalnie wyszkolonych ludzi znających temat do bólu którzy robia jedno auto dziennie tak że nie stoją z rekami założonymi bo niewiedza jak co mają zrobić oni maja wszystko jasne i nie wymontowują na przykład niepotrzebnych rzeczy przy przekładce np.szybe w audi bo potem trzeba ja wkleić a to zmarnowany czas, oganiczają ingerencje w auto do minimum :thumb:

a dla wszystkich niedwowiarków to zapraszam w imieniu andrzeja bo napewno sie nie pogniewa do warsztatu,obejrzycie, popatrzycie może jakieś nauki wyciągniecie i zrozumiecie w końcu że można solidnie zrobić auto w 24h a na marginesie ludzie w siedem dni dom stawiają a czy auto nie można przerobić w 24h? :ke:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom