• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

COPART

Emek

Początkujący
Punktów
0
Czy można sprawdzić za ile poszło dane auto? Jeśli tam np zadzwonie po zakończeniu aukcji i podam #LOT to powiedzą mi cenę końcową czy moze to zawsze tajemnica? :) Niby jest tam "Watch a sale" ale caly czas są tam te same auta.

slawekkawas

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
ŁÓDŹ
WATCH SALE jest do czasu sprzedazy auta , potem juz sie kasuje, a jak zadzwonisz to sie dowiesz czy powiedza , nikt jeszcze nie dzwonil...

oktawian

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Zielona Góra
To tam ktoś jeszcze kupuje ?

Emek

Początkujący
Punktów
0
WATCH SALE jest do czasu sprzedazy auta , potem juz sie kasuje
Mi chodzi o te okienko gdzie pokazane jest jak auto (miniaturki zdjęć niedające sie powiekszyc) było licytowane i jest tam odliczanie 5-4-3-2-1 i na końcu napis SOLD i cena, i tam sie powtarzają ciągle te same auta np jedna beemka juz tam jest z 2 miesiące.

Zadzwonie jutro bo mnie ciekawi jedno auto i za ile pójdzie zobaczymy co powiedza :)

.

ŁUKASZ GKW

Anglikomaniak
Punktów
0
Miasto
kwidzyn
www.autazanglii.host77.pl
to jest licytacja na mlotku tak zwanym nawet jesli wygrasz na mlotku a nie przekroczysz ceny minimalnej jaka ustalil wlasciciel auta nie kupisz tego pojazdu i bedzie na nowo wystawiany pod innym lot`em

slawekkawas

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
ŁÓDŹ
oktawian napisał:
To tam ktoś jeszcze kupuje ?
we wrzesniu 09r. sie pytasz czy ktos tam jeszcze kupije , teraz ponownie to samo ... TAK ! TAM SIE JESZCZE KUPUJE , jednemu sie oplaca drugiemu nie .

Emek

Początkujący
Punktów
0
Wystarczy zapisać nr LOT i po zakonczeniu aukcji wpisac w wyszukiwarkę, pokazana jest cena za ile auto poszło... :jupi:

oktawian

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Zielona Góra
pytam się żeby być na na czasie :D
od września trochę mineło czasu :>

Emek

Początkujący
Punktów
0
Wystarczy zapisać nr LOT i po zakonczeniu aukcji wpisac w wyszukiwarkę, pokazana jest cena za ile auto poszło... :jupi:
Jak sie okazało działa to tylko przez jakiś czas, bo już teraz (5 godzin po aukcji) ten sposób nie dziala i juz nie da sie sprawdzic ceny końcowej...

mareksz

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bydgoszcz
widać przez pewien czas ceny ale nie końcowej sprzedazy ale ceny z przed rozpoczęcia licytacji końcowej.

ŁUKASZ GKW

Anglikomaniak
Punktów
0
Miasto
kwidzyn
Emek napisał:
PO ZAKONCZENIU JEST TYLKO INFO THIS LOT IS ALREADY SOLD BEZ CENY

Emek

Początkujący
Punktów
0
PO ZAKONCZENIU JEST TYLKO INFO THIS LOT IS ALREADY SOLD BEZ CENY
Przez cały tydzien trwania aukcji cena była 2200GBP, godzinę po zakończeniu aukcji po wyszukaniu nr LOT pokazało cene 3100GBP i chyba była to cena końcowa, bo przeważnie po tyle chodzą takie rozbite beemki(kat. C), nie było żadnego "THIS LOT IS ALREADY SOLD"
dzwoniłem zeby spytac o cene sprzedaży i uslyszałem ze nie mogą powiedzieć + bye bye :lol:

ŁUKASZ GKW

Anglikomaniak
Punktów
0
Miasto
kwidzyn
To wydaje mi sie ze mowa tu o dwoch roznych rzeczach , jezeli wbijasz w automacie kwote to moze ci pokazac aktualna cena na jakiej stanelo , godzine przed mlotkiem jest blokada i nie da rady licytowac dalej w ten sposob. Jak w piszesz w wyszukiwarke nr lotu w czasie dopoki na mlotku nie bedzie tego item bedzie caly czas pokazywac kwote z automatu , jesli przebije ktos na mlotku cene koncowa zobaczysz tylko tam inaczej nie da rady chyba ze jestes osoboba ktora wygrala , czesto jest tak ze nie osiagniesz ceny minimalnej pomimo ze ty wygrasz i auto na nowo bedzie licytowane wiec cena koncowa to temat rzeka

jarek

Bywalec
Punktów
0
Miasto
pyzdry
Witam

Interesuje mnie rejestracja mam pytanie jak przesłać kpl dokumentów (jak wy to robicię) i ile kosztuje rejestracja i jak ją dokonać ???
Proszę mi napisać czy muszę prowadzić działalność ??

slawekkawas

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
ŁÓDŹ
Przeslac dokumenty poczta , dolaczyc 40 funtow i musisz miec dzialalnosc gospodarcza.

p@blo

Nowy
Punktów
0
Miasto
zachodniopomorskie
Witam!
Mam pytanie co do COPART-u.
Mam zamiar spróbowac kupic tam tylko jedno auto (nie zajmuję sie handlem, mimo iż sprowadziłem juz jakies 6-7 anglików :happy: )
Auto ma byc dla mnie i takie które mi sie podoba jest obecnie w ofercie, przyznam ze nie chce mi sie rejestrowac...
Dlatego pytanie: Czy ktos zarejestrowany tam z forumowiczów byłby w stanie i na jakich warunkach wylicytować dla mnie dany samochód? Chodzi o 1 transakcje. Ewentualny odbiór auta w UK moze byc oczywiście dokonany przeze mnie. Chodzi o sama formalność zakupu.
pozdrawiam
Paweł

oktawian

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Zielona Góra
Zadzwoń do mnie na pewno się dogadamy .

jarek

Bywalec
Punktów
0
Miasto
pyzdry
Witam

Pytanie do osób zarejestrowanych na Coparcie .

Po zalogowaniu sie na coparcie wyskakuje Buyer Account

Search & bid , check bid itd i co tam oznacza Amend Buyer Details ? i po kliknięciu na to są tam takie dokumenty czy ich trzeba wysłać do nich ????

To samo jest w Private Entry Form ??????

Proszę napisać co to oznacza ?

i dlaczego nie wyskakuje po zalogowaniu pełne nazwisko tylko zamiast ł to jest taka mała 3

jarek

Bywalec
Punktów
0
Miasto
pyzdry
A jak mam to zmienić ?
bo wpisałem dobrze .

A czy ja to Amend Buyer Details muszę wypełnić. ?

Do góry Bottom