• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

COPART

jarek

Bywalec
Punktów
0
Miasto
pyzdry
jak mam dokonac tej zmiany w nazwisku zeby było zamiast 3 ł ?????????????

oktawian

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Zielona Góra
Jak już to max co możesz zmienić to L

oktawian

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Zielona Góra
odezwij się do mnie na gg

Iwa-Trans

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Wloclawek
slawekkawas napisał:
Przeslac dokumenty poczta , dolaczyc 40 funtow i musisz miec dzialalnosc gospodarcza.

Można również rejestrować na osobe fizyczna :)

Pozdrawiam :eek:kulary:

stunt125

Gaduła
Punktów
0
Miasto
PRZ
mam pytanie co trzeba miec aby licytowac auta z kat B ? ile to kosztuje itp mam normalne konto nie firmowe

mareksz

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bydgoszcz
no jak już macie dostęp do cat B (czasem nawet są droższe niż cat C)
to żeby wszystko szło zgodnie z prawem trzeba mieć licencje na obrót odpadami?
Waste Magament Licence + dokonać opłaty za wywoź śmieci z UK ?

czy może kupujemy płacimy wywozimy ?

jarek

Bywalec
Punktów
0
Miasto
pyzdry
Mam pytanie do osób licytujących na coparcie . A mianowicie chodzi mi głównie jak sie odbywa licytacja , jak sie aukcję wygra jaki napis sie ukazuje . Czy może mi któś to dokładnie opisać .

Dzieki pozdro

** Dodano: 17-02-2010, 12:43 **
Acha i jak może ktoś niech mi wytłumaczy o co chodzi z tym Vb2

kaczor

Anglikomaniak
Punktów
0
Miasto
skoczów
kolego poczytaj dokładnie regulamin opartu a znajdziesz wszystkie odpowiedzi

bartvr6

Nowy
Punktów
0
Miasto
Łódź
Witam.

Prowadze działalnosc motoryzacyjna w Polsce. Czy do Copartu trzeba wysylac orginaly dokumentow ? troche mi to nie lezy wysylac oryginaly NIP, KRS, itd.

Jeszcze jedno, czy mam wyslac tlumacznia czy wystarczy poprostu polskie dokumenty ?

Dzieki.

zavtra

Nowy
Punktów
0
Miasto
Iława
kubens napisał:
witam. czy ktos pomoze mi sie zarejestrowac na copart.co.uk???

Najpierw musisz się zalogować na Copart UK, jeśli będziesz już zalogowany musisz potwierdzić dane jakie wpisałeś w kwestionariuszu ( podczas logowania ). Wysylasz oryginał faktury za gaz, prąd , wodę lub wywoz śmieci ( jeśli odpisujesz VAT z faktur to zadzwoń do wystawców i poproś o duplikaty), kopię paszportu lub dowodu i potwierdzenie przelewu 40 funciaków na ich konto. Jeżeli masz firmę to dołaczasz kopie tych kwitów z potwierdzeniem nadania nipu EU. Adres do wysylki masz na stronie Copart.

dareckiis

Nowy
Punktów
0
Miasto
Iceland
Witam jestem tu nowy zastanawiam się nad kupnem furaka.Chciałem się dowiedzieć jak to jest z copart na uk mam konto na copart.com w stanach ale tam sie nie opłaca ściągać samochodu,za drogo myślę ze będzie taniej kupić w Anglii konkretnie chodzi mi o rozbity samochód ja mam WRx subaru i chce kupić taki sam ale STI i zrobić se przekładkę silnika itp,jak jest z tymi kategoriami dobrze by było jak ktoś by zlicytował za mnie konkretny samochód ja bym tylko przyjechał i go odebrał pierw chciałbym sie dowiedzieć po ile chodzą takie rozbite STI od roku 2003 wzwyż. Jakieś propozycje co mam robić.Mysle ze nie ma sensu zakładać konta i płacić 40 funtów skoro ktoś za mnie by zlicytował ale jest tak ze nie będę mógł po patrzeć po ile chodzą takie samochody.

capone

Nowy
Punktów
0
Miasto
opole
Copatr pytanie dzieki za informacje

WITAM WSZYSTKICH I Z GÓRY DZIĘKUJE MAM DWA PYTANIE

JAK SIĘ ZALOGOWAĆ NA COPATR I KUPOWAĆ SAMOCHODY Z COPART MIESZKAJĄC W USA USA USA
JAKIE TRZEBA IM WYSŁAĆ DOKUMENTY ZĘBY MOŻNA BYŁO LICYTOWAĆ I KUPOWAĆ I JAK MAM WPLACIC KASĘ ZĘBY MOŻNA BYŁO LICYTOWAĆ ZADATEK??
DRUGIE PYTANIE TAKIE SAME ALE JAK BYM MIESZKAŁ W POLSCE I CHCIAŁ KUPOWAĆ:j SAMOCHODY NA COPART CO MAM IM WYSLAC JAKIE DOKUMENTY

DZIEKI

juri05

Nowy
Punktów
0
Miasto
poznan
auto z copar w angli.

Witam. Jakie trzeba spełnic waruniki aby uczestniczyc w aukcji na copart.co.uk??

jak sie tam ZAREJSTROWAC. i jak pozyskac ich KOD WSTEPU.?

Prosze o pomoc.

Pozdrawiam.

Do góry Bottom