• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[dolnośląskie] Przekładki Anglików Wrocław

DropperWar

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bielawa
W bagazniku mam szary kolor.Zadnych kremowych wstawek tam nie ma.Jeszcze sprawdzilem wszystko dokladnie I wydaje mi sie ze jednak chyba zostane przy tym kremie.Cala podsofitka jest kremowa a nawet tylne podszybie tez.Wydaje mi sie ze to beda chyba za duze koszta.Zostawiam to juz Tobie do wyceny(ewentualnego porownania roznicy cen).Zajmujesz sie tym profesjonalnie takze napewno wiesz co bedzie najlepszym wyjsciem.Jeszcze raz dzieki za naprawde szybka odp.

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Witam . Robocizna plus czesci 7500zl. Przeglad zerowy w cenie przekladki . Na czas wykonywania uslugi bezplatny samochod zastepczy . Wolny termin 20 sierpnia . Pozdrawiam i zapraszam

siero3

Nowy
Punktów
0
Miasto
wroclaw
Witam, ile kosztowalaby przekladka MAZDA 6 ts2 2008. Czy wszystkie uzyte czesci beda nowe? i jak dlugo trwaloby to? pozdrawiam, karol

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Witam . Robocizna 3000zl , natomiast co do czesci to nigdy nie przekladalem na nowych - osobiscie uwazam ze taka przekladka jest nieoplacalna ale o ile klient chce na nowych czesciach to dlaczego mialbym odmawiac ? Szacunkowy koszt czesci bedzie wyzszy od wartosci auta . Pozdrawiam

siero3

Nowy
Punktów
0
Miasto
wroclaw
Jeszcze raz odnosnie Mazdy 6 ts2 (2008), moze troche zle sformuowalem pytanie, nie chodzilo mi o to zeby dokonac przekladki w calosci nowymi czesciami. chcialem tylko sie dowiedziec czy przekladka robiona jest nowymi czesciami w calosci, pol na pol, czy w calosci uzywanymi. jaki bylby orientacyjny koszt calosci(czesc robocizna itd)?

siero3

Nowy
Punktów
0
Miasto
wroclaw
KRISTOFF, jeszcze jedno pytanie. SKODA SUPERB 2006r (wyposazenie:skory nawigacja automat), jaki bylby koszt przekladki?
dziekuje, pozdrawiam

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Witam. Koszt przekladki okolo 8500zl ( cena orientacjna - nie znam koloru tapiicerki , nie wiem tez czy lampy sa zwykle czy xenony itd. )

DeJe

Nowy
Punktów
1
Miasto
Poznań
Lusterka w cenie przekładki ???

Krist off przekładał mi Toyotę Avensis i nie tylko nie zmienił lusterek ale nie oddał mi reflektorów, za które zapłaciłem 550 zł. Poza tym niby nabiata klimatyzacja przestała działać po przekładce.

---------- Dodano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Przestrzegam przed zleceniem przekladki w firmie Krist off we Wrocławiu. A jeśli już się zdecydujesz to przypilnuj żeby wszystko co uzgodnisz telefonicznie było zapisane w umowie. Dane słowo nie ma tam rzadnego znaczenia, a o dotrzymaniu terminów w ogóle zapomnij.

---------- Dodano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Przestrzegam przed zleceniem przekladki w firmie Krist off we Wrocławiu. A jeśli już się zdecydujesz to przypilnuj żeby wszystko co uzgodnisz telefonicznie było zapisane w umowie. Dane słowo nie ma tam rzadnego znaczenia, a o dotrzymaniu terminów w ogóle zapomnij.

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Podobnie jak w kazdym innym zleceniu przekladki najpierw sa uzgodnienia telefoniczne a nastepnie uzgodnienia szczegolowe w formie pisemnej zeby pozniej nie bylo " a ja panu mowilem " . Zachowanie Pan DeJe to jest dziecinada . Skoro podpisal zlecenie przekladki bez przeczytania jego tresci to przeciez nie moja wina . Dla mnie licza sie fakty a te sa w zleceniu - jezeli ma Pan jakis problem prosze upublicznic zlecenie . Natomiast co do reflektorow - zaplacil pan 550 zl za nowe ktore ma Pan zamontowane w samochodzie a stare ktore wyjalem ( podobnie jak pozostale czesci z panskiego samochodu ) zutylizowalem nastepnego dnia po odbiorze samochodu tj. 7 lipca . Przypomnialo sie Panu po 14 dniach o reflektorach .Niestety nie mam tak duzego magazynu zeby przechowywac niepotrzebne mi czesci z aut angielskich .Skoro Panu byly potrzebne nalezalo je zabrac w dniu odbioru samochodu . Nie przedstawil Pan zadnych faktow - a to co Pan robi to jest pomowienie - no ale tym tematem - jezeli Pan nie odwola swoich insynuacji zajmie sie juz moj prawnik . Pozdrawiam Kristoff P.S. Zgodnie z prawem na rozprawy bedzie Pan musial przyjezdzac do Wroclawia

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
kristoff masz pewnie umowe ( kopie) wiec ja przedstaw
wszyscy beda zadowoleni a klient polegnie

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
JARO oczywiscie ze mam kopie umowy - ale dlaczego to ja mam cokolwiek udowadniac - tak jak to robi Pan DeJe mozna bezpodstawnie oskarzyc kazdego - ale dosc tego , czekam na przeprosiny i sprostowanie - jezeli ich nie otrzymam kieruje sprawe do sadu

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
a tam do sadu

głupie spory i nic z tego
sprawa do sądu o lampy
daj spokój

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Jarek tutaj wcale nie chodzi o lampy tylko o reputacje warsztatu .Nie moze byle kto pisac byle co bez zadnej odpowiedzialnosci.

DeJe

Nowy
Punktów
1
Miasto
Poznań
Straszy mnie Pan sądem? A co ja napisałem niezgodne z prawdą? Wymianę lusterek w cenie przekładki obiecuje pan nawet na tym forum. Skłamałem pisząc, że w moim samochodzie pan o tym "zapomniał" chociaz w telefonicznej umowie o tym pan zapewniał? Skłamałem, pisząc, że nie oddał mi pan wymienionych reflektorów? Każdy szanujący się warsztat oddaje nawet zużyte, wymienione części, a co mogło się zużyc w reflektorach? Skłamałem pisząc, że wykonał pan przekładkę z miesięcznym opóźnieniem? Moja żona jest świadkiem (była ze mną w momencie przekazania panu samochodu) jak zapewniał pan, ze wykona zlecenie do końca maja. Ma pan rację powołując się na zlecenie pisemne ale czy ja nie przed tym właśnie przestrzegam? Słowne, telefoniczne uzgodnienia tracą u pana moc po podpisaniu umowy. Czy to nie jest prawdą?

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Nie mnie osadzac motywy Panskiego dzialania = przekladka zostala wykonana zgodnie z podpisanymi ustaleniami . Czekam w dalszym ciagu na sprostowanie . I lepiej zeby Pan nie myslal ze ja sadem tylko Pana strasze

DropperWar

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bielawa
Czesc Kristoff.Jestem juz w kraju.Jak tam z terminami?Moglbys mnie upchnac jak najszybciej?Chce przerobic moja haneczke o ile jeszcze pamietasz.Jest to Accord Z 2003 roku w kremowej skorce.Nie podales mi jeszcze ceny wiec jak mozesz to prosil bym o nia.Pozdrawiam

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Robocizna 3500 zł. Na chwilę obecną nie ma przekładki w kremie. Jeśli chodzi o termin to najwcześniej mogę przyjąć auto 20 sierpnia. Pozdrawiam.

Do góry Bottom