• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Lampy i ich przerobienie lub wymiana

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
czy czytacie jakies posty

caly czas te same pytania

ZWYKLE LAMPY Z ODBLYSNIKIEM NIE DA SIE PRZEROBIC ,WYMIANA ODBLYSNIKA
XENON I SOCZEWKA DO PRZEROBIENIA

neh

Nowy
Punktów
0
Peugeot 207 przed lift, lampa zwykła - nie soczewka.
Na oznaczeniu ma strzałki w lewo i w prawo.
Da sie jakos przerobić na EU? - teraz świeci na UK

neh

Nowy
Punktów
0
W takim razie co oznaczają strzałki w lewo i w prawo?

Ostatnia edycja:

ROBERT1969

Nowy
Punktów
0
Witam.Mam angielskie lampy do subaru legacy 4 soczewki, czy da się je przerobić na europejskie?Przesłonka soczewki jest symetryczna. Proszę o pomoc.

ROBERT1969

Nowy
Punktów
0
To amerykanskie lampy ze jest symetryczna?
auto z angli,nie ma żółtego kierunka. PO prostu przysłonka jest bez podcięć prosta na całej długości wiązki.pos przysłonkją jeszcze taki metalowy motylek taka vałka jakby dodatkowa ptrzysłonka też symetryczna.

auto z angli,nie ma żółtego kierunka. PO prostu przysłonka jest bez podcięć prosta na całej długości wiązki.pos przysłonkją jeszcze taki metalowy motylek taka vałka jakby dodatkowa ptrzysłonka też symetryczna.
Nie wiem ,może wystarczy przełożyć strony odbłyśnik z przesłonką z prawej na lewą.MOŻE prawa jest z podcięciem i wystarczy ją obrócić i założyć na lewą stronę.???

Nie wiem ,może wystarczy przełożyć strony odbłyśnik z przesłonką z prawej na lewą.MOŻE prawa jest z podcięciem i wystarczy ją obrócić i założyć na lewą stronę.???
Ciekawy temat ,bo wszystkie przysłonki ,ktore widziałem są podcięte z jednej strony.

Ciekawy temat ,bo wszystkie przesłonki ,które widziałem są podcięte z jednej strony.
Myslę, że można spróbować podciąć mm połowę przesłonki z prawej strony w obydwóch lampach.Sprawdzę najpierw jaką wiązkę dają na murze w nocy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

apollo

Zaufany warsztat
Punktów
73
Miasto
Konin
www.przerabiacze.pl
Tak

swindler22

Początkujący
Punktów
1
Miasto
LBN
Panowie Audi A8 D3 maly grill kupilem przez pomylke posiadajac duzy grill
Posiadaja przeslaonke w srodku czy to oznacza ze po przesunieciu beda Uk lub EU ? z gory dziekuje

swindler22

Początkujący
Punktów
1
Miasto
LBN
Panowie posiadam lampy od Bravo z 2008 da rade z nimi cos zrobic czy tylko eksport zostaje ?
Dziekuje

mr.snejk

Nowy
Punktów
0
Witam . Pytanie ma czy jest możliwość przerobienia lamp z UK na EU do Citroen C4 Coupe 2005 xsenon skrętne

lyczy1

Nowy
Punktów
0
Czy można przerobić do citroena c4 picasso r 2007. Mam stare lampy czy można zrobić przekładke.

Do góry Bottom