• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

rozmaitości

Status
Zamknięty.

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
Skan nie pierwszej jakości,to fakt,podpis jest słabo widoczny, :thumb2: ale treść jest bezkonkurencyjna,nikt takiej gwarancji nie daje,dla mnie bomba :thumb:

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
Marlena napisał:
Chłopaki nie będziemy go wyrzucać z forum. Musi chłopak odreagować jakoś.
Tylko na innych forach jak coś nie jest po ich myśli to wyrzucają - większość z Was się przekonała.
Nie wciągajcie się w rozmowę bo mu tylko o to chodzi - zazdrości, że dobrze robicie i jesteście szczęśliwymi ludźmi.
Możecie mu tylko zdrówka pożyczyć i wesołych Świąt.
I kto to mówi?mierzycie wszystkich własną miarą.
http://www.angliki.fora.pl/na-kazdy-temat,17/ciekawe-zjawisko,284.html
http://www.4x4.pl/forum/read.php?f=6&t=27275
Autor Wiadomość
Diablotik

Łączny czas wizyt: 1068,1h
Wizyt: 3683
Pochwały: 76/104

Wysłany: 19-05-2009, 22:52
Zauwazcie ze slowo szambo i mazurek przewaznie pojawiaja sie razem i wlasnie dlatego delikwent ten ma zakaz wstepu tutaj zeby takie szambo sie nie zrobilo
Jak to jest?jak to rozumieć.
Moim zdaniem macie problem.
A co do cofnięcia domeny to już wam tłumaczę,sam nie bardzo wiedziałem o co chodzi,teraz wiem,ze czerpanie korzyści z pomówień jest zagrożone karą kilku lat więzienia,admin ponosi większą odpowiedzialność niż osoba pomawiająca.Na wniosek pokrzywdzonego,sąd czy nawet prokurator,ma prawo już w trakcie śledztwa zamknąć forum,zabezpieczyć dowody,i ustalić dane kogoś pod nickiem jakimkolwiek,każdy poniesie konsekwencje tego co napisał,mimo ze większość postów już nie ma...są w bazie danych.
Wiem że śledztwo jest prowadzone,i to tłumaczy nagłe zniknięcie reklamy miśka,i zmiany jego nicka,nic to nie da,niczego to nie zmieni,pamiętacie jak napisał ze CBA było u niego?nie było CBA ale śledczy byli.Aż dziw bierze,do czego może doprowadzić nienawiść do kogoś...dla mnie to chore.

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Człowieku co Ty za brednie piszesz. Gdzieś coś usłyszałeś i ludzi w błąd wprowadzasz.
Ty się zapoznaj z prawem dokładnie.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
jak na kogoś kto nawet na oczy mazurka nie widział to jestes bardzo dobrze poinformowany,powiedz kolego czemu to mają służyć takie podchody jak w przedszkolu,
dla mnie to dziecinada co ty robisz

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
to już taki typ człowieka szuka zaczepki a jak mu ktoś hm.... tentego to leci na skarge a że nie ma do kogo to lata po sądach

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
A ty sobie lepiej popraw błędy na stronie...jak można takie byki ludziom pokazywać?
Dlaczego mnie obrażasz?Kto jest oszołomem?

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
Ale wy jesteście zakłamani...żal mi was,ludzie to czytają,co oni o was myślą?ale co was to obchodzi,jesteście najlepsi...kto wam podskoczy...

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
Ale wy jesteście nudni,ciągle tylko mazurek wam w głowie,Tony zmień płytę.

vip-car

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
Łódź
www.przekładki.pl
Nikt tutaj nie pisze że jest najlepszy ale pisanie na swoich 3 forach i pisanie sam do siebie to raczej nie choroba tylko ciężka oszołomia a Twoje niusy o zamknięciu forum to raczej za mazurkiem z pierwszej rozmowy telefonicznej się nie wzięły .Twój ziomal ma taką przypadłość że lubi sam pisać odpowiadać do siebie raczej to ciężka przypadłość może wyszedł z choroby po terapii lekowej ale teraz coś mu się nasila więc nie dziw się naszej reakcji ale jak ktoś śledzi dłużej fora to raczej odpowiedź jest prosta.

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
Jak to jest być takim cynikiem?widzę ze lubisz obrażać...nie dobrze,to szkodzi czasem reputacji,twoi potencjalni klienci to czytają,mam w nosie twoje wywody,pisz co chcesz,mnie nie wywiedziesz w pole.

pionki

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Poland
mazurek

jesczze tak pare miesiecy i zobaczycie mazurek trafi do mediów niczym nasza Doda , tyle że bez wdzięków chłopaszek więc obwiesi się biedak tym swoim srebrnym złomem zresztą jak on to lubi...... a Majewski zrobi z niego takie posmiewisko ze będzie można boki zrywac.. sami widzicie jak się kreuje na forach i pcha się na nasze , a gdziekolwiek sie pojawi po części i zacznie głupia gadke co to nie on ...znaja go prawie wszyscy Ot i sposób , co głupsi dają sie nabrać...

Tony

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Wielkopolska
delegat5 napisał:
Jak to jest być takim cynikiem?widzę ze lubisz obrażać...nie dobrze,to szkodzi czasem reputacji,twoi potencjalni klienci to czytają,mam w nosie twoje wywody,pisz co chcesz,mnie nie wywiedziesz w pole.

No właśnie Mazur, niech się pan zastanowi, bo jak sam pan stwierdził klienci to czytają i nikt psychopacie samochodu nie odda, choćby te przekładki miał w jednym palcu i potrafił ją zrobić 13 płasko-oczkową.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
prowokacja

koledzy dajcie spokuj jemu właśnie o to chodzi,czeka na coś obraźliwego,trzyma palec na klawiszu print i do adwokata,

xxxx

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
po
Czytam tak te wasze wiadomości i ręce mi opadają i nie trzymam tu niczyjej strony, żeby nie było (chociaż pewnie i tak zostane zaraz obrażony) zbytnio nie wiem o czym toczy się temat z tego co rozumiem to o osobie która przekłada auta i nazywa się Mazurek. Chciałem sprowadzić kilka anglików przerobić i sprzedać myślałem o nawiązaniu współpracy z którymś z takzwanych polecanych warsztatów myślałem, że ich właściciele to ludzie na poziomie, kulturalni i inteligętni ale niestety tak nie jest szkoda nie będe ryzykował bo tak naprawde teraz nie wiem co mnie mogło by spotkać, ze strony takiej osoby. Moge stwierdzić jedno, że towarzystwo ludzi, którzy zajmują się przekładkami aut jest strasznie dziwne, a ich postępowanie dla mnie nie zrozumiałe.

Wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku życze wam wszystkim

Leonidas

Nowy
Punktów
0
Miasto
mazowieckie
to może i ja dodam swoje trzy grosze, mazurka osobiście nie znam, ale kilkakrotnie pomagał mi przez telefon,bezinteresownie i z chęcią pomagał nie żałując mi tego że przekładam sam a nie np u niego i za to wielkie dzięki , co do niektórych polecanych tu warsztatów nie będę się wypowiadał bo nie jestem typem człowieka który się żali w internecie. na forum angliki.fora byłem od początku jego trwania i z racji wykonywanego zawodu śledziłem je często, odkąd pamiętam to nie mazurek zaczął siać tam ferment ale kto inny, ten człowiek z tego co pamiętam starał się zawsze pomagać ludziom, chyba jasne jest to że do zepsucia tamtego forum przyczynili się obecni tu administratorzy np. przez rozsyłanie spamu typu "to forum niedługo zniknie zapraszamy na angliki.info", ale myślę że starzy użytkownicy mają wyrobione zdanie i nie trzeba tego tłumaczyć, tak czy inaczej wg mnie nie jest w porządku obrażanie mazurka i dyskredytowanie jego pochwał.
Zdrowych i Wesołych.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom