To jest forum dla zainteresowanych REJESTRACJĄ SAMOCHODU Z KIEROWNICĄ Z PRAWEJ STRONY :thumb2: Jeżeli ktoś wtyka mi na siłe jakieś przekładki to sorki niech wędruje na swoje forum bo od tego ono jest. :happy: Chciałbym zauważyć że kolega z Anglii mnie pocieszył że jest za tym co wielu na tym forum czyli rejestracją angliczka.Chłopie nie wracaj tu stracisz zdrowie kase i nic w urzędach nie wygrasz twardy betonowy urząd jest w tym kraju priorytetem i nic nie zmienimy.Oczywiście rejestracja angliczka powinna się odbyć bez problemu i normalnie na takich samych zasadach co lewuski.Odnośnie mojej jazdy że rano prowadzę autobus z lewą kier a po południu swojego angliczka z prawą to już jest u mnie normalka nie przechwalam się staram się być bezpiecznym kierowcą(33-lata na drodze bez kolizji) i zależy mi osobiście żeby nikogo nie skrzywdzić w przeciwieństwie do młodych kierowców którzy mają tylko pozwolenie na prowadzenie pojazdu i myślą że są najlepsi to jest mentalność polskiego młodego kierowcy.Ktoś tam napisał że pretensje do ministra właśnie walczę z nim w NSA i myślę że jak nie wygram to Trybunał europejski czeka i najwyżej dostane odszkodowanie i wóci mi się za samochód.Zrobiłem już wszystko co można zrobić z polską biurokracją i z czystym sumieniem mogę powiedzieć o niej BETON TOTALNY I NIE ZESZŁA JESZCZE Z DRZEWA ZACOFANIE.Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych rejestracją angliczka na tym forum i jedynym wyjściem z tej debilnej urzędniczej farsy jest metoda zasypywania pismami o rejestracje angliczków wszystkich urzędów w polsce niech się tłumaczą z tej głupiej urzędniczej i politycznej farsy. :jee: