• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

rozmaitości

Status
Zamknięty.

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Wszyscy mają tak dużo pracy, że nie mają czasu by zrobić słitaśne foteczki dla Ciebie. :lol:

romuś

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
Spalona
To Jaro,Magik a ten pasat co podskakuje przy skręcaniu to ty robiłeś mondralo?za robotę się lepiej weź a nie wdajesz się w pyskówki.

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
uwazaj bo niewiesz na kogo trafiles

wiec wyluzuj

masz wnuka wiec sie zajmij nim a nie mną

magik

Anglikomaniak
Punktów
22
Miasto
gdzieś w polsce
Magik a ten pasat co podskakuje przy skręcaniu to ty robiłeś mondralo

ty tak nie podskakuj Andrzejku bo jak zwykle jak pokazujesz się na tym forum to co zjebane auto to u mnie przyczepiłeś się do mnie jak rzep psiego ogona 5 lat i nie ściemniaj że nie jesteś Mazurkiem TY SZUJO

romuś

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
Spalona
Nie będę wa s wyprowadzał z błedu za wszelką cenę,tak się nastraszyłem że zajmę się wnukami,nie będę się do waszego poziomu schylał.Dwaj agenci Flip i Flap(Jaro I Magik)ale polewka,nara chłopcy,piszcie ile wlezie,trzeba się rozładować bo żyłka pęknie,na forum w mordę nikt wan nie da,możecie sobie poszaleć.:dobranoc:

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
oj chłopie zaczepiłes MAGIKA choc nic nie pisał
dlaczego ????
to samo robiles pół roku temu

niemam nic do ciebie bo cie osobiscie nieznam , ale daj sobie spokój ni spadaj na łapy

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Zamykam temat aż ochłoniecie.

pitergsxr

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Lubin
ja sie sparzylem mocno na warsztacie z forum ,zawierzylem i oszukali ale na przyszlosc bede bardziejostrozny i mam nauczke.

---------- Dodano o 01:46 ---------- Poprzedni post napisano o 01:44 ----------

najlepiej pytac po osobach ktore dokonaly przekladek i z polecenia warsztat wybrac.

marzenka

Początkujący
Punktów
2
Miasto
Lubin Rusch
Dokładnie,lepiej zapytać kogoś zanim postawisz auto,ja przerabiałam nawarę we Wrocku a a6 u kogoś nie z tego forum,z nawary musiałam zrezygnować bo dość miałam ciągłych problemów,jak sprzedawaliśmy auto to kilku niedoszłych klientów pokazało nam jeszcze to i owo,nigdy więcej przekładek pomyślałam,ale zmieniłam zdanie po odbiorze audi,miałam potem taki epizod podczas montowania xenonów,koleś popartolił coś i stwierdził że to przekładka była żle zrobiona i dlatego jest problem,nauczona doświadczeniami z Wrocka zabrałam auto i podstawiłam do innego elektronika a ten skwitował to tak,jedna z najlepiej zrobionych przekładek,dwa dni potem auto było gotowe.
Reasumując warsztat zaufany to taki któremu można zaufać,w waszym wydaniu zaufanie ma widocznie inny wymiar.:thumb:

warsztat24

Anglikomaniak
Punktów
7
Miasto
jelenia Góra
www.warsztat24.com
Ludziska zachowujecie się jak dzieci:) Zawszę trzeba szukać informacji w kilku źródłach. Marzeno nie rozumiem twojego oburzenia- na co liczysz, że administrator będzie jeździł po wszystkich warsztatach i próbował jak tam robią?:) Poza tym chyba nikt nie jest nieomylny.

Z tego forum korzysta kilka tysięcy osób, z jakiegoś powodu tutaj wracają. Na co liczysz, że je zamkną. Co dasz tym ludziom w zamian. Stworzysz lepsze, będziesz weryfikować wszystkie warsztaty.

Jeżeli zaproponujesz stronę w której podejmiesz się sprawdzania warsztatów samochodowych i będziesz opisywać, co było nie tak dokładnie, to w promocji zbuduję Tobie taką witrynę za pół darmo.

A tak jeśli nie masz pomysłu jak zmienić tą sytuację to nie rób czarnego PR.

Z wyrazami szacunku kolega z forum.

romuś

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
Spalona
Tak lepiej siedzieć cicho na dupie i zgadzać się na wszystko,skoro wszystkie wrony kraczą to dlaczego jedna nie...ciekawa filozofia,moje gratulacje.
Nadal nie mam uprawnień do pisania w dziale niepolecane,ile muszę napisać postów żeby je zdobyć? czy musę komuś dupsko wyl...a może skan dowodu mam przesłać bo kilkakrotnie wciskano mi że jestem kimś innym...to jest normalne na forum?nie wydaje mi się.

holipa

Anglikomaniak
Punktów
26
Miasto
wioska :D
a może tylko dla ciebie nie jest ?

sherves

Anglikomaniak
Punktów
73
Miasto
UK
trala lala, jak zwykle Gawlak się wymądrza, jak Ci się nie podoba to nie oglądaj, autko jest wyjątkowe i w PL drugiego takiego nie znajdziesz, no ale Gawlak pełno takich oglądał, ba nawet już miał kupić jeden
co niezwyklego w dospawaniu srodka ??
Wspawaj parę drzwi w vectre i wtedy się wywyższaj

@Julek-FST - świetne autko, gratuluję unikatu i życzę powodzenia w rejestracji

G4WLAK

Anglikomaniak
Punktów
21
moze ;) jak widac dla urzednikow tez nie jest ;)
dla mnie rarytasem jest np stary SEC560
albo SL500 albo skyline w 4 furtkach
jest tego sporo ale na bank nie ten scorpio ;)

sherves obij od mojej osoby
nie mam zamiaru sie z toba uzerac
nie znasz mnie ,wiec nie pisz czegos o czym pojecia nie masz
wodki z toba tez nie pilem i raczej nie mam zamiaru

przedluzonych fur w polsce jest od groma
nie musze szukac jak chcesz sam to zrob

btw
przedluzona w ten sposob vectra jest w UK
i pickup tez
moja nie bedzie tak przerabiana
powod prosty
jezdze przewaznie z dziewczyna i z psem
nie mam potrzeby wstawiania jeszcze jednej pary drzwi
wstaw u siebie jak masz taka potrzebe

holipa

Anglikomaniak
Punktów
26
Miasto
wioska :D
Skyline w 4 furtkach to już nie jest to.​
też jeżdże przeważnie z dziewczyną i psem , pies uwielbia jeździć pod nogami pasażera , lub gdy jadę sam z psem to na fotelu pasażera. nieraz mnie zatrzymywały kundelki o to.​
nie zmienia to faktu że wspomniane auto jest unikatem.​

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom