auto z angli,nie ma żółtego kierunka. PO prostu przysłonka jest bez podcięć prosta na całej długości wiązki.pos przysłonkją jeszcze taki metalowy motylek taka vałka jakby dodatkowa ptrzysłonka też symetryczna.To amerykanskie lampy ze jest symetryczna?
Nie wiem ,może wystarczy przełożyć strony odbłyśnik z przesłonką z prawej na lewą.MOŻE prawa jest z podcięciem i wystarczy ją obrócić i założyć na lewą stronę.???auto z angli,nie ma żółtego kierunka. PO prostu przysłonka jest bez podcięć prosta na całej długości wiązki.pos przysłonkją jeszcze taki metalowy motylek taka vałka jakby dodatkowa ptrzysłonka też symetryczna.
Ciekawy temat ,bo wszystkie przysłonki ,ktore widziałem są podcięte z jednej strony.Nie wiem ,może wystarczy przełożyć strony odbłyśnik z przesłonką z prawej na lewą.MOŻE prawa jest z podcięciem i wystarczy ją obrócić i założyć na lewą stronę.???
Myslę, że można spróbować podciąć mm połowę przesłonki z prawej strony w obydwóch lampach.Sprawdzę najpierw jaką wiązkę dają na murze w nocy.Ciekawy temat ,bo wszystkie przesłonki ,które widziałem są podcięte z jednej strony.
Witam . Pytanie mam czy jest możliwość przerobienia lamp z UK na EU do Citroen C4 Coupe 2005 xenon skrętne
jak masz soczewki to tak, jak normalne to nie. mam jak coś lewa lampę.Czy można przerobić do citroena c4 picasso r 2007. Mam stare lampy czy można zrobić przekładke.