• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Sugestie

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
wolałbym standard daty d:m:rok

anbora

Anglikomaniak
Punktów
1
Miasto
Zduńska Wola
troszkę mało przejrzysta ta stronka , a może przyzwyczaiłem się do starej ? Jednak chyba nie... Nowy użytkownik nie bardzo wie jak się w tym wszystkim odnaleźć i prędzej się wyloguje niż będzie brnął dalej. Proponowałbym usystematyzować trochę tą stronkę bo jest za duży chaos. Pozdrowienia dla nowych adminów

waldek77

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
mazowieckie
Witam!
Nie wiem czemu nie mogę zaznaczyć posty jako przeczytane?Ma ktoś jeszcze ten problem?

waldek77

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
mazowieckie
Jak zaznaczam żę chcę usunąc to pojawia się komunikat , że mój token jest nie ważny-ale co to jest?

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
248
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
Witam,
Nie można podejrzeć pochwał danego użytkownika jest tylko liczba ale nie wiadomo za co one są
Pod postami nie wyświetla się czy ma on jakieś pochwały i od kogo

Gdy wchodzimy w post który już raz czytaliśmy powinno nas przerzucać z automatu do ostatniego wpisu.
W tej chwili mimo że wchodzę w post który już czytałem a ma nową odpowiedz musze wszystko przewijać od początku

Bardzo wolno wczytuje posty i bardzo czesto się zacinają

Na tą chwilę to tyle

Pozdrawiam
Rafał

Victorios

Administrator
Punktów
5
Miasto
PL
angliki.info
Witam,
Nie można podejrzeć pochwał danego użytkownika jest tylko liczba ale nie wiadomo za co one są
Pod postami nie wyświetla się czy ma on jakieś pochwały i od kogo

System pochwał jest zupełnie nowym skryptem w porównaniu do tego na starym forum i chociaż staraliśmy zbliżyc jego funkcjonalność jak najbardziej do tego do czego użytkownicy są przyzwyczajeni to na chwilę obecną nie ma możliwości przeszukiwania wystawionych oraz otrzymanych pochwał chociaż taka funkcja znajduje się na liście do zrobienia i jak tylko uporamy się z innymi problemami to w przyszłości zostanie dodana taka funkcjonalność.
O tym jak bardzo różni się obecny skrypt od poprzedniego wystarczy powiedzieć tylko że nie dało się nawet automatycznie przenieść liczby pochwał w trakcie migracji i trzeba było te wartości przepisywać ręcznie (a i tak przepisane zostały tylko osoby z największą ilością).

Gdy wchodzimy w post który już raz czytaliśmy powinno nas przerzucać z automatu do ostatniego wpisu.
W tej chwili mimo że wchodzę w post który już czytałem a ma nową odpowiedz musze wszystko przewijać od początku

Nie wiem czy dobrze rozumiem pytanie ale taka funkcjonalność jak najbardziej istnieje. Sam jej teraz użyłem żeby przejść do ostatniej nieczytanej wiadomości w tym temacie.
Jeżeli znajdują się nieczytane posty w temacie to w widoku forum, bądź wyszukiwarki obok nazwy tematu znajdują się dwie strzałki które przekierowują do pierwszego nieczytanego posta.
Ponadtwo w widoku tematu nad pierwszą wiadomością znajdują się także te strzałki i są podpisane "Pokaż pierwszy nieprzeczytany".

Bardzo wolno wczytuje posty i bardzo czesto się zacinają

Cały czas monitorujemy zachowanie serwera na nowym oprogramowaniu i zauważyliśmy pewne niepokojące symptomy i prawdopodobnie w ciągu najbliższych tygodni będziemy zmuszeni do zmiany serwera chociaż na chwilę obecną działa dobrze i nie zauważyliśmy potencjalnych błędów które mogłyby spowodować niepełne wczytywanie tematów bądź postów dlatego prosiłbym o więcej informacji na ten temat, także od innych użytkowników.

vip-car

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
Łódź
www.przekładki.pl
Na pewno to kwestia przyzwyczajenia ale na początku jest spory chaos dla oczu zanim się wszystko ogarnie.Gdzie szukać nowe tematy,itd.Pozdrawiam.

smooth

Gaduła
Punktów
0
Miasto
Opole
Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Z całym szacunkiem ale to typowy przykład jak spieprzyć cos co było dobre.
To coś nowe co powstało to jedno wielkie G. Misz-masz, napieprzone wszystkiego na kupie, nic nie można znaleźć, forum wygląda jak choinka a nie narzedzie pracy. Forma przypomina potral dla rozkapryszonych nastolatek a nie rzeczowej i merytorycznej strony internetowej. Nie wiem kto to wymyślił ale spieprzył to totalnie. Przedobrzyliście!

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Smooth przyznam Ci się, że od momentu powstania forum dostałam mnóstwo wiadomości, telefonów z podziękowaniami i zachwytami użytkowników co do nowego forum. I jest mi bardzo miło z tego powodu. Większości się chyba podoba bardzo. Wszystkim się niestety nie dogodzi. Najważniejsze to się nauczyć po nim poruszać i przyzwyczaić.

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
248
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
Witam
Proponuje aby zrobić dział części i samochodów tak jak był na starym forum
Części z podziałem na marki autek
Dodatkowo przenieść archiwalne posty
Było tam sporo ofert - bardzo przydatnych w przekładkach
Rafał

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
W dziale giełda: Giełda możesz kupować i sprzedawać części.

kriskos997

Anglikomaniak
Punktów
12
Miasto
świetokrzyskie
też nie widzi mi sie dział giełda stary był duzo lepszy moze zróbcie cos chociaz na wzór starego bo ten obecny jest nie czytelny

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
Ale tam był zwykły dział a tu są aukcje. Tu nie ma możliwości wystawienia tego samego auta dwa razy, czy wypisania listy aut jakie się ma. Ale za to można znaleźć auto jakie się szuka (oczywiście już wkrótce jak będzie więcej ofert) :jezor3:

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
248
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
Bzdura
Dział aut i częsci po nowemu to totalna klapa

Zresztą nie tylko te dwa punkty

Zobaczcie ile było dziennie nowych postów na starym forum i aile jest na nowym
Myślę że to mówi samo za siebie

Pozdro
Rafał

DAIVER

Nowy
Punktów
0
Miasto
podkowa lesna
Witam, moze nie wypowiadalem sie na forum to tej pory pryawatnie ale dzialam razem z zeckoformem od samedo poczatkau i sledze forum od samego poczatku i to co teraz dzieje sie na forum i jak wyglada forum to jest ponizej krytyki, jak bym odwiedzil to forum po raz pierwszy to od razu bym je opuscil i nic tu nie szukal, bo panuje tu chaos, wiem co mowie, stare forum bylo OK a to jest kiepskie, prosze rafala(zweckform) o potwierdzenie tego ze jestem wiarygodnym czlonkiem forum,pzdr.

Do góry Bottom