• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

rozmaitości

Status
Zamknięty.

magik

Anglikomaniak
Punktów
22
Miasto
gdzieś w polsce
na tym drugim forum strasznie najeżdżają na KM SERVIS może i mieli pare wpadek ale widnieje jako zaufany warsztat na tam forum a na tamtym rządzi MAZUREK a dlaniego nie istnieje konkurencja bo tylko on najlepiej przerabia angole :lol:może i tak ale jak się klepie jedno markę to inne są obce mnie osobiście żygać się chce jak przez miesiąc mam te samą markę pod rząd lepsze urozmaicenie a konkurencja konkurencją ale jeden drugiemu zawsze coś podpowie jak kiedyś miałem problem z Passatem b5 fl dzwoniłem do MAZURKA a ten powiedział że nie pomoże bo to tajemnica zawodowa i to kolega :devil: po fachu każdy ma swoje patenty ale do h..a trzeba sobie pomagać a natym forum każdy przerabiacz angoli to ziom :alko:

KM Servis

Anglikomaniak
Punktów
1
Miasto
Piaseczno
a co ma wspólnego moja ocena na forum tak zacnego i utalentowanego, robiącego cuda andrzeja ze wsi ,ze sciana grodziową a8? w innym temacie widze ze strasznie chcesz sie dowiedziec gdzie sie podziewa km servis,otóż jest tak zarobiony że leży i odpoczywa.
Magik są negatywy ale są i pozytywy na min 2 auta robione w tygodniu przez 5lat to nienajgorszy wynik, tak, tak.... KAROLQ robiłem angliki jeszcze jak ty poznawałes zasade działania bagnetu olejowego...której zapewne nadal nie rozumiesz.
pozdrawiam

KM Servis

Anglikomaniak
Punktów
1
Miasto
Piaseczno
podsumowujac pan m..ur nierobi rzeczy niemozliwzch od reki, a codow nierobi wcale ....dobrze rozumiem:ke:

magik

Anglikomaniak
Punktów
22
Miasto
gdzieś w polsce
czemu na mnie najeżdżasz jak stanąć w obronie kolegi to złe nie kumam o co ci chodzi ja klepie temat angoli już ponad 3 lata sam cały czas się uczę i w miarę możliwości pomagam a taki ANDRZEJ jak napisałeś za wsi sorry nie powiem tajemnica zawodowa albo sam nie wie co i jak :lol: albo robi przez telefon :wtf: bo niema pojęcia

KM Servis

Anglikomaniak
Punktów
1
Miasto
Piaseczno
Magik ja na ciebie nie najezdzam to odpowiedz dla Karolq, i jeszcze jedno tez kiedys poprosiłem waść pana A.... o pomoc i dowiedziałem sie ......"wiem , ale nie powiem" żałosny palant nie?

matik43

Użytkownik zbanowany
Punktów
6
Miasto
wolbrom

KM Servis

Anglikomaniak
Punktów
1
Miasto
Piaseczno
tonący brzytwy sie chwyta, mi np. reklama tego typu jest niepotrzebna i tak mam w h... roboty, a swoja droga gdzies widziałem jego zdjecia i nioe sadziłem ze taki paskuda z niego.

---------- Dodano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

ten link nie działa skąd go masz

matik43

Użytkownik zbanowany
Punktów
6
Miasto
wolbrom
nono taka reklama nie jest ci potrzebna, masz lepsza, ciekawe czy oddałeś kase tej kobiecie co jej tak dobrze rafke zrobiłeś?? że do tej pory w krzakach stoi:tudu:

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
zadzwon do tego portalu powiedz ze masz zbędne 4 tys i tez bedziesz miał piekny artykuł :eek:kulary:

KarolQ

Bywalec
Punktów
5
Miasto
Eire
Dobre pytanie. Prosze o odpowiedz panie Kowalczyk. Forumowicze maja prawo do rzetelnej informacji.
Czy stanal pan na wysokosci zadania i postapil honorowo czy wrecz odwrotnie?

KM Servis

Anglikomaniak
Punktów
1
Miasto
Piaseczno
mysle ze juz znacie odpowiedz oczywiscie ze NIE tylko dlatego ze pisała w wiekszosci kłamstwa, fakt samochód spaprany, jest jeszcze ich pare na moim koncie były to glównie samochody które były robione w innych warsztatach na moje zlecenie poniewaz nie wyrabiałem sie z robotą odsyłałem je gdzie indziej, nienapisze Wam dzis koledzy jakie to warsztaty podpowiem tylko ze z mojego terenu.Teraz tez poprawiam nastepne wytwory kolegi po fachu na moje zlecenie oczywiscie VW Passat.Dodam tylko ze 2 warsztaty sa tu zalogowane.

---------- Dodano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

a tak wogóle to chcesz mi udowodnic ze niemam pojecia o przekładkach, chcesz moze poznac tajniki A8D2, czy tez wywalczyc pare złoty dla Kalinowskiej? jak to z tobą jest co?

matik43

Użytkownik zbanowany
Punktów
6
Miasto
wolbrom
No piszesz kłamstwa? a sam mówisz samochód spaprany gdzie honor i ambicja przyjmij na klatę porażkę i załatw sprawę po ludzku oddaj kase i przeproś kobiete bo tak wypada a nie po sądach sie ciągasz z ludzmi to też o czymś świadczy:ke:

KM Servis

Anglikomaniak
Punktów
1
Miasto
Piaseczno
czytaj uwaznie,spaprany owszem ale niewszystko o czym pisała sie zgadza a nie jestem z pierwszej łapanki zeby sie nabierac na jakies wymysły paranoiczki.

matik43

Użytkownik zbanowany
Punktów
6
Miasto
wolbrom
Czytam czytam spaprany a kasę za jakiego wziąłeś ?za spapranego czy dobrego? ktoś tu kogoś wykiwał
to tak wyglada my paprzemy auto a pieniędzy nie oddajemy chcecie to przerabiajcie u nas? Ciekawe jak by ci ktoś zapłacił za taka usługę fałszywa gotówką co byś na to powiedział? jaka usługa taka zapłata:weez:

KM Servis

Anglikomaniak
Punktów
1
Miasto
Piaseczno
a ty matik to przypadkiem nie jestes z wasocza.Ja na tym aucie mam za duze plecy, mosialem zaplacic za przekladke zrobiona jak zrobiona ale zaplacone,samochodzik w jedna i dróga strone na lawecie trzeba było odebrac i odstawic itd... a to koszty ,których było za wiele w tym wypadku, dlatego dałem sobie spokój jezeli chce to moze przyprowadzic mam za 2tyg wolne 4 dni to moge przejrzec osobiscie jej ta rafke jak i tak stoi w krzakach.Czy to według ciebie jest uczciwe?

matik43

Użytkownik zbanowany
Punktów
6
Miasto
wolbrom
Nie nie jestem ale czasem tam zajeżdżam coś przełożyć bo normalni ludzie tam pracują , powinieneś bez gadania dograć te auto a nie potem smród sie ciągnie, czasem trzeba do interesu dołożyć aby wyjść z twarzą ,ale to jest moje zdanie możesz mieć inne.

KarolQ

Bywalec
Punktów
5
Miasto
Eire
Ale jazda! Czego ja sie tu dowiaduje? Jakies podziemie warsztatowe tu istnieje? Ludzie czytacie to i wlosy wam sie na glowie nie jeza? Czy Km serwis moze nosic miano "zaufanego"? Panie Kowalczyk czy to nie pan sygnuje swoim nazwiskiem efekty wykonanej pracy? Jak to mozliwe, ze samochod oddany w pana rece trafia do kogos innego? Czy nie widzi pan w tym nic niestosownego? W taki sposob sie pan tlumaczy? Powtarzam, to pan odpowiada za powierzone panu samochody.
Dlaczego nie mowi pan kientom, ze przekaze pan auto do innego warsztatu. Ci ludzie nawet nie mieli mozliwosci wyboru, choc w sumie przeciez wybrali pana warsztat.
Czyz oni nie maja prawa czuc sie oszukani? I to powojnie? Najpierw przy wyborze warsztatu ("zaufanego"), a potem przy odbieraniu niefachowo przerobionego auta?
Jak to wszystko swiadczy o innych "zaufanych" warsztatach? Jakie to swiatlo rzuca na to forum? Czy wlasciciel tego forum sie tym zainteresuje? Dlaczego daje sie tutaj temu warsztatowi przyzwolenie na reklamowanie swoich uslug?
Tu chodzi o ciezkie pieniadze zainestowane w przerobke kazdego samochodu. Mialo byc taniej (niz samochod z kierownica po lewej stronie) i fachowo, a co jest w zamian? Pana pelne impertynencji odpowiedzi swiadcza, nomen omen, takze o pana podejsciu do pracy jakiej sie pan podejmuje. Liczy sie ZYSK , a nie zadowolony kient.
Co to za tlumaczenie, ze to nie pan przekladal dany samochod. Klienta to nie interesuje. Kient oddawal swoj samochod do warsztatu Km Serwis i odbieral samochod w Km Serwis. Rachunek jest jeden: kto przerabia angliki niefachowo i nierzetelnie?
Km Serwis, to jasne.
Tyle pytan, ale czy pan Kowalczyk bedzie w stanie odpowiedziec na nie uczciwie?
Tez pytanie... Patrz wyzej.

KM Servis

Anglikomaniak
Punktów
1
Miasto
Piaseczno
Zgodze sie z tym, ale cóż to juz sie stało i nic nato sie niepordzi, ja mam nauczke i nie oddaje aut do innych warsztatów,co do pytan czekam na twoje odpowiedzi.
Kazdy samochód jestem w stanie przejrzec dokladniej,tobie chodzi o...?

KarolQ

Bywalec
Punktów
5
Miasto
Eire
Mnie chodzi o moj samochod przerobiony w pana warsztacie przez pana.
Czy jest pan w stanie udowodnic mi, ze samochod ktory zaprowadzilem do pana nie przerabial pan, tylko ktorys blizej nieokreslony (a przez pana wspomniany) warsztat z pana okolic? Nie.
Czyli smiem twierdzic, ze to pan jest odpowiedzialny za fatalny stan mojego samochodu.
Czyli jest pan oszustem i partaczem.
Po raz kolejny potwierdza sie pana fatalna opinia w oczach pana bylych kientow.
Nie ma drugiego na tym (lub konkurencyjnym) forum tak skrytykowanego przez ex klientow warsztatu.
Pieniadze latwo bylo przyjmowac za robocizne, ale zeby najpierw fachowo ja wykonac, to juz pana nie dotyczy. Brawo.
Tylko pozazdroscic uczciwosci rzemieslniczej.

KM Servis

Anglikomaniak
Punktów
1
Miasto
Piaseczno
oczywistym jest to, ze kazdy samochód przyjety przez kmservis niepowinien byc przekazywany do innego warsztatu, nie jest to forma obrony .Logicznym jest ze pełna odpowiedzialnosc ponosi własciciel kmservis.To tyle.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom