• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[dolnośląskie] Przekładki Anglików Wrocław

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
to do Kristoffa SORKI
teraz do klienta

nikt nieodpowie na to pytanie u w tym dziale (Pana Kristoffa )

bo obraza majestatu

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Nie ma zadnej obrazy majestatu .Jezeli ktos ma pytanie do np. Marleny i pisze do niej to ja sie nie wcinam , bo po co ? Natomiast co do A8 to mysle ze najlepiej zadac pytanie o przekladke na forum w dziale " warsztat szukam "

cannondale

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Dublin
Witam. Koszt przekladki wraz z czesciami ale bez lamp ( o tej godzinie nie moge sprawdzic ceny na lampy w hurtowni a montujemy tylko nowe , chyba ze klient chce miec uzywane ale w takim wypadku musi je dostarczyc sam ) wynosi okolo 10000zl . Niestety tuarega jeszcze nie przerabialismy . Pozdrawiam .

Witam Kristoff
Niedługo wracam do Polski,jestem zdecydowany zrobić tą przekadke u Ciebie
Czy mógłbym zarezerwować termin w połowie lipca?
iedługo zadzwonie do Ciebie aby obgadać sprawy
Pozdrowionka

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Witam .Zapisalem Twoje auto na 16 lipca ( sobota ) Jezeli bedzie potrzebny samochod zastepczy prosze o telefon tydzien przed przyjazdem .Pozdrawiam.

pawel-pl

Początkujący
Punktów
0
Miasto
LDN-LDZ
Witam,ile by kosztowała przekładka LR Freelander TD4 2001r na gotowo z przeglądem
oraz jaki jest czas tej operacji
to auto jest juz do przekladki
oraz drugie pytanie dot VW Bora 2000r benzyna,która bedzie pod koniec maja w Polsce

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Freelander okolo 5500zl , Bora okolo 5000zl .Przeglad zerowy w cenie robocizny. Na czas przekladki bezplatny ssamochod zastepczy.

ptaku

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Goole / Sosnowiec
Witam. Posiadam Volvo S40 2.0D z 2005 roku. W jakiej cenie możesz wykonać przekładkę? Czy w ogóle opłaca się ją robić w tym modelu? Może lepiej sprzedać auto i kupić inne? np. Audi A4 B6, Mazdę 6? Jestem jeszcze w UK ale w najbliższym czasie mam zamiar wracać do Polski i chciałbym wziąć ze sobą samochód, który przy okazji będzie dość łatwy do przekładki a usługa nie zabójczo kosztowna. Pozdrawiam i z góry dzięki za wszelką pomoc.

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Jezeli o mnie chodzi dalbym sobie spokoj z volvo s40 , a kupilbym a4b6 ( bez ingerencji w sciane grodziowa ) lub mazde 6 ( do wymiany srodkowa czesc sciany ) Jezeli chodzi o koszty to wszystkie wymienione przez Ciebie auta mozna przelozyc w cenie od 6 -7 tys. zl

ptaku

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Goole / Sosnowiec
Dzięki za rozjaśnienie sytuacji. Raczej skłaniam się ku Mazdzie (sentyment :) ). Jeszcze jedno pytanie: Jak się sprawa ma w najnowszej Mazdzie 6 (2007-...)?

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
W poniedzialek zadzwonie do swojego dostawcy czesci do mazdy i dowiem sie czy bedzie mial przekladke i w jakiej cenie .

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
kristof fza ile robisz mazde na go towo
ze wszystkim z przegladem lampami z fotelem kierowcy z podsófitka itd

od 2003 roku

bmw7

Nowy
Punktów
0
Miasto
Wroclaw
Witam, ile kosztowalaby przekladka BMW 7 E65 przed i po lifcie. Pozdrawiam Pawel

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Robocizna 3500zl ,czesci od 7000zl do 10000zl ( allegro ) Przeglad zerowy w cenie robocizny . Na czas przekladki bezplatny samochod zastepczy .

Thomas

Nowy
Punktów
0
Miasto
Nottingham
Audi a4 b6

Czy ktoś się orientuje jak wygląda papierkowa robota po przeróbce auta. Począwszy od V5 zaznaczam że auto jest na mnie. Dzięki.

Do góry Bottom