• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

rozmaitości

Status
Zamknięty.

pionki

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Poland
Panie Mazurek&Delegat mała uwaga. Nie stawia się przecinka przed ''i'' . Ten sam problem masz piszac na swoim forum,przecież to podstawowa zasada interpunkcji :)

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
Oj dla czego Marlenko tak brzydko piszesz ?może ty dasz na jakiś dom dziecka??jednak moje przekonania sa słuszne megalomanów tu nie brakuje :tudu: nikt nie chce na dom dziecka wyłożyć?smutne to troche :dobranoc:

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Delegat w języku internetowym jakbyś nie wiedział "nie karmcie trola" oznacza nie odpowiadajcie na pytania osobie, która sobie z Was żartuje.

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
Panowie i Panie co w tym tekście jest paranoja i totalnym nieporozumieniem :

Przerabiamy wszystkie auta z grupy Volkswagena,takie jak VW,AUDI SEAT SKODA. Koszt przeróbki uzależniony jest od wielu czynników,takich jak wyposażenie,kolor tapicerki. Kompleksowa usługa w naszej firmie,polega na, skompletowaniu części potrzebnych do przerobienia auta, przerobienie tego pojazdu, ustawienie geometrii, napełnienie klimatyzacji i przegląd techniczny. Dodatkowo, proponujemy naszym klientom, szczególnie tym którzy mają wiele kilometrów do nas, usługę ekspresową. Polega ona na tym,ż e auto podstawione na umówiony termin, jest gotowe do odbioru następnego dnia po godzinie 14. Klient w tym czasie spędza czas w przytulnym hoteliku na nasz koszt . Zapraszamy do skorzystania z naszych usług. Wykonujemy również naprawy bieżące i powypadkowe. Dołącz do rzeszy naszych zadowolonych klientów

a najlepsze jest to:

Dodatkowo, proponujemy naszym klientom, szczególnie tym którzy mają wiele kilometrów do nas, usługę ekspresową. Polega ona na tym,ż e auto podstawione na umówiony termin, jest gotowe do odbioru następnego dnia po godzinie 14. Klient w tym czasie spędza czas w przytulnym hoteliku na nasz koszt

Te teksty sa naszego ulubienca
zgadnijcie kogo.

cyranek

Anglikomaniak
Punktów
9
Miasto
Wadowice
ej, wspólnik, a gdzie w wąsoczu (czy jak to się piszę) jest przytulny hotelik ???
Nazwa miejscowości wskazuje na nocleg w schronisku GS-u :D

sawik

Anglikomaniak
Punktów
25
Miasto
pabianice
jaro -- czegoś nie kumam ???? co w tym ogłoszeniu jest nie tak ????

xxxx

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
po
Panowie ja nie widze nic dziwnego w tym, że w małej miejscowości może być fajny hotel bo sam mieszkam w małym miasteczku w którym jeden hotel jest trzy gwiazdkowy, a drógi ma dwie gwiazdki, a w wiosce oddalonej o 10 km też jest trzy gwiazdkowy hotel i jest jeszcze kilka w okolicy. Poza tym jak byłem w tym roku na wyścigu górskim to byłem w pensjonacie na totalnym odludzi jak do niego jechałem to myślałem, że drogi pomyliłem, a pensojonat okazał się bez obsługowy.

Ale jeśli ktoś nigdy nigdzie nie był to takie są efekty puźniej się myśli, ze w małym mieście nie może być fajnego hotelu

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
u nas też jest ładny hotelik tyle że nie jest całodobowy na noc wypraszaja gosci

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
Holelik jest i to nawet i to przytulny z agęcją towarzyską miałem okazje skorzystać a jak robisz u mazurka ze dwa auta to agęcja jest gratis :haha:

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
delegat sam jestes agĘt 88 coś tam coś tam

Tony

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Wielkopolska
delegat5 napisał:
Holelik jest i to nawet i to przytulny z agęcją towarzyską miałem okazje skorzystać a jak robisz u mazurka ze dwa auta to agęcja jest gratis :haha:

No no, widać że przekładka u Mazurka to jest full wypas opcja. Darmowy hotel, panienki super!!! Jak mi jeszcze psa nauczy żonglować to na taką przekładkę to ja się pisze!!!

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
tony o zaglowaniu nic niepisze ale napewno da sie to zalatwic z mazurem

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Wiadomość pw jaką otrzymałam od użytkownika delegat5.
Temat zamykam do odwołania.

Załączniki

• delegat_243.jpg
    delegat_243.jpg
    138,4 KB · Wyświetleń: 11

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
adri napisał:
Kolego jest wiele najlepszych warsztatów w kraju nie tylko w Wąsoszu. Widziałem na zdjęciach wiele nie doróbek robionych przez ten warsztat typu puszka bezpieczników czy też zasilanie dmuchawy w Passacie. Czytaj ogłoszenia na forum a na pewno coś znajdziesz w swojej okolicy.
Pozdrawiam

Kolego może i są leprze warsztaty nie przeczę ale na pewno jest lepszy niż u ciebie warsztat u mazurka ma ręce i nogi a u ciebie kolego??ta szopa ci sie nie długo zawali w jakich warunkach pracujesz?widziałem twój przybytek i daleko ci kolego do niego z tego co widziałem to nawet dzwi do szopy nie było latem można tam pracować bo jest ciepło a zimą??chyba pracownicy ci zamarzaja
popracuj nad warunkami w twoim warsztacie :tudu:

sawik

Anglikomaniak
Punktów
25
Miasto
pabianice
:))))))))))) skąd ty delegat tak znasz wszystkie warsztaty ???
u mnie tez byłeś ??? spoko-- wiem że nie
gadaliśmy tylko kilka razy przez tela :))
a wracając do tematu
masz mapę warsztatów-- i liste polecanych

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
kolego sawik u ciebie nie byłem niema obawy ale w strumiennie miałem okazje być i widziałem ten warsztat co do tego niema dwóch zdań pojedż i zobacz bedziesz uderzał na niemcy to jest prawie po drodze :thumb:

adri

Bywalec
Punktów
1
Miasto
Krosno Odrz.
Kolego twoje brednie na temat mojego warsztatu mnie nie interesuje dla mnie jesteś tchórzliwą ciot...która liże dup..mazurkowi nic po za tym :jezor:
U mnie liczą się zadowoleni klienci i kolejki na warsztacie i nie potrzebuje żeby mnie ktoś reklamował jak ty reklamujesz mazurka :zdrowie:

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
Jego reklamuje bo poprawiał po tobie passata i drugiego mi przekładał co do tego niema dwóch zdań i prosze nie obrażaj mnie bo ja tego nie robie,jakoś cie życie nic nie nauczyło nie dawno boga o życie prosiłeś a teraz kłody żucasz innym pod nogi zastanów sie kolego nad swoim postepowaniem :-(

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom