• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[dolnośląskie] Przekładki Anglików Wrocław

adamov

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Witam,
ile kosztowałaby przekładka Avensisa 2.0 d4d z 2005 roku? I ile mniej więcej czasu trwa taka usługa?
Pozdrawiam

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Witam. Koszt przekladki avensisa 9000zl. W cenie uslugi przeglad zerowy . Na czas przekladki samochod zastepczy. Pozdrawiam

bova1978

Nowy
Punktów
0
Miasto
wroclaw
accord

Witam jeszcze raz .Pytalem wczesniej o przekladke audi a6 2.7tdi..Chcialem sie jeszcze dowiedziec o cene przekladki hondy accord 2.2 ctdi ktora obecnie mam.Mieszkam a angli od kilku lat i za dwa lata planuje powrot.Prosze mi doradzic co lepiej zabrac ze soba audi a6 czy accorda .Rózne czytam opinie na forach o przekladkach ale na forach pisza pierdoly.Wy sie tym zajmujecie, znacie sie na tym dlatego pytam was czy po takiej przekladce wszystko dziala poprawnie tzn. otwieram lewe drzwi to nie zapala sie podswietlenie w prawych drzwiach, reguluje prawe lusterko to prawe a nie lewe, wlaczam klime na eco to jest eco nadmuch na szybe to jest na szybe.Jezeli chodzi o accorda to reczny jest blizej siedzenia kierowcy czy po przekladce tez tak bedzie o takie pierdoly mi chodzi czy wszystko bedzie GIT.Przepraszam ze zawracam wam gitare ale jestem z wroclawia i interesuje mnie wasz warsztat prosze o odpowiedz dziekuje pozdrawiam!

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
a ja zadam takie
Jak do cholery niemoze byc wszystko GIT ?????

przeciez tu niechodzi oto zeby auto zdac w sprawne w 100% , a nie wpolowie dzialajace , albo kolorystyka pół na pół( kameleon w srodku)
zostawic panel sterowania szyb po angolskiej stronie

Ps. w accordzie jest troszke roboty ale do zrobienia i chodzi az miło

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Witam.Trudno mi sie bova 1978 ustusunkowac do Twoich pytan , bo najogolniej mowiac sa one banalne .W moim wykonaniu po przekladce np. avensisa jedyna rzecza po ktorej mozna rozpoznac ze to byl anglik jest numer vin i niema sie co wiecej rozpisywac na ten temat . Pozdrawiam

PS. JARO czy TY aby nie pomyliles ogloszen ??? a moze mam Cie zatrudnic do PR ??

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
kristoff jak ktos pisze o panelu szyb , ze sostaje to mnie czepie

Ps . do jakiej PR..??

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
nic nie rozumiem czemu napisales

::::pS. JARO czy TY aby nie pomyliles ogloszen ??? a moze mam Cie zatrudnic do PR ??:::

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
JARO nie obraz sie ale jak ktos wchodzi na moje ogloszenie i ma pytania do mnie a Ty na nie odpowiadasz to ja sie pytam czy chcesz byc moim rzecznikiem prasowym ?

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
OK sorki

nie pomyslalem

czemu mam sie obrazac twoja stronka i masz racje , poprostu nieprzemyslane pisanie
Ps.
apropos PR to czemu nie :zdrowie:

cannondale

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Dublin
Witam. Jestem zainteresowany przełożeniem WV touareg 2.5tdi 2004 rok manual , zawieszenie bez pneumatyki,wnętrze siwa skóra,
Jaki koszt takiej przekładki? i ile kosztowałyby wszystkie potrzebne części wraz ze światłami?
Mieszkam 60km.od Wrocławia a czytałem wiele dobrego o waszym zakładzie ,czy przekładaliście już tuarega?

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Witam. Koszt przekladki wraz z czesciami ale bez lamp ( o tej godzinie nie moge sprawdzic ceny na lampy w hurtowni a montujemy tylko nowe , chyba ze klient chce miec uzywane ale w takim wypadku musi je dostarczyc sam ) wynosi okolo 10000zl . Niestety tuarega jeszcze nie przerabialismy . Pozdrawiam .

---------- Dodano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

JARO jak bedziemy na zlocie to mysle ze bedziemy mieli okazje wypic za zdrowie :zdrowie:

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Jezeli swiatla sa asymetryczne to nalezy je wymienic , ewentualnie o ile jest taka mozliwosc to je przerobic . Niestety nie zajmujemy sie przerobka lamp . Prosze skontaktowac sie z firma xenon servis z tego forum a na pewno udziela informacji odnosnie mozliwosci przerobienia lamp do tuarega

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
najprostszy sposob na sprawdzenie swiatel to poprostu podjechac autem prosto pod sciane i zapalic swiatla. jezeli widmo swiatla bedzie po jednej stronie podniesione to lampy sa asymetryczne.

Do góry Bottom