• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

rozmaitości

Status
Zamknięty.

xxxx

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
po
Tony z tego co widze to Ci państwo mają prace więc pewnie ich to zbytnio nie interesuje tylko skąd wiesz ile jest ludzi, którzy obserwują forum w ten sam sposób. Na forum jest gdzieś napisane, że tam gdzie pojawia się mazurek robi się szambo, a teraz zobaczcie sami pojawia się pochwała mazurka (a nie mazurek), a wy zaczynacie wojne, więc teraz odpowiedzcie sobie sami kto tak naprawde robi szambo. Facet, który napisał tą pochwałe odrazu jest dla was jakimś spekulantem ja nie trzymam niczyjej strony tylko chcem wam coś uświadomić. Ale jest takie powiedzenie tam gdzie nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze i dodam jeszcze, że konkuręcja jest ok ale zdrowa. Ciekawe tylko kiedy zaczniecie obrażać Leonidasa

Tony

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Wielkopolska
Nikt tu nie pisze, że Mazurek nie jest dobrym fachowcem, że nie pomoże przez telefon bo za to akurat ma u mnie ogromny plus (nie pamiętam dokładnie gdzie ale na chyba forum Audi A4 czy A6 ktoś go chwalił za pomoc - nie był to on sam tylko jakiś stary klubowicz ;) ), ale za te szopki które robi jako warsztat dla mnie jest spalony.
Pomyśl dlaczego robi się szambo? Przez jego kolejne wcielenia, wychwalanie samego siebie itp.
A Mazurek pojawił się tutaj, tylko w którymś ze swoich wcieleń :haha:

Temat raczej do zamknięcie moim zdaniem. Sam zainteresowany raczej wniosków nigdy nie wyciągnie.

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
O jakich szopkach piszesz kobieto?o jakich kolejnych wcieleniach piszesz? kto wychwala samego siebie? twierdzisz ze mazurek sam siebie chwali?widzicie sami,pogrążacie się w bagnie,on nie wypowie się na tym forum,nie daliście mu możliwości napisania zadnego postu...ciągle tylko go pomawiacie.Marlena dostała już wezwanie do sądu,dlaczego nie pochwali się tym kolesiom,misiek też jest zaproszony,myślicie ze sąd zająłby się tym forum bo komuś coś się wydaje?co to ma być?
sam zainteresowany wyciąga wnioski,ale nie chce mu się z wami gadać...

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
Kogo nazywasz głupim?ja nie szukam klientów,ja szukałem porady na tym forum,co mnie spotkało?drwiny i śmiech,i na dodatek oskarżacie mnie ze jestem mazurkiem,jesteście chorzy,zal mi was. :wack: :mur:

Tony

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Wielkopolska
delegat5 napisał:
O jakich szopkach piszesz kobieto?o jakich kolejnych wcieleniach piszesz? kto wychwala samego siebie? twierdzisz ze mazurek sam siebie chwali?widzicie sami,pogrążacie się w bagnie,on nie wypowie się na tym forum,nie daliście mu możliwości napisania zadnego postu...ciągle tylko go pomawiacie.Marlena dostała już wezwanie do sądu,dlaczego nie pochwali się tym kolesiom,misiek też jest zaproszony,myślicie ze sąd zająłby się tym forum bo komuś coś się wydaje?co to ma być?
sam zainteresowany wyciąga wnioski,ale nie chce mu się z wami gadać...

A on jest obok Ciebie przy komputerze, że tak wszystko dobrze wiesz? Odejdź w pokoju... :haha:

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
Gosciu spadaj z tego forum ,
bo mam cie dosc i chyba nietylko ja

xxxx

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
po
Marlena, a tak troche poza tematem jak Ty potrzebujesz pomocy w temacie Bora to co z "Ciebie" za fachowiec to auto to byle przeciętny mechanik przełorzy. Mam takich dwóch mechaników (mówie na nich magicy) tacy ooni cos tam kombinują w stodole jak czasem przywioze jakiegoś starego grata to w nim coś tam poprawiają. Myśle, że oni spokojnie by bore przełorzyli moze nie było by to zrobione idealnie i zajeło by to dużo czasu ale dali by rade, a Ty wychwalasz się tu latami doświatczenia itd... i mówisz, że potrzebowałaś pomocy w sprawie bory. Nie mam na myśli Cię obrazić poprostu jestem ciekawy. Mam nadzieje, ze nie zostane przez nikogo obrażony przez to pytanie na tym forum

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
JARO napisał:
Gosciu spadaj z tego forum ,
bo mam cie dosc i chyba nietylko ja

bo nie tańczę jak mi zagracie? najlepiej to wywalcie wszystkich i będzie po problemie,nikt wam nie będzie przeszkadzał,zostaniecie tylko wy,i wasze pytania...

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
Paweł2008 napisał:
Prosić o pomoc to żaden wstyd!

Racja jest po twojej stronie,ale jeśli jesteś fachowcem,to nie pytasz o pierdoły,bo wyjdzie na to jakim jesteś fachowcem.
Marlena napisała ze mazurek jej nie pomógł...czego się spodziewacie,robicie z niego śmiecia,a potem liczycie ze powie wam co i jak? ja bym nie pomógł.

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Po pierwsze akcja miała miejsce 2 lata temu.
Po drugie nie chodziło o przekładkę.
Po trzecie lepiej się upewnić 2 razy niż raz się pomylić.
Po czwarte nie wstydzę się tego, że nie jestem wszechwiedząca.

vip-car

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
Łódź
www.przekładki.pl
Nie ma takiego mechanika na świecie który by znał wszystkie mozliwe zagadki nawet w jednej marce.Mam zanjomych od samej elektoniki i jeden dzwoni do drugiego to jest temat rzeka nigdy jej nie przeskoczysz i tyle w tym temacie. A jak sie uważasz za boga zapraszam damy mała zagadke i każdy polegnie wystarczy małe przekłamanie w sterowniku silnika w vw golf i nic nie strioji żebyś pekł nie zrobisz. I nie ma co tutaj grac kozaka jak jest usterka elekroniczna elektrtyczna to nie tylko serwisy polegly ale równiez zwykły Kowlaski i taka jest prawda tylko nie każdy potrafi sie do tego przyznać :t3: .

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
496
Miasto
łódzkie
E tam nie ma ,jest jeden wszechwiedzący fachowiec,

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
Jest nawet kilku,zadzwoń do apollo,on ma większą wiedzę na temat przeróbek,niż wy wszyscy razem piszący w tym temacie.Ja może nie znam się na waszych przeróbkach,ale was poznałem na wylot. :dol:

vectra007

Bywalec
Punktów
0
Miasto
słubice
duzo osob poleca ten zaklad wiec jest on rzetelny, nie wiem skad biora sie na tym forum tego typu negatywne animozje czyt. opinie na temat pana mazurka :)

framat

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Wieliczka
Wydaje mi się że od pewnego czasu ta dyskusja jest całkowicie bez sensu i temat należałoby usunąć moim skromnym zdaniem....

Daniel1976

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Łódz
Tony dla mnie to Ty i Twoi koledzy jesteście dziwni co Cie interesuje jaki jest Mazurek prywatnie i ile ma kąt dla mnie mógł mieć ich milion a swoją prace wykonuje bardzo dobrze i to się liczy, a poza tym kto Ci da bezterminową gwarancje NIKT.

Jeszcze kilka słów do Vip-cara dla mnie to jest dziwna sytuacja jesteś polecanym warsztatem, a nie ma o Tobie nawet jednej pochwały z tego co widziałem na zdjęciach które zamieścił jeden z użytkowników to brak Ci umiejętności i nie tylko bo cwaniactwo chamstwo i brak kultury to dziedziny w których jesteś najleprzy i to w nich powinieneś być polecany, a nie jako warsztat od przekładek. Jesteś jaki jesteś Twoja sprawa w innych tematach pisz sobie jak chcesz i pokazuj swoje chamstwo ale chociaż w tym jednym zachowuj się normalnie.

Tak jak ktoś napisał w temacie rozmaitości jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze i taka jest prawda, że boicie się Mazurka jak diabeł święconej wody bo on jest bezkonkurencyjny i dla was poza zasięgiem

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Nie uważacie, że to dziwne, że wszystkie zakłady żyją w zgodzie, jeden drugiemu pomaga, wymieniają się częściami, jak mają nadmiar pracy odsyłają do konkurencji tylko osoby polecające jeden zakład wiecznie mają problem i po wszystkich "jadą"?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom