• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

rozmaitości

Status
Zamknięty.

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Za jakie praktyki?

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
Ja nie wiem dokładnie o co chodzi,ale wiem ze was mazurek pozwał za antyreklamę na tym forum.Jest wniosek o cofnięcie domeny,jeśli wygra,to forum zniknie.

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
A na jakiej podstawie prawnej zamkną nam forum? Czy my gdzieś go pomawiamy? Czy któreś z nas napisało coś negatywnego o jego pracy?

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
A to już nie moja sprawa,ja nie jestem sądem...ja nie wiem,ale nie musiałem długo szukać na forum żeby coś znaleźć

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
Ok to proszę poszukaj bo ja bardzo ciekawa jestem.

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
Poszukaj sama,ja muszę spadać,bo mnie zonka wzywa POD PRYSZNIC,a z nią to nikt nie ma szans...może potem bedę to ci podsunę kilka linków

Tony

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Wielkopolska
delegat5 napisał:
Poszukaj sama,ja muszę spadać,bo mnie zonka wzywa POD PRYSZNIC,a z nią to nikt nie ma szans...może potem bedę to ci podsunę kilka linków

A ja daje głowę, że jesteś Mazurek. I właśnie za takie podchody 2 moich kolegów swoje Passaty oddało do innych firm. Powiedzieli, że nie chcą mieć z taką "dziwną" osobą do czynienia która podszywa się pod inne osoby itp.

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
ale osohosi? :wack: o :mur: czym ty do mnie rozmawiasz moja droga?ja mam coś wyjaśniać?,to nie ja robie ludziom wode z mózgów,i nie nazywam nikogo mazurkiem jesli tylko kogoś nick nie jest;niebieski,lub znajomy...kiedy wy w końcu zrozumiecie,ze nie tak się postępuje z ludźmi...czyta to wiele osób i się zastanawiają,co za brednie...a miało być o anglikach

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
czemu niewyzucicie (delikatnie mowiac) tego goscia (delegat5) z forum ,przeciez On sobie znas jaja robi

A teraz moje prywatne uznanie ............. SPADAJ Z TEGO FORUM..................

robisz chlopcze zament i tyle!!!!!!!!!!!!!!

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
Chłopaki nie będziemy go wyrzucać z forum. Musi chłopak odreagować jakoś.
Tylko na innych forach jak coś nie jest po ich myśli to wyrzucają - większość z Was się przekonała.
Nie wciągajcie się w rozmowę bo mu tylko o to chodzi - zazdrości, że dobrze robicie i jesteście szczęśliwymi ludźmi.
Możecie mu tylko zdrówka pożyczyć i wesołych Świąt.

Tony

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Wielkopolska
Tylko robi bałagan na forum. Zobacz w ilu wątkach szuka zaczepki.
http://forum.angliki.info/skoda-fabia-szukam-warsztatu-vt1944.htm
Osoby które polecają Mazurka powinny dawać dowody (i on SAM SOBIE WINIEN przez te durne akcje które urządzał z polecaniem sam siebie), a on teraz będzie się wcinał w każdy wątek i szukał zaczepki. Po co taki na forum? Zwłaszcza, że wiadomo iż jest to Mazurek który znowu udaje kogoś innego.

Daniel1976

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Łódz
Ludzie jesteście tak dziwni na tym forum macie i teraz co będziecie wymyślać jakoś nikt inny nic nie musi wklejać tylko JA!!!!!!!!!!!!!!!!! I jeszcze afera non stop SZKODA MI WAS

Załączniki

• na_angliki_info_111.tif
    528,5 KB · Wyświetleń: 23

Tony

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Wielkopolska
Daniel1976 napisał:
Ludzie jesteście tak dziwni na tym forum macie i teraz co będziecie wymyślać jakoś nikt inny nic nie musi wklejać tylko JA!!!!!!!!!!!!!!!!! I jeszcze afera non stop SZKODA MI WAS

Niestety Twój "przekładkowicz" wyrobił sobie taką a nie inną opinię, że jego samo-pochwały, podszywanie się pod inne osoby sprawiły, że każde chwalenie jego warsztatu jest dość niewiarygodne (nie chodzi o to, że jest "rzeźnikiem" tylko o jego "dziwne" zachowanie)

oktawian

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Zielona Góra
"Jest wniosek o cofnięcie domeny,jeśli wygra,to forum zniknie."
:klaszcze:

Padłem i nie mogę powstać . :D

Proszę mi tutaj powiedzieć na jakiej podstawie cofną domenę ? :D
Bo za kogoś widzimisię nikt niego nie zrobi bo nie ma prawa ...
fakt, że żyjemy w Polsce, ale bez przesady . :D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom