• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Sugestie

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
I jak przyzwyczailiście się już do nowego wyglądu forum?
Gotowi na nową odsłonę? Żartuje :jezor3:

sawik

Anglikomaniak
Punktów
25
Miasto
pabianice
dało by radę zmienić system oznaczeń postów
chodzi mi o te znaczki " nowe posty itp "
jakies gwiazdki i ptaszki i inne duperele
bo w tych to ni w ząb nie można sie połapać
nie można by było zrobić 3 ???
nowy, brak nowych,zamknięty

KarolQ

Bywalec
Punktów
5
Miasto
Eire
Mam pytanie do administratora tego forum. Czemu warsztat, notabene nazywany "zaufanym" ma na swoim koncie tyle niepochlebnych opini? Mam tu na mysli niejaki Km serwis z Gory Kalwarii (Piaseczna). To forum ma sluzyc min. pomoca osobom, ktore chca sobie przelozyc swoje autko z prawa na lewo i szukaja tu RZETELNYCH PORAD! Wiele osob nie ma pojecia o mechanice i elektronice samochodowej. I wlasnie takie osoby sa latwym lupem dla w/w . Jak wlasciciel takiego warsztatu znajduje sie w tym wszystkim. Czy on bardziej pomaga, czy szkodzi?
Taka mala sugestia, zeby nie nazywac niesprawdzonych warsztatow zaufanymi. Ludzie w to wierza, a potem nastepuje glebokie rozczarowanie. Czy mozna jakos sprawdzic rzetelnosc takiego warsztatu? Jak widac NIE!
Apeluje wiec do wszystkich naiwnych i wierzacych w cuda. NIE MOZNA Z ANGLIKA ZROBIC EUROPEJCZYKA w momencie, gdy warsztat, ktory wam ten cud chce sprzedac nastawiony jest tylko i wylacznie na ZYSK!!!!

Victorios

Administrator
Punktów
5
Miasto
PL
angliki.info
dało by radę zmienić system oznaczeń postów
chodzi mi o te znaczki " nowe posty itp "
jakies gwiazdki i ptaszki i inne duperele
bo w tych to ni w ząb nie można sie połapać
nie można by było zrobić 3 ???
nowy, brak nowych,zamknięty

Jezeli chodzi o oznaczenie forum to jest ono bardzo proste:

- Forum zawiera nieprzeczytane posty
- Forum nie zawiera nieprzeczytanych postów

Mam pytanie do administratora tego forum. Czemu warsztat, notabene nazywany "zaufanym" ma na swoim koncie tyle niepochlebnych opini? Mam tu na mysli niejaki Km serwis z Gory Kalwarii (Piaseczna). To forum ma sluzyc min. pomoca osobom, ktore chca sobie przelozyc swoje autko z prawa na lewo i szukaja tu RZETELNYCH PORAD! Wiele osob nie ma pojecia o mechanice i elektronice samochodowej. I wlasnie takie osoby sa latwym lupem dla w/w . Jak wlasciciel takiego warsztatu znajduje sie w tym wszystkim. Czy on bardziej pomaga, czy szkodzi?
Taka mala sugestia, zeby nie nazywac niesprawdzonych warsztatow zaufanymi. Ludzie w to wierza, a potem nastepuje glebokie rozczarowanie. Czy mozna jakos sprawdzic rzetelnosc takiego warsztatu? Jak widac NIE!
Apeluje wiec do wszystkich naiwnych i wierzacych w cuda. NIE MOZNA Z ANGLIKA ZROBIC EUROPEJCZYKA w momencie, gdy warsztat, ktory wam ten cud chce sprzedac nastawiony jest tylko i wylacznie na ZYSK!!!!

Ranga specjalna forum jest przyznawana za aktywność na forum.

KarolQ

Bywalec
Punktów
5
Miasto
Eire
Ranga specjalna forum jest przyznawana za aktywność na forum.

No ladne rzeczy w takim razie. Nie wiem czemu ale mialem nadzieje, ze zeby uzyskac ta specjalna range trzeba wykazac sie czyms wiecej niz tylko iloscia napisanych postow. Przeciez mowimy o duzych pieniadzach ktore ludzie moga stracic ufajac "zaufanemu" warsztatowi. W takim razie przyszli klienci Km serwis - POWODZENIA!
Szykujcie juz kase na przyszle naprawy.

Stosujac sie do rewelacji jakie zaserwowal nam Pan Kowalczyk od Km Serwis http://angliki.info/f23/rozmaitosci-1650-13.html,
pytam po raz kolejny, jakim cudem ten warsztat jest "warsztatem zaufanym"? I nie interesuje mnie w tym przypadku ilosc postow, gdyz w przypadku przerabiania angielskich samochodow liczy sie jakosc wykonania, a nie ilosc wyprodukowania na ten temat postow.

mazurekandrzej33.

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
cie wylali?
Karol...internet ma niesamowitą moc,każde oszustwo i kłamstwo prędzej czy później wyjdzie na jaw,to tylko kwestia czasu.Szkoda tylko tych biednych nabitych w butelkę niczego nie podejrzewających klientów...

Victorios

Administrator
Punktów
5
Miasto
PL
angliki.info
Witam,
Nie można podejrzeć pochwał danego użytkownika jest tylko liczba ale nie wiadomo za co one są
Pod postami nie wyświetla się czy ma on jakieś pochwały i od kogo

Wprowadziliśmy możliwość podglądania kto komu wystawił, kiedy i za jaki post pochwałę. Informacje te znajdują się w profilu każdego użytkownika w zakładce "Pochwały".
Dodatkowo gdy zostanie wystawiona pochwała, użytkownik otrzymujący ją dostanie powiadomienie na forum w taki sam sposób jak otrzymywane są powiadomienia np. o nowej prywatnej wiadomości czyli podświetli się na czerwono zakładka "Powiadomienia" w prawej górnej części strony.

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
248
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
Wydaje mi się że system pochwał nie działa do końca poprawnie
Wyświetliło mi się wczoraj że dostałem 2 nowe pochwały natomiast licznik się nie zwiększył
Rafał

Victorios

Administrator
Punktów
5
Miasto
PL
angliki.info
Zgadza się, teraz pracujemy nad połączeniem pochwał ze starego systemu wraz z nowym. Obecnie przyznane nowe pochwały nie są dodawane do licznika na głównej stronie forum widocznych w statystykach u dołu strony.
Statystyka ta zostanie zastąpiona nową z podziałem na pochwały rozdane i otrzymane, już teraz można podejrzeć jak to mniej więcej będzie wyglądać pod tym adresem: http://angliki.info/thanks.php?do=statistics

Obecnie w profilu użytkownika nie wyświetlają się również autorzy przyznanych pochwał ze starego systemu, lokalizacja pochwały jest jak najbardziej poprawna ale nie wyświetla się autor. W przypadku nowo nadanych pochwał wszystko działa poprawnie i zarówno statystyki jak i autorzy zapisuja się prawidłowo. Pracujemy nad połączeniem systemu pochwał sprzed zmiany oraz po zmianie.

Brawa za spostrzegawczość i zgłoszenie usterki.

Dodano: 29.01.2011

Wszystkie pochwały rozdane i otrzymane wyświetlają się już poprawnie.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
no nie bardzo poprawnie bo wcieło mi 66 szt (128 było -62 jest = 66) druga sprawa nie widze klika do wystawienia pochwały

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
nie widze klika do wystawienia pochwały
Naprawione.

Liczba pochwał jest poprawna dla tego "nowego" forum czyli od 10 kwietnia. Na chwilę obecną nie są dodane te ze "starego" forum i na razie nie będą.
W zakładce szybkie menu znajduje się zakładka statystyk pochwał.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
klik działa,dzieki :)

ismarten

Anglikomaniak
Punktów
0
Miasto
Bolesławiec
Przekładki - wycena

Witam!
Zauważyłem, że w dziale Warsztat Szukam powtarzają się tematy o wycenie tych samych pojazdów więc zgłaszam się z propozycją podklejenia topicu ,w którym w 1 poście byłaby alfabetyczna lista samochodów wraz z orientacyjną ceną przekłądki z częściami ( w nawiasie bez ) tak aby osoby przeglądające forum nie musiały szukać tych informacji na forum oraz by nasi specjaliści nie byli męczeni odpowiadaniem na ten sam temat kilka razy.
Myślę, że wiele osób decydując się na kupno samochodu szuka infomacji na temat cen przekładki, ponieważ wpływa to na ostateczna cenę auta więc taki temat byłby bardzo pomocny.

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
Ceny usług przekładek, czy części się zmieniają, a niektóre firmy co się ogłaszały nie istnieją.

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
248
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
proponuje zmianę działu volskwagen na vw seat skoda (chodzi o pomoc oraz opisy przekładek)
jest to jedna grupa aut
robi się ich dużo a skoda i seat są pomijane i wrzucone do działu inne

Pozdrawiam
Rafał

ryszard410

Anglikomaniak
Punktów
24
Miasto
poznan
proponuje dorzucic dzial download gdzie b sie wrzucalo linki do sererow. w tym dziale bysmy wszucali np schematy, instrukcje, dekodery, vin dekodery, programy itp.

piotrek.

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Łódź - PL / UK
popieram pomysł ryszarda - dział download byłby bardzo pomocnym rozwiązaniem - schematy, linki, itp itd - wszystko co najbardziej potrzebne w jednym miejscu

ryszard410

Anglikomaniak
Punktów
24
Miasto
poznan
to byla by super sprawa i jak by go jeszcze podzielic na marki jak jest zrobione w przypadku dzial przekladki bylo by super

sabinka

Anglikomaniak
Punktów
0
Miasto
Warszawa
proponuje żeby w dziale ogłoszeń kupie sprzedam możliwe było usuniecie ogłoszenia np po sprzedaży, a nie jak teraz dopisek nieaktualne.

Do góry Bottom