• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

rozmaitości

Status
Zamknięty.

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Delegat5 nikt Cię nie zmusza do bycia na tym forum. Masz przecież inne więc nie wiem co tu robisz skoro Ci nie pasuje?

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
Jestem tu i będę tu,do chwili,aż skończy się ta farsa...sama napisałaś że każdy ma prawo pisać,i każdy ponosi odpowiedzialność za to co pisze.
Gdzie ja napisalem ze mi się nie podoba?ja tylko wyrażam swoje zdanie.

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
Piszecie o pierdolach , jak ostatnio z BANIA

identycznie wrecz rewelacja klient sie loguje ,cholera wie oco mu chodzi ,,choc wszyscy wiedza co bylo z MAZURKIEM na innych forach,nie wiadomo kto kogo broni,

a Pan Delegat5 sie nabija i smieje pod nosem jak sie bronicie

PS, ale nie podlega watpliwosci ze Pan Mazurek jeszcze pewnie wróci

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
Jaro dokładnie tak,wpada taki Junak namiesza namąci nawyzywa i znika później nie pamietam już ale też był taki urwany z choinki koleś teraz znowu ktoś wchodzi pisze że dno że na psy schodzi,a tak było fajnie ludzie pytali inni odpowiadali,teraz to strach sie o coś bedzie zapytać bo zaraz ktoś podsumuje że co "przekładki robisz a takich rzeczy nie wiesz" ?, ja na to powiem jedno KTO PYTA NIE BŁĄDZI,

oktawian

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Zielona Góra
Sawik coś ostatnio mądrego napisał . Jak ktoś jest od wszystkiego to jest do niczego .

Nie można wiedzieć wszystkiego nawet jeżeli chodzi o przekładki bo niektórych rzeczy się wcześniej nie robiło .

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
248
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
E tam Oktawian są na tym świecie ludzie wszystko wiedzący o przekładkach - tylko nie na tym forum :tudu:

Pozdrawiam
Rafał

oktawian

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Zielona Góra
Nie bądź złośliwy na święta :D

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
Tony napisał:
delegat5 napisał:
Jestem tu i będę tu,do chwili,aż skończy się ta farsa...sama napisałaś że każdy ma prawo pisać,i każdy ponosi odpowiedzialność za to co pisze.
Gdzie ja napisalem ze mi się nie podoba?ja tylko wyrażam swoje zdanie.

Ale o jaką farsę chodzi panie Mazurek?

Wy macie nieźle poukładane...dla was wszyscy myślący inaczej niż wy to mazurek...ciekawe zjawisko,każdy z was jest przepełniony nienawiścią do niego z tego co tutaj widzę...wy wszyscy potrzebujecie pomocy specjalisty,żadne forum wam nie jest w stanie pomóc.W kwestii formalnej,nie jestem Mazurek,nawet go osobiście nie widziałem,ale jak dzwoniłem do was po pomoc,to nikt z was nie potrafił mi pomóc,a on tak,nie wiem dlaczego on na tym forum się nie wypowiada,pewnie nie jego poziom,a to stwierdzenie ,,jak coś jest od wszystkiego,to jest do niczego''to czyje słowa? dobrze wiecie.
Jak napisałem wcześniej,nie jestem przeciw nikomu,ale przeciw głupocie zawsze,i tego się trzymam.A farsa moi drodzy,to jest to forum,i będe na nim,do końca.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
.A farsa moi drodzy,to jest to forum,i będe na nim,do końca.[/quote]

powiedz dlaczego tak bardzo chcesz byc z nami wariatami skoro tak pieknie i ładnie jest na forum które reklamujesz,ja chyba czegoś nierozumiem,nic nie umiemy nie potrafiliśmy ci pomóc ( nie pamietam żebyś dzwonił) a na siłe chcesz tu być,

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
Delegat5 do mojej firmy nie dzwoniłeś więc nie kłam. A do Pana M. też miałam okazję swego czasu dzwonić w sprawie Bory ale on nie był w stanie mi pomóc. Więc też wszystkiego nie wie.
Jak ktoś wkoło wszystkim opowiada jaki jest cudowny to w pewnym momencie większość w to uwierzy.
Przypominam, że na tym forum samemu nie wolno pisać o sobie kilku pozytywów w dziale opisy przekładek w przeciwieństwie do innych forum.

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
Do ciebie akurat nie dzwoniłem,ale skoro nie pamiętasz,to pewnie twój telefon milczy.a chcę tu być,bo w zyciu dzisiaj ciężko znaleźć powód do smiechu,po całym dniu pracy,miło jest mieć się z czego pośmiać,pośmiać się z tego jak się na wzajem bronicie jak lwy,jak eliminujecie konkurencję,jak ośmieszacie klientów,bo co mam się złościć?mogę się tylko pośmiać...

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
:haha: przeczytaj co piszesz.
Na tym forum jest dużo firm, a na innych kilka i kto tu niszczy konkurencję?

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
sama sobie odpowiedz na to pytanie...Jak piszą o jednych dobrze,to przytakujesz,jak piszą o innych dobrze,to żądacie dowodów,jak piszą na jednych źle,to naskakujecie na klienta,jak piszą na innych źle,to dolewacie oliwy do ognia,i ze niby jesteście bezstronni?

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
Jak wiem, jak ktoś dobrze robi to mam prawo go pochwalić. A nie zauważyłam abym naskoczyła gdzieś na klienta.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
wiesz co ?................ niechce mi sie z toba gadać

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
A jak to możliwe ze wiesz?jak robi np Jaro? widziałaś?a usuwanie postów z czyjąś reklamą to wyłącznie miśka robota?z tego co wiem,to razem z miśkiem zostaliście pozwani do sądu za takie praktyki.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
delegat5 :dol: papa

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom