• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

rozmaitości

Status
Zamknięty.

ciecio007

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Puławy
Zgadzam się z tobą JARO ! :)
A ty niezadowolony klijencino wrzuć sobie na luz i nie udawaj takiego fachowca. Bo w pisaniu i obrażaniu a także w krytykowaniu widzę jesteś dobry.Skoro tak wszystko opisujesz ładnie pięknie czemu tego grata sam sobie nie przełożyłeś skoro z ciebie taki wielki znawca ?

magik

Anglikomaniak
Punktów
22
Miasto
gdzieś w polsce
jak trzymał moduł pod chmurka to wilgoci złapał ja swoje wiem a ty znowu najeżdżasz na mnie zawiązałeś koalicje z mazurem mazur wie lepiej mazur nigdy cie nie zawiedzie mazur góru żygać mi się chce jak słyszę o mazurku on wie najlepiej jak do niego dzwonić jak jest problem to sory nie powiem tajemnica :mur: i taki ci pomoże

vectra007

Bywalec
Punktów
0
Miasto
słubice
jedyna i ostania szansa a potem jak w grze bywa przegrales game over koniec gry ;p hehe odpadasz nastepny next :) hehe

bevery9

Anglikomaniak
Punktów
5
Miasto
KGR 01 32
Przecież robiłem to ,mazurekiem ani nikim nie czy mam koalicji tylko robiłóem to to wiem a tak a propo to pierwsze ty mi ubliżyłeś!

ciecio007

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Puławy
Jak można się zgadzać lub nie zgadzać w temacie przekładki konkretnego auta, jeśli się go nie widziało?
Możesz mieć inne doświadczenia z tym "fachowcem", jednak nie zmienia to faktu, że ja miałem to co miałem.

Widzę że to twoje autko to jedna wielka kupa złomu. Dziwie się że niektórzy chcą przekładać takie rzęchy ;)
A tak po za tym nie udawaj jakiegoś mądrego skoro nim nie jesteś ;) to tak na uwadze

---------- Dodano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Aha jeszcze jedno zapomniałem jeśli chcesz niezadowolony klijencino mogę ci pokazać fotki 2X Audi a4 jakie mi Magik przekładał. I wtedy możesz sobie po krytykować.
Szczerze ci powiem jeśli miał bym takiego klienta to bez wahania dorzycił bym ci cukru do zbiornika :)
Pozdrawiam

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
no magik daje ci szase ludzie po pełniaja błedy masz sie poprawić:oops:

no widzisz czy to takie trudne

a tak poza tematem
czy ty w pracy niepopelniasz bledo ???
jezeli tak ( w co niewatpie) to odpowiedzialnosc biezesz na siebie ( finansowa oczywiscie)
wiec Magik , mysle ze to samo zrobil lub zrobi
i przestanmy wkoncu sie klucic tylko pomagac
ja osobiscie juz przestalem , poprostu mi sie znudzilo
teraz bede robil za dobra wrozke :jee:

pozdrowionko

magik

Anglikomaniak
Punktów
22
Miasto
gdzieś w polsce
ja ci nie ubliżam sory jak tak zabrzmiało ale nie czepiaj się mnie

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
nastepne zgrzyty
Panowie !!!!!!!!!!

po buziaku lu kielichu i zglowy

magik

Anglikomaniak
Punktów
22
Miasto
gdzieś w polsce
spoko spoko jak wypali zlot to będzie:alko: po nie jednym kielichu

matik44

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
wolbrom
zdarzaja sie czesem drobne wpadki ale zawsze jakiś dodatkowy grzejniczek dorzuci sie w ramach rekompęsaty no i jest ok:tudu: no to jeszcze ten ciecio niech sie opanuje bo to podstawiona osoba która ma wspierać magika na tą okoliczność i bedzie ok

magik

Anglikomaniak
Punktów
22
Miasto
gdzieś w polsce
JARO dobra flacha ci cie należy jak zlot dojdzie do skutku ty jesteś jak ten dobry duszek na tym forum :jezor2:

matik44

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
wolbrom
prosze administracje forum o przeniesienie postów w inny dział sa nie na temat:smiechu:

mazurekandrzej33.

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
cie wylali?
zawiązałeś koalicje z mazurem mazur wie lepiej mazur nigdy cie nie zawiedzie mazur góru żygać mi się chce jak słyszę o mazurku on wie najlepiej jak do niego dzwonić jak jest problem to sory nie powiem tajemnica

Brałeś coś?czy to to co zawsze?
Nie wyciągasz wniosków z tego co ja piszę i mówie,braku doświadczenia nie nadrobisz klepaniem jęzora na mnie.:spam:

niezadowolony_klient

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Lublin
Powiem szczerze, czytam i nie dowierzam...
Mam spier^%&*$# auto, a czytam, że "no zdarza się"... :lol:
To były żarty, prawda? xD

Naprawdę uważacie, że jak spieprzycie auto i nie weźmiecie za to ani grosza to jest ok? Wg mnie ktoś tu się chyba z własnym wujem na łby pozamieniał.

jak trzymał moduł pod chmurka to wilgoci złapał ja swoje wiem
Kto jaki moduł trzymał pod chmurką??

Jakie części dostarczyłem?
2 x wygłuszenia
1 x wykładzina
1 x klamka
1 x zamek
2 x ramie wycieraczki
1 x mechanizm wycieraczek
1 x cały nadmuch, z rurami, wszystkim, przełożył Pan tylko europejski wirnik, i nagrzewnicę z obudową, żadnej elektryki
1 x ramka na skrzynkę bezpieczników
1 x magiel z przewodami
3 x przewody klimy, które nie pasowały
2 x przewody hamulcowe

Żeby nawet to wszystko leżało tydzień na deszczu, to żadna z tych części nie ma nic wspólnego z rzeczami które nie działają (za wyjątkiem wycieraczek, ale już przecież na miejscu podłączaliśmy angielski mechanizm i też nie działał, a części pod chmurką wcale nie leżały, czytanie ze zrozumieniem się kłania).

O ile mogę wrzucić do jednego worka z "kosmetyką" kilka pokaleczonych elementów, dobra, jestem w stanie, 1, 2, 3 rzeczy nie chciały wyjść, zostały potraktowane śrubokrętem - ok.
Brakuje 1, 2, 3, 4, 5 śrubek - ok, zaginęły w akcji, jestem w stanie to zrozumieć. Ale tu na dzień dobry nie ma całej garści śrub! Każdy element wydłubywany śrubokrętem, nawet głupie kratki nawiewu, które dosłownie same zostają w ręku po dotknięciu.

I że ja kogoś oczerniam. Nie, ja przedstawiam fakty. Ten samochód to w tym momencie rzeźba wykonana przez partacza.

I jeszcze coś do osób, które uważają, że jest ok, bo
- mało miało kosztować
- bo freelander to gówno nie samochód
- bo nie zapłaciłem ani złotówki

To są wymówki partacza. Jak gówno nie samochód, to trzeba się było nie podejmować roboty. Jak za trudny - tak samo.
Jak za mało - to trzeba było powiedzieć, że więcej - tylko w tym wypadku nic by to nie zmieniło, jak się nie umie, to nic tego nie zmieni. No chyba że dokształt na Diamentowej.

A mieć przez bite 3 tygodnie zły dzień... No cóż, pozostaje tylko współczuć.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom