zweckform
Zaufany warsztat
czy jest szansa na starą formę działu aut i częsci?
Pozdrawiam
Rafał
Pozdrawiam
Rafał
dało by radę zmienić system oznaczeń postów
chodzi mi o te znaczki " nowe posty itp "
jakies gwiazdki i ptaszki i inne duperele
bo w tych to ni w ząb nie można sie połapać
nie można by było zrobić 3 ???
nowy, brak nowych,zamknięty
Mam pytanie do administratora tego forum. Czemu warsztat, notabene nazywany "zaufanym" ma na swoim koncie tyle niepochlebnych opini? Mam tu na mysli niejaki Km serwis z Gory Kalwarii (Piaseczna). To forum ma sluzyc min. pomoca osobom, ktore chca sobie przelozyc swoje autko z prawa na lewo i szukaja tu RZETELNYCH PORAD! Wiele osob nie ma pojecia o mechanice i elektronice samochodowej. I wlasnie takie osoby sa latwym lupem dla w/w . Jak wlasciciel takiego warsztatu znajduje sie w tym wszystkim. Czy on bardziej pomaga, czy szkodzi?
Taka mala sugestia, zeby nie nazywac niesprawdzonych warsztatow zaufanymi. Ludzie w to wierza, a potem nastepuje glebokie rozczarowanie. Czy mozna jakos sprawdzic rzetelnosc takiego warsztatu? Jak widac NIE!
Apeluje wiec do wszystkich naiwnych i wierzacych w cuda. NIE MOZNA Z ANGLIKA ZROBIC EUROPEJCZYKA w momencie, gdy warsztat, ktory wam ten cud chce sprzedac nastawiony jest tylko i wylacznie na ZYSK!!!!
Ranga specjalna forum jest przyznawana za aktywność na forum.
Witam,
Nie można podejrzeć pochwał danego użytkownika jest tylko liczba ale nie wiadomo za co one są
Pod postami nie wyświetla się czy ma on jakieś pochwały i od kogo
Naprawione.nie widze klika do wystawienia pochwały