• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Transport UK -> PL codziennie , możemy też płacić w UK !

seban80

Nowy
Punktów
0
W jaki dzień tygodnia w Łodzi jest kierowca?

ismarten

Anglikomaniak
Punktów
0
Miasto
Bolesławiec
Różnie, będzie dziś, jutro. Po świętach pewnie też, co tydzień mam zlecenie.

W przyszłym tygodniu:
Derby
Doncaster
Birmingham
Teraz:
Wisbech
Birmingham
Jeżeli macie coś do zabrania w uk proszę pisać lub dzwonić, niekoniecznie w okolicach miejscowości wyżej wymienionych, w razie potrzeby dojedziemy na miejsce.

Lothar

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bydgoszcz
Jaki koszt transportu Mazda 6 z RG20 7LZ East Ilsley do Bydgoszczy? Ewentualnie mogę odebrać auto z waszego placu w Polsce. Czy kierowca może zapłacić sprzedawcy na miejscu gotówką?

ismarten

Anglikomaniak
Punktów
0
Miasto
Bolesławiec
Ponownie zapraszam do współpracy osoby z forum!

trempek

Początkujący
Punktów
0
Miasto
CB
Witam
Czy jest mozliwosc transportu miniladowarki jcb robot ( okolo 2,7t
szerokosc1,5m x dlugosc 3,2 x wysokosc 2m )
z okolic Exeter do Bydgoszczy.
Jesli tak jakie beda koszty i najblizszy termin.
Czy spisujemy jakąs umowe ? Gdzie miesci sie Panstwa firma?

Pozdrawiam
Tomasz

RKrool

Nowy
Punktów
0
Potrzebuję przewieźć BMW e90 z Rzeszowa do Redditch (okolice Birmingham) po 5 -6 października. Jaki koszt? Proszę o info tutaj, lub na rkrool@wp.pl

ismarten

Anglikomaniak
Punktów
0
Miasto
Bolesławiec
Nie wozimy aut do uk tylko z uk :)

Lothar

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bydgoszcz
Mazda 6 z Bulford SP4 9PA do Bydgoszczy ale mogę też odebrać z waszego parkingu w Polsce. Jaki koszt?

MariuszBRP

Nowy
Punktów
0
Miasto
Dębe Wielkie
Witam Panie Adamie,

Coś długo się Pan do Nas nie odzywa, woził dla Nas Pan kilka razy auta, nie po jednym tylko po komplecie.
Nie wiem jak długo można czekać na zwrot dokumentów i faktur od przewożonych przez Pańską firmę samochodów.
Ciągle brakuje mi dokumentów do tego rozbitego Nissana i Bmw. Do pozostałych dwóch wszystko jest a do tych dwóch do dziś nic nie dostałem
Już nie mówię o rzeczach, których brakowało i które były wypisane na kartce z reklamacją.
Nie chcę obsmarowywać Pana tutaj na forum ani w internecie ale chyba stałego klienta się nie olewa?!

Czekam na kontakt z Pana strony na mój numer 507-...-200 (powinien go Pan znać)

Mariusz Dębe Wielkie

ismarten

Anglikomaniak
Punktów
0
Miasto
Bolesławiec
Nie rozumiem czemu sam Pan nie zadzwoni do Pana Adama ?
Z tego co ja wiem to kompletowanie KOMPLETU czyli 4szt. zajmowało Panu trochę czasu przez co auta stały u nas na placu przez X czasu więc takie samochody są narażone na zainteresowanie osób trzecich. O ile jestem pewien ,że możemy brać odpowiedzialność za stan auta dowiezionego bezpośrednio z UK ,to za auta stojące na niepilnowanym placu ciężko brać odpowiedzialność. Moglibyśmy założyć monitoring i wynająć stróża, ale wtedy musielibyśmy obciążyć kosztami te osoby ,których auta przetrzymujemy więc m.in. Pana.

Nikt Pana nie powstrzymuje przed tym ,żeby zadzwonić do Pana Adam i z nim omówić sprawę.

MariuszBRP

Nowy
Punktów
0
Miasto
Dębe Wielkie
Oczywiście nie raz dzwoniłem do Pana Adama ale moje pytania kończyły się odpowiedzią "załatwimy wszystko", "dokumenty znajdę i doślę", "jestem na urlopie proszę za tydzień", "wyjeżdżam do chorwacji, wracam za dwa tygodnie" i milion innych bajek.
Sam kierowca wspomniał mi, że to jakiś wasz mechanik pozabierał niektóre z tych rzeczy i nie jest to pierwsza sytuacja.

Nikt mnie nie poinformował, że auta mogą zostać rozkradzione przez trochę ponad tygodniowy postój, wtedy sam bym przyjechał autopomocą.
Nie róbmy z siebie idiotów.

Dokumenty od aut też ukradły osoby trzecie? Wina może leży po stronie krasnoludków?!

Po co mam po raz kolejny dzwonić do Pana Adama skoro on i tak znajdzie sobie wymówkę? Miał oddzwonić do mnie już chyba z 5 razy a do dziś nie dostałem żadnego telefonu i głupiego wytłumaczenia.
Dwa auta stoją mi do dziś bo nadzwyczaj brak dokumentów, nie pozwala na wywóz ich z kraju.
Żenada!

marcin23

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
wroclaw
witam jestem zainteresowany regularnym transportem aut do wroclawia z roznych aukcji w uk.czy posiada pan jakas stronke firmowa gdzie mozna sie dowiedziec czegos wiecej,?cena ,trasy itp?dziekuje

ismarten

Anglikomaniak
Punktów
0
Miasto
Bolesławiec
Proszę o kontakt telefoniczny z 601 466 580, mamy kliku kliientó którym odbieramy po nad 30 sam tygodniowo więc wszystko do dogadania jest.

mariusz696

Początkujący
Punktów
0
Miasto
zamość
witam macie jakis e-mail bo potrzebuje nawiazac wspolprace woze czesto motocykle osobowki ale potrzebuje teraz na rolnicze ciagniki wozki widlowe duze busy itp

smarsw

Anglikomaniak
Punktów
12
Miasto
Maidstone Uk 07809112071
Dzięki za tą mazde, chłopaki ogarniają temat na gorąco - śmiało polecam.

ismarten

Anglikomaniak
Punktów
0
Miasto
Bolesławiec
Zabieramy auta z DE / NL / BE / GB.
DE / NL / BE - 693222431
GB - 601466580
Również palety, przeprowadzki, busy, maszyny itd.

Do góry Bottom