Dlaczego my polacy wiecznie mamy problem i stwarzamy kłótnie mi,edzy sobą. Jak ktoś chce niech handluje remontuje łata i sprzedaje co chce nawet taczki mam to w du..e ja chcę tylko zarejestrować mojego angliczka bo tak chce jestem wolny i mogę jeżdzić czym chce z lewej prawej mam to w du..e politycy nic nie robią a wy się wykłócacie a oni się śmieją z was bo najlepiej się rządzi skłóconym społeczeństwem jak zainteresowani rejestracją anglików chcą to mam propozycje już nie długo będę miał sprawew NSA w W-wie o kasacje decyzji ministra infrastruktury w sprawie rejestracji mojego angliczka i wszystkich zainteresowanych chcę zaprosić na hepening przed gmachem sądu w w_wie może nawet z udziałem mediów zaproszę tylko tych którzy na prawdę chcą zarejestrować swojego angliczka a wszyscy pozostali czyli przeciwnicy niech w ty nie przeszkadzają i nie komentują ,
Proszę wszystkich zainteresowanych łamaniem prawa przez polskę w przypadku rejestracji angliczków o wypowiedzi czy to akceptujecie ilu nas będzie to nie ważne ważne żeby pokazać swoje niezadowolenie w traktowaniu nas przez niby demokratyczne państwo pozdrawiam " angliczki całej polski łączcie się "
Proszę wszystkich zainteresowanych łamaniem prawa przez polskę w przypadku rejestracji angliczków o wypowiedzi czy to akceptujecie ilu nas będzie to nie ważne ważne żeby pokazać swoje niezadowolenie w traktowaniu nas przez niby demokratyczne państwo pozdrawiam " angliczki całej polski łączcie się "