Witamy na Forum Anglików!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Ten tekst w twoim wykonaniu jest nie na miejscu...potraktuję go jakby go nie było,vipcarowi się nie dziwię,ale Ty? moje zaufanie do ciebie słabnie...:wtf:
EJ powiem wprost dajcie se siana kurw_a mać ludzie z całej Polski a nawet i za granicą czytają wasze przekomarzające teksty że ten to a ten tamto jebi_e mnie że się któryś obrazi ale taka jest prawda i ty vip-car i ty mazurekandrzej wasza słowna dziecina zabawa a ten to a ten tamto i tak w kółko ta strona została założona po to żeby pomagać laikom i tym najlepszym nikt nie jest najlepszy podaje przykład Marleny miła życzliwa i zawsze wyrozumiała a wy jak pies z kotem a nawet gorzej bo pies z kotem lepiej się zachowuje !!! Kto się obraził niech se posłucha całą piosenkę i to wam powie !
Jest opcja pochwal post,szkoda ze nie ma olej,albo wyśmiej post,bevery9 gdybyś był atakowany przez oszołoma to byś nie odpowiedział?jakoś nie wydaje mi się,to nie ja zaczynam.
hehe dobre to bylo ;p nie bedziesz mnie pouczal kolego co moge a co nie, ze niby mam nie wtykac nosa miedzy drzwi?? bo co trzeba wyjasnic sprawe raz na zawsze a nie bawic sie w ciuciubabke