• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

rozmaitości

Status
Zamknięty.

mazurekandrzej33.

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
cie wylali?
No popatrz,a miałem o tym napisać w poprzednim poście...refleks już nie ten....nie te lata..ale co tam,zdrówka życzę:oops:

mazurekandrzej33.

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
cie wylali?
Czy ja tego już gdzieś nie pisałem...dlaczego to forum przyciąga takich kretynów?tego pewnie nie wie nikt...:jezor:

mazurekandrzej33.

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
cie wylali?
Ten tekst w twoim wykonaniu jest nie na miejscu...potraktuję go jakby go nie było,vipcarowi się nie dziwię,ale Ty? moje zaufanie do ciebie słabnie...:wtf:

bevery9

Anglikomaniak
Punktów
5
Miasto
KGR 01 32
EJ powiem wprost dajcie se siana kurw_a mać ludzie z całej Polski a nawet i za granicą czytają wasze przekomarzające teksty że ten to a ten tamto jebi_e mnie że się któryś obrazi ale taka jest prawda i ty vip-car i ty mazurekandrzej wasza słowna dziecina zabawa a ten to a ten tamto i tak w kółko ta strona została założona po to żeby pomagać laikom i tym najlepszym nikt nie jest najlepszy podaje przykład Marleny miła życzliwa i zawsze wyrozumiała a wy jak pies z kotem a nawet gorzej bo pies z kotem lepiej się zachowuje !!! Kto się obraził niech se posłucha całą piosenkę i to wam powie !

http://lukasz0909090909.wrzuta.pl/audio/9EcfXm2EplW/06_pieniazki_kto_ma

mazurekandrzej33.

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
cie wylali?
Jest opcja pochwal post,szkoda ze nie ma olej,albo wyśmiej post,bevery9 gdybyś był atakowany przez oszołoma to byś nie odpowiedział?jakoś nie wydaje mi się,to nie ja zaczynam.

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
darujcie sobie juz , bo to hu..... dają te zgrzyty

ps.
osoby postronne nieodzywac sie!!!!

vectra007

Bywalec
Punktów
0
Miasto
słubice
hehe dobre to bylo ;p nie bedziesz mnie pouczal kolego co moge a co nie, ze niby mam nie wtykac nosa miedzy drzwi?? bo co trzeba wyjasnic sprawe raz na zawsze a nie bawic sie w ciuciubabke

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
wlasnie co tu wyjasniac

chcesz pomagac lub zadawac pytania na tym forum to to rób
tylko nie rób zadymy wtaki czy inny sposób

vectra007

Bywalec
Punktów
0
Miasto
słubice
dobra nie bede drazyl tematu kolego bo to jest bez sensu powstrzyma sie od komantarza w tym momencie pozdro

magik

Anglikomaniak
Punktów
22
Miasto
gdzieś w polsce
znowu zaczyna się z panem M w roli głównej :klaszcze:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom