• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

rozmaitości

Status
Zamknięty.

G4WLAK

Anglikomaniak
Punktów
21
akurat znam to od podszewki jako admin na paru forach opla
zawsze mnie bawia tacy osobnicy
odwagi nabieraja za klawiatura

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
ale spoko Marlena uruchomila temat , wiec mozna przy robocie cos poczytac i popisać

G4WLAK

Anglikomaniak
Punktów
21
mozna sie posmiac ;)

ruch na forum jest
same plusy ;)

romuś

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
Spalona
Wy naprawdę macie jakąś obsesję,mam się zalogować jak?mam ci podać pesel czy nip?ja rozumiem ze choroba nie wybiera ale opanujcie się,takie wypowiedzi wam szkodzą,inni klienci to czytają i widzą jaki macie do klienta szacunek..

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
,inni klienci to czytają i widzą jaki macie do klienta szacunek..

powiem ci ze watpie zeby te wypowiedzi zaszkodzily komu kolwiek,
choroba nie wybiera to fakt , ale powstal jakis nowy wirus nazwy nie wspomne,
i jakos trzeba go wyplewić

piotrek.

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Łódź - PL / UK
Ale jaja :)

Mam też apel do klientów: UWAGA !

Nie mam dużego doświadczenia w przekładkach - raptem 3 auta zrobione dla siebie, ale podejmę się każdej, podkreślam KAŻDEJ przekładki dla klienta.

Cóż, może się coś nie udać, może coś zpier...le, ale za to.........no właśnie........wezmę mniej niż ktokolwiek inny :)

Chętni proszę się odzywać.

P.S Możecie mnie kręcić, filmować, robić zdjęcie, rysować, robić figurki woskowe itp itd I NAWET ZA TO NIE POLICZE :)

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
Ale jaja :)

Mam też apel do klientów: UWAGA !

Nie mam dużego doświadczenia w przekładkach - raptem 3 auta zrobione dla siebie, ale podejmę się każdej, podkreślam KAŻDEJ przekładki dla klienta.

Cóż, może się coś nie udać, może coś zpier...le, ale za to.........no właśnie........wezmę mniej niż ktokolwiek inny :)

Chętni proszę się odzywać.

P.S Możecie mnie kręcić, filmować, robić zdjęcie, rysować, robić figurki woskowe itp itd I NAWET ZA TO NIE POLICZE :)

to jest dobry tekst

Ps. poluj na goscia jak bedzie chcial jakies auto przelozyc to daj mu jeszcze jakis rabat za kamerke , moze pójdzie potem w TVN
w głównych wiadomosciach

piotrek.

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Łódź - PL / UK
Acha - no i rzecz najważniejsza. Potencjalny klient musi stać nade mną i komentować cały czas. To jest najważniejsze. Poza tym miło by było żeby też się troche znał na rzeczy to pomoże jak będę robił sobie przerwę.

No i ogólnie jest git, majonez kur...a :)

tloczek

Gaduła
Punktów
0
Miasto
swarzędz
Piotrek. chłopoku, jak masz pierdoły pisać o tym że weźmiesz taniej ale ma tylko pojechać ( tak wnioskuję z Twojej wypowiedzi) to albo już zamknij pape albo podjedź to Ci ją oklepię.
Powiedz tylko kiedy bo zawalony jestem robotą, a specjalnie odrywać się nie będę bo widze że puściliście temat w którym albo idioci bez szkoły, albo emeryci, taksówkarze na dorobku, lub jakiś handlarz emeryt z wnukiem na ręku nie ma co robić tylko d..ę zawraca.
LUDZISKA TO FORUM JEST DLA WSZYSTKICH, ALE TROSZKĘ PRZYZWOITOŚCI SIĘ NALEŻY.
POZDRO TŁOCZEK

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
Piotrek. chłopoku, jak masz pierdoły pisać o tym że weźmiesz taniej ale ma tylko pojechać ( tak wnioskuję z Twojej wypowiedzi) to albo już zamknij pape albo podjedź to Ci ją oklepię.
Powiedz tylko kiedy bo zawalony jestem robotą, a specjalnie odrywać się nie będę bo widze że puściliście temat w którym albo idioci bez szkoły, albo emeryci, taksówkarze na dorobku, lub jakiś handlarz emeryt z wnukiem na ręku nie ma co robić tylko d..ę zawraca.
LUDZISKA TO FORUM JEST DLA WSZYSTKICH, ALE TROSZKĘ PRZYZWOITOŚCI SIĘ NALEŻY.
POZDRO TŁOCZEK

zauwaz ze to WOLNA STREFA ale te jakies obijanie papy to
chyba lekka przesada

DO ADMINA

PROSZE O WYKASOWANIE TYCH JAKIS OBIJANIA PAPY
jakies granice chyba sa

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
kurtka dobre.....:haha: nareszcie jakaś odmiana a nie tylko o kabelkach,pinach, ścianach, szybach, tak trzymać chopaki, aż miło zrobić przerwe na kawe i czytanie,jeszcze !!! jeszcze!!!!

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
RYS00 jak najbardziej ale bez przesady

Niedługo euro 2012 wiec radze tam obijac papy, jak to w polsce

tloczek

Gaduła
Punktów
0
Miasto
swarzędz
Jaro, szacuneczek, ale (my sory) tutaj mimo wolnej strefy jakieś zasady obowiązują.
Okazuje się że mimo wszystko są między nami osoby które uczciwie chcą na chleb zarobić. a jak byście mieli wolną chwilę to zapraszam na kawkę wszystkich za i przeciw. tp sobie podyskutujemy.
Mam kilka, w razie "W" przyrządów do obrony własnej

piotrek.

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Łódź - PL / UK
tłoczek podać ci numer telefonu to się umówimy pyrze z pod poznania. Zobaczymy kto komu w mordę da ty skończony paproku.

Spec k.... ze wsi wielkopolskiej....zasady mówisz: palant jesteś i tyle.

Widać jak się za robotę bierzesz skoro masz czas siedzieć i pierdoły pisać...Do roboty won..w końcu tym na chleb zarabiasz, albo może udajesz żę zarabiasz i na etat do fabryki chodzisz, bo ch...cie tam wie?

Sorry ale mnie poniosło jak czytam mądrości takiego wała. Przekładki.....:) haha - śmieczu warte. Ile samochodów z anglii tyle specjalistów po wsiach.

Ja widze kto tu ma wiedze i zna się na rzeczy - a reszta fachowców jak ty co zrobiło jedno auto i się uważa za omnibusa, to............ ( dokończcie sami )

P.S Swoją drogą czytaj tekst ze zrozumieniem i odrobiną poczucia humoru i nie traktuj tego jakby ci ktoś w pysk napluł. Obruszyłeś się że hej.

tloczek

Gaduła
Punktów
0
Miasto
swarzędz
Jaro, jakieś wskazówki? Dzięki

---------- Dodano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

JARO Ty grasz w jakieś statki?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom