]matracz21 smieszny gosc jestes,oceniasz zle ludzi i jedziesz po nich !!! zadna praca nie chanbi,a wiec powinnes przeprosic tych z angli co gary myja !!! teraz co do sprawy anglikow i ich rejestracji w polsce..... ja sam mieszkam od 2000r w niemczech jezdze mitshubisi FTO ,pewnie nawet takiego nie widziales (zaraz pojdzie GOOGLE w ruch) auto te bylo produkowane tylko na rynek Japonski. nie mozna do niego kupic ukladu kierowniczego,nie ma podlogi zeby przerobic ,a wiec nie ma opcji na przerobke na lewa strone.slyszalem o firmach ktore to robia w polsce ,ale nie oddam auta 200 konnego o wadze jednej tony dla jakis partaczy, bo zycie mi sie nie znudzilo. teraz fakt taki w niemczech zarejestrowalem bez problemu, ale co roku podnosza tu ubezpieczenie bo sportwe i zawsze cos !!??!!.place na dzien dzisiejszy w LFM(firma ubezpieczeniowa)900€ i boli mnie to bo w polsce mogl bym placic 700 zl ,tylko ze nie moge zarejestrowac,wiadomo dlaczego. nie sadze ze auta angielskie sa gorsze od niemieckich,a wrecz przeciwnie bo niemcy gnoja strasznie auta a angliki sa czyste i wiadomo ceny sa atrakcyjne.problem jest tylko w ludziach bo przesiadzie sie z CALIBRY 115 konnej w BMW 170 konna i kozak!! do pierwszego deszczu(PRZYKLAD Z ZYCIA POD SWIEBODZINEM 2 TRUPY) auta angielskie sa tak samo bezpieczne a co do kierownica kwestja paru minut i mozna jezdzic !!! czesc ludzi ktora jest przeciwna anglikom nie ma o nich wcale pojecia,a duzej ilosci polskich chandlazy urwie sie bo auta niemieckie sa drogie w porownaniu do angielskich ,bo jak juz ktos wczesniej zauwazyl nikt ich nie kupuje oprucz nas Polakow. jeszcze jednym powodem jest to dlaczego powinni zezwolic rejestracji , dlaczego my Polacy mamy byc inni od innych wszedzie mozna rejestrowac tylko nie u nas a nalezymy do EU !! powiem jedno nikt tam na gorze nie profituje z anglikow i za to jest jak jest !!! JESTEM POLAKIEM I KOCHAM POLSKE ale jak widze tych palantow na gorze to na wymioty mi sie zbiera...