• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[dolnośląskie] Przekładki Anglików Wrocław

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Jarek juz kiedys pisalem o tym ze Wroclawiu ( moze nie wszystkich stacjach ) za ustawienie swiatel placi sie osobno a reflektory sa nowe i to widac

---------- Dodano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

tak wiec auto przeszlo przeglad bez problemu

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
wiem
i wiem ze takie teksty jak pisalem powinny isc na PW
ale nie rozumiem diagnosty jakie kur...a placenie , a po za tym to twoja ( moja )broszka zeby takie rzeczy byly OK

ps. ile za ustawienie swiatel 10 zeta , mam to w dupie za opinie na forum

pozdrawiam

milego wieczorku dla wszystkich
jutro od nowa do 11- go listopada

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Zle mnie zrozumiales . Oczywiscie ze doplacam te kilka zlotych zeby swiatla ustawic . O tym ze lampy nie mozna ustawic wiedzialem wczesniej ( diagnosta " puscil auto bo wie ze poprawie to napewno ) Gdyby klient nie pisal glupot na forum i przyjechal w poniedzialek tak jak sie umowilismy to reflektor wymienilbym od reki ( ma taki komplet na magazynie )ustawil swiatla a felerna lampe zareklamowal na spokojnie po Wszystkich Swietych .Niestety jak to klient powiedzial do mnie " troche mnie ponioslo " to w tej sytuacji chce dochowac wszelkich procedur bo nuz klienta znowu "poniesie"

Gaius1984

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Wrocław
Kristoff żebyśmy mieli jasność, dostałem w warsztacie zapewnienie, że auto opuści wasz warsztat najszybciej jak się tylko da. Więc jeśli jesteście w stanie usunąć wszystkie usterki i wymienić lampę "od ręki" to trzymanie auta przez 14 dni było by zwyczajnym robieniem złośliwości. I to prawda, że w warsztacie przyznałem, że mnie troszkę poniosło. Co do stania nad mechanikami... dostałem zapewnienie, że auto będzie gotowe do odbioru w sobotę, następnie, że w sobotę ok godz. 15 i o tej godzinie pojawiłem się ponownie. Tylko czy na prawdę ma teraz sens wywlekanie wszystkiego? Przecież nie stałem nad wami i nie "darłem się" żeby było zrobione wcześniej. Natomiast co się tyczy trybu gwarancyjnego usunięcia usterek to "w nie przekraczalnym terminie 14 dni" co nie zmusza was do trzymania auta przez 14 dni :) . A z resztą skoro jestem takim upierdliwym klientem to nie lepiej załatwić wszystko szybko i pozbyć się natręta?

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Zaden klient nie byl ,nie jest i nie bedzie dla mnie natretem . To jest moja praca i utrzymanie - nie tylko dla mojej rodziny . Natomiast co sie tyczy rzeczonej lampy to jest Pan w bledzie jezeli chodzi o termin wykonania reklamacji . 14 dni roboczych jest w przypadku gdy reklamowany towar jest na terenie dzialania warsztatu . Jezeli natomiast gwarant w tym przypadku producent lampy jest np. z innego miasta lub kraju czas naprawy gwarancyjnej moze ulec wydluzeniu do 21 dni roboczych . Oczywiscie nie zakladam takiego scenariusza niemniej lepiej byc przygotowanym na ten dluzszy termin .

VWTDI

Nowy
Punktów
0
Miasto
WROCLAW
Witam Państwa, tak obserwuję temat od paru dni i od siebie powiem tylko tyle, Kristoff pokazał po raz kolejny pełen profesjonalizm - to się nazywa porządna firma :) Z czystym sumieniem polecam warsztat Kristoffa...

Pozdrawiam właściciel przełożonego Passata :)

Gaius1984

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Wrocław
Witam Państwa, tak obserwuję temat od paru dni i od siebie powiem tylko tyle, Kristoff pokazał po raz kolejny pełen profesjonalizm - to się nazywa porządna firma :) Z czystym sumieniem polecam warsztat Kristoffa...

Pozdrawiam właściciel przełożonego Passata :)
Zazdroszczę też bym chciał móc coś takiego napisać

mirmar

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Lubomierz
Witam.,ile kosztuje przekładka passata B6 2.0 TDI środek czany matowy, manualna skrzynia biegów?

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Witam. Samochod na gotowo 12000. W tym nowe reflektory (nie dotyczy ksesonow) , nowe lusterka, przeglad zerowy. Gwarancja na usluge 12 miesiecy. Na czas przekladki bezplatny samochod zastepczy. Pozdrawiam.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
495
Miasto
łódzkie
Jaro, to pytanie było do Kristofa, zerknij na tyluł tematu

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Zazdroszczę też bym chciał móc coś takiego napisać

Ponoc chciec to moc. Ale mysle ze za 14 dni tez tak bedziesz mogl napisac. :lol:

---------- Dodano 03-11-2011 o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano 02-11-2011 o 20:58 ----------

W dniu dzisiejszym wszystkie usterki zgloszone przez klienta w pojezdzie uzytkownika Gaius1984 zostaly usuniete. Majac na uwadze fakt iz klientowi zalezalo na czasie oraz fakt iz nie wiem ile potrwalaby jeszcze reklamacja prawego reflektora zostal zamontowany drugi nowy. Wedlug mnie cale to zamieszanie bylo nie potrzebne, przyspozylo tylko nerwow mi i wlascicielowi Renault.

aras

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Leicester Anglia
Nie zapomniane megane, aż trudno uwierzyć że to koniec tej wzruszającej historyjki. Szczęśliwy właściciel odjechał swoim słynnym renault. HAPPYEND
POZDRAWIAM

Jackie

Nowy
Punktów
0
Miasto
Wrocław
Witam, mam pytanie o koszt przeróbki i części w Mercedesie E200 W210 ,rok 2000. Pozdrawiam

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Witam . Koszt przerobki MB W 210 wynosi 6000 zl . W cenie uslugi jest pierwszy przeglad . Na czas przekladki bezplatny samochod zastepczy .Pozdrawiam i zapraszam do warsztatu , na miejscu mozna obejrzec rozne auta w trakcie przekladki - rowniez mercedesa tyle tylko ze nowszego ( w 211 )

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Robocizna 4000 zl , czesci na chwile obecna sa niedostepne ( allegro ) .Pozdrawiam

---------- Dodano 24-12-2011 o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano 23-12-2011 o 21:51 ----------

Podobnie jak w latach ubiegłych również i w tym roku życzę swoim byłym , obecnym a także przyszłym klientom Wesołych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Wszystkiego Najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku . Osobne życzenia składam wszystkim koleżankom i kolegą z tego forum . Kristoff

Do góry Bottom