• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[dolnośląskie] Przekładki Anglików Wrocław

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Jezeli jest tak jak Pan napisal to nie prosciej bylo do mnie zadzwonic i sie umowic na poniedzialek ???? Co Pan chcial osiagnac piszac tego posta ????

---------- Dodano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

A tak w ogole to o jakie auto chodzi ???? ( wczoraj oddalem klientom 5 przelozonych samochodow )

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Ja sie niczego nie obawiam , ale zalatwianie sprawy tak od d....y strony jakos mnie nie przekonuje co do intencji autora postu

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
zawsze przy odbiorze auta powinno wyjsc co jest nie chalo
oczywiscie jakies bledy moga wyjsc w trakcie ale pytanie jakie ??

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
jezeli intencja autora jest to zeby wszystko bylo zrobione tak jak nalezy to po co te wpisy na forum ??? wystarczylo przyjechac do warsztatu i w przypadku niezadawalajacego przebiegu usuniecia usterek (o ile takie sa, na razie nie wiem jakie auto , jaka usterka , a moze inna przyczyna niezwiazana z przekladka ) wtedy wyrazic swoja opinie . A poza tym nie podpisywalem umowy na przekladke z nikim o
"nazwisku " Gaius1984 . Najlepiej schowac sie za swoim nick-em . Wstydzisz sie swojego nazwiska ??? Uwazam ze cala ta sprawa to jest niepotrzebne " bicie piany "

---------- Dodano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

mercedes clk

Witam, jak wygląda sytuacja z przekładką mercedesa clk?
Pozdrawiam

Witam. O ktore konkretnie CLK chodzi? Jakies szczegoly.

aras

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Leicester Anglia
1997 MERCEDES CLK 230 ELEGANCE KOMP AUT - jaki byłby koszt jeśli w ogóle się kalkuluje.

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Jezeli wszystkie te usterki w rzeczywistosci maja miejsce to nie sa wady ktorych nie widac golym okiem , a ja mam w umowie Panski podpis przy odbiorze auta po przekladce iz nie wnosi Pan zastrzezen co do jakosci wykonania uslugi , to koncu jak jest naprawde ???

---------- Dodano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Do aras - robocizna CLK 4000 zl + koszt czesci do przekladki . Przeglad zerowy jest w cenie robocizny . Pozdrawiam Kristoff

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Nie mnie planowac Panu jutrzejszy dzien . A moja rada jest taka - zastanow sie czlowieku 2 razy zanim cos napiszesz .

---------- Dodano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Do aras - gosc jest niepowazny ( ten z megane ) jest z Wroclawia i zamiast podjechac do mnie tak jak sie umowil to szopke odstawia na forum . Zenada

Gaius1984

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Wrocław
Nie mnie planowac Panu jutrzejszy dzien . A moja rada jest taka - zastanow sie czlowieku 2 razy zanim cos napiszesz .

---------- Dodano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Do aras - gosc jest niepowazny ( ten z megane ) jest z Wroclawia i zamiast podjechac do mnie tak jak sie umowil to szopke odstawia na forum . Zenada

Na dowód mojej elastyczności wszystkie moje posty zostały zamienione na "Edycja postu do jutrzejszego wyjaśnienia" Jutro się spotkamy i wyjaśnimy sytuację- mam nadzieję a następnie szczerze liczę na to że rozejdziemy się w jak najlepszych humorach.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
a co żes krwi napsuł to swoją drogą, ech klienci, klienci, nielepiej było zacząć od telefonu do firmy "KRISTOF" a nie pół polski i okolic wtajemniczonych że ma pan zaslepke na boczku i trzeba doktęcić jednego torxa od manetek

Do góry Bottom