brentmotors
Anglikomaniak
powinni jeszcze przysłac, ale dla pewnosci zadzwon do nich za 1-2 tyg i zapytaj czy dostali i kiedy przyślą dokument

pierwsze słyszę,że na druku V62 można wpisać dane karty do zapłaty 25f ??? wiesz w którym miejscu??Na druku wpisujesz dane karty płatniczej.
pierwsze słyszę,że na druku V62 można wpisać dane karty do zapłaty 25f ??? wiesz w którym miejscu??
płacisz albo czekiem albo postal order
Tak mamma moze ktos angielski adres zeby odzyskac v5 skoro exportowego nie wydaja?
Panowie i Panie!
Mam rozwiązanie jak dostać dokument eksportowy V561. Nie wiem czemu na stronie DVLA tego nie piszą, ale zadzwoniłem do DVLA i uzyskałem informacje.
Teraz załatwiamy wszystko e-mailem
Na adres e-mail: Export.Dept@dvla.gsi.gov.uk wysyłamy wszystkie dane samochodu jak w poprzednim formularzu, czyli marka, model, silnik, VIN, przebieg, oraz oczywiście swoje dane adresowe na kogo ma być wystawiony dokument. Tytuł maila np. " Export Application" albo coś w tym stylu.
Mi dokument przyszedł po coś koło 7-8 dni, ale wiadomo, wszystko zależy od naszej "ukochanej" poczty.
Mam nadzieje że pomogłem![]()
Oczywiście swoje lub osoby na która ma być wystawiony certyfikat. Adres również polski, dokument przychodzi psto w Twoje ręce.Dane na V561 masz wpisane swoje czy ostatniego właściciela w Anglii?