delegat5 napisał:Oj dla czego Marlenko tak brzydko piszesz ?może ty dasz na jakiś dom dziecka??jednak moje przekonania sa słuszne megalomanów tu nie brakuje :tudu: nikt nie chce na dom dziecka wyłożyć?smutne to troche :dobranoc:
Przerabiamy wszystkie auta z grupy Volkswagena,takie jak VW,AUDI SEAT SKODA. Koszt przeróbki uzależniony jest od wielu czynników,takich jak wyposażenie,kolor tapicerki. Kompleksowa usługa w naszej firmie,polega na, skompletowaniu części potrzebnych do przerobienia auta, przerobienie tego pojazdu, ustawienie geometrii, napełnienie klimatyzacji i przegląd techniczny. Dodatkowo, proponujemy naszym klientom, szczególnie tym którzy mają wiele kilometrów do nas, usługę ekspresową. Polega ona na tym,ż e auto podstawione na umówiony termin, jest gotowe do odbioru następnego dnia po godzinie 14. Klient w tym czasie spędza czas w przytulnym hoteliku na nasz koszt . Zapraszamy do skorzystania z naszych usług. Wykonujemy również naprawy bieżące i powypadkowe. Dołącz do rzeszy naszych zadowolonych klientów
Dodatkowo, proponujemy naszym klientom, szczególnie tym którzy mają wiele kilometrów do nas, usługę ekspresową. Polega ona na tym,ż e auto podstawione na umówiony termin, jest gotowe do odbioru następnego dnia po godzinie 14. Klient w tym czasie spędza czas w przytulnym hoteliku na nasz koszt
delegat5 napisał:Holelik jest i to nawet i to przytulny z agęcją towarzyską miałem okazje skorzystać a jak robisz u mazurka ze dwa auta to agęcja jest gratis :haha:
adri napisał:Kolego jest wiele najlepszych warsztatów w kraju nie tylko w Wąsoszu. Widziałem na zdjęciach wiele nie doróbek robionych przez ten warsztat typu puszka bezpieczników czy też zasilanie dmuchawy w Passacie. Czytaj ogłoszenia na forum a na pewno coś znajdziesz w swojej okolicy.
Pozdrawiam