Witam
niestety nie bardzo zależy mi na pofotoszpowanych lub ściągniętych z internetu zdj. jak.oceniasz począwszy od krytyki jak wiekszość to klient któremu robiłem 2 taxi ma lepszej jakości zdj. firma Toptaxi Warszawa zakładka limuzyny decha tzw. drewniana strugana przez ,,wariata'' o dziwo pomimo drwin właśnie taką robię na życzenie klienta z Łodzi wraz z kompletną renowacją i druga w zakładce taxi przełożona z kompletnym odbiciem lustrzanym dla niepełnosprawnego ,podobno mieliśmy się dzielic wrazeniami z przekładek i to chyba nie portal Press Foto ,jak zafundujesz mi wache i hotel to moge cie odwiedzic i razem pojedziemy na stacje diagnostyczna lub zapraszam latem na wybrzeże i odwiedz mnie osobiscie Dopke Edward Bolszewo Żeromskiego 12 500 605 706 no i nareszcie sprawdzimy jak zamiataja wycieraczki (obsesja Ryszarda 410) jak to miło ocenia się innych
myslę że udzieliłem wyczerpujących informacji -tylko poco zadzwonić lub przekonać się naocznie łatwiej pisać posty (swoja drogą kiedy pracuja ludzie którzy piszą po 1000 postów bo ja mam czas tylko w nocy
pozdrawiam no i czekam na kolejny post oczywiście z krytyką