• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Przekładki Anglików - Ceny

matracz21

Początkujący
Punktów
0
Miasto
yeovil-suwałki
Krotko mowiac nie masz pojecia o przekladkach
Kristoff a powiedz mi co jest tak trudne do zrozumienia w moim pytaniu?? Czy ty jak idziesz do stolarza zamowic zabudowe meblową do kuchni czy sypialni to tez oczekujesz by stolarz ci wymawiał żeś głupi czy że sie na stolarce nie znasz??? Czy tak ciezko jest odpowiedziec na prosta kwestie??? Ja nie musze wiedziec wszystkiego na temat przekładek, wystarczy że wiem tyle ze nie mam ochoty jezdzic autem w ktorym bez powodu strzelaja poduszki, nie zamykaja sie ktores drzwi czy nie zapala sie swiatlo otwierajac ktores drzwi. Samochod i tak do przekladki trzeba rozbierac do golej budy wiec co za roznica czy wiazke rozdlubywac czy zdemontowac jedna i zalozyc druga dobraną po rozkodowanym nr Vin????

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
248
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
Kolego Matracz21 chodzi o to że insignia nie jest autem konstrukcyjnie przygotowanym do przekładki
Na forum jest opis ze zdjęciami sam zobacz jak to wygląda
Do wymiany jest ściana wraz z podszybiem jak by nie patrzeć to nie da się tego zrobić bez cięcia i spawania
Wiązka w insigni to pikuś nie ma potrzeby jej wymiany ponieważ kabelki do przedłużenia można policzyć na palcach jednej ręki
Piszesz o dobieraniu wiązki pod numer vin
Takie dobieranie możliwe jest tylko poprzez autoryzowany serwis opla tu cena mogła by Cię zabić
Części do przekładek tych samochodów nie ma prawie wcale na rynku a popyt jest tak duży że kupujesz co jest i cieszysz się że masz

Pozdrawiam

matracz21

Początkujący
Punktów
0
Miasto
yeovil-suwałki
Kolego zweckform czytales moj post w ktorym zamiescilem zapytanie ??? Wlasnie dlatego ze czytalem opis przekladki napisalem "wszystko w standardzie z wyjatkiem wiazki". Dla tych ktorzy do tej pory nie potrafili przeczytac ze zrozumieniem mego posta informuje wyraznie ze chodzi o zrobienie standardowej przekladki z jedna roznica jaka jest wymiana wiazki i TYLE. Nigdy nie kwestionowalem potrzeby wymiany/przerabiania sciany grodziowej czy innych pracy zwiazanych z przekladką. Dwoch niepełnosprytnych rozpętało gownoburze bo w ich ocenie wymiana kabinowej części wiazki przy przekladce urasta to rangi mission imposible w zwiazku z czym probujac z potencjalnego klienta zrobic idiote. Ukazuje to doskonale poziom intelektualny ludzi ktorzy oferuja tu usluge wykonania przekladki. Cybulandia na calego....

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
248
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
Ty płacisz Ty decydujesz
Ja tylko starałem Ci się uzmysłowić jak wygląda przekładka takiego auta

Pozdrawiam

czapliniak

Anglikomaniak
Punktów
105
Miasto
Działdowo
Obrazasz zasluzonych uzytkownikow a to nie wrozy Ci szansy na pomoc w przyszlosci.
Bardziej pelnosptyrni sa Ci co slyszeli o samo strzelajacych poduszkach i o drzwiach ktore sie nie zamykaja

iPawee

Nowy
Punktów
0
Dzień dobry

Chciałbym wiedzieć ile kosztuje przekładka Fiat Grande Punto 1.9 JTD Sporting 2005. Czy jest warsztat na warmii - mazurach?

saysus

Nowy
Punktów
0
Miasto
Dolnyśląsk
Witam, proszę o ofertę przekładki Opel Vectra C lift 2008 GTS. Tylko cena robocizny - wszystkie części mam z własnej kompletnej Vectry EU.
+ dołożenie elektryki z tyłu,
+ dołożenie NAVI,
+ zmiana środka na czarną skórę (przednie fotele podgrzewane, kanapa, boczki),
+ zmiana klimatyzacji manualnej na klimatronik dwustrefowy.

rapier21

Nowy
Punktów
0
Ford B-max 2016 1.6 zetec automat. Jaka cena przekładki i poproszę namiary na dobry warsztat.

Prezesmarcin

Początkujący
Punktów
0
Witam
Jaka cena za przekładkę Volvo S80 z 2008 roku,na waszych częściach

Prezesmarcin

Początkujący
Punktów
0
Środek jasny

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
nie wiem jakie masz fotele czy elekt czy manualne i lampy przednie
calosc by wyniosla z fotelem elektrycznym z pamiecia
okolo 9000-9300

jano2004

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Rawa
Witam.

Jaka by była cena przekładki Citroen C3 Picasso 2012r. 1.6 HDI - robocizna, a ile z częściami ?
Jaki czas realizacji i ile wcześniej trzeba się umówić ?

adriano1991uk

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Jarosław
BMW F11 520d automat czarny srodek , najlepiej cena wraz z czesciami potrzebnymi do przekladki.
Obojetnie jaki region polski.

Gsmlondon

Nowy
Punktów
0
Witam
Jaki koszt przekładki Audi A4 B8 2008r. Multitronic, tapicerka ciemna, bez navi.
Pozdrawiam.

Rozyk83

Nowy
Punktów
0
Witam, mam pytanie czy warto robić przekładke w Dacia sandero Laurente z 2105? Auto posiadam od nowosci?

michal.m.44

Początkujący
Punktów
0
Witam.Jaki jest koszt przekladki peugeot 407 coupe 2008 rok,czarna skóra w środku ?pozdrawiam.

Do góry Bottom