No rano jechałem do pracy adaptacja nic nie dała tam tym kręcenie, i tak zbieznosc muszę ustawić wtedy będzie Oki.Sama nie zgaśnie. Czujnik kąta skrętu masz w maglownicy. Trzeba ustawić zbieżność tak, żeby promień skrętu w prawo i lewo był podobny. Potem ustawić kierownicę na wprost, wyzerować i zrobić adaptację. Masz vcds to dasz radę, procedura identyczna jak w golfie.
Czujnik mam ten przy pompie jak w passacie b6 4 pinowym, przykrecana się go na torx. Rocznik tiga 2008Jaki masz czujnik? Są dwa rodzaje, jeden jest bardzo łatwo zepsuć przy montażu,drugi trudniej, ale często się to zdarza. Zrób fotkę.
Właśnie zamontowalem angielski jest taki sam ale na bank sprawny był do końca przed przekaldka.Angielski zamontuj.
No jutro przejrzę instalacje czujnik jest 4 pinowym a wtyczka 3 pinowa 2 piny + po stacyjce 12v i 1 pin masa.Kabelki musisz sprawdzić, czujnik raczej będzie ok, hallotronowy czujnik raczej trudno zepsuć.
Hamulce są dobrze odpowietrzanie hamulec twardy nie wpada w podłogę, zrobiłem już tym autem koło 150 km wokół komina, już zdążył mi się dpf wloczy i musiame go przegonic na obwodnicy, dziś też udało mi się zadaptowac kiere po zbieżności odrazu się udało metoda max w lewo potem prosto i max w prawo i wyprostować.A odpowietrzyłeś dobrze układ ? nie masz miękkiego pedału ?
Widzi jak wciskam sprzęgło wraz hamulcem to pokazuje tam w bloku pomiarowym jakieś cyferki czyli jest Oki, zastanawiam się bo mam wiazke od haka ory nie podpięta do auta tzn czerwona kostka jest luzem pod lewy boczkiem, a czerwony gruby kabel który wychodzi ze skrzynki bezpiecznikow od instalacji haka jest nie podpięty do wiązki pod kompem,Nie rozumiem widzi wciśniety czujnik hamulca jak wciskasz sprzęgło ?