• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Problem po przekładce klimatronikiem

Status
Zamknięty.

Daniel

Początkujący
Punktów
0
Miasto
łódzkie
Po przekładce jak włacze klimatronik to słychac dziwne odgłosy takie pykanie albo jakby plastik o plastik ocierałsie moze ktos wie co to moze byc nie jest to głosne ale denerwuje.

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
A skąd Ty jesteś? Jak gdzieś blisko Rawy to podjedz, zobaczymy co się dzieje i naprawimy.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
Czy to ten passat
"wczoraj zaprowadziłem passata do mazurka na 8rano a dzisiaj o 15jechałem nim do domu jak narazie wszysto ok. i co niedowiarki da sie zrobic w dwa dni bez problemu".

słyszałem że dają tam dozywotnia gwarancje więc po co szukasz kogos kto to poprawi,wydasz tylko kase

vip-car

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
Łódź
www.przekładki.pl
Rysio Ty to jesteś jak agent Tomek a nawet dwa razy lepszy.Dobre .Pewnie gość zaraz będzie wywijał kota ogonem. :ke:

kriskos997

Anglikomaniak
Punktów
12
Miasto
świetokrzyskie
uważajcie bo was mazur do sądu poda bo niema co chłop robic ostatnio tylko sądami straszyć :banan: :banan: :jupi: :jupi:

proponuje rysiowi dac podpis pod nickiem" agent 07"

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
witam do rawy to jam mam jakies 180 km to troche daleko ale dzieki
W podpisie zmieniłeś, że jesteś z Warszawy, a było łódzkie. Do Rawy masz około 78km.
Kolego co Ty kręcisz?

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
bo kur.... cze nie lubie sciemy,a sądow sie nie boje, jeszcze w swiątecznym ubraniu dwa granaty mam schowane i jak Pawlakowa mawiała "sąd sądem ale sprawiedliwosć musi byc po naszej stronie :gora:

Daniel

Początkujący
Punktów
0
Miasto
łódzkie
naprawione

gwarancja jest oczywiscie pisemna i bezterminowa a z przekłdki u pana Mazurka jestem zadowolony i bede go polecał wszystkim a w przyszłosci jak bede miał anglika to bede przekładał tylko u niego bo człowiek jest słowny i konkretny tak jak sie umawia to tak jest.a wy robicie problem z niczego widocznie mu nie dorównujecie i macie kompleksy na tym punkcje bo napewno nie zrobicie autka w dwa dni.przekładke ogladali ludzie którzy przekładaja auta i byli zdziwieni jakoscia wykonania usługi i pewnie wezma z niego przykład i zaczna bardziej sie przykładac do swoich przekładek, z jakims banałem nie musze sie udawac odrazu do niego a zreszta sprawa rozwiazana to była taka banalna zecz ze sam sie smiałem.

** Dodano: 30-03-2010, 23:19 **
bo widzicie co o was pisza oczywiscie bez urazy,bo pewnie sa ludzie którzy dobrze robia przekładki ale czytałem o przekładkach z łódzkiego no to pochwał za duzo nie było a ty kolego vip carnakładłes gosciowi po przekładce jego stare zeczy na siedzenie i zadowolony co a ze komus cos sie pobrudzi to pewnie cie to nie interesowało co,z tego co słyszałem to polecali mi przekładki w rawie mazowieckiej bo akurad mam tam koegów którzy tam mieszkaja.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
masz racje kolego chyba nigdy nie dam rady zrobic przekladki w dwa dni chyba naprawde jestem jakis powolny czy cos np. dzis wziołem sie za sprzatanie generalne w autach i odkurzanie dywanów,foteli,mycie szyb wewnątrz,deska plakiem,boczki,klamki.lusterko,mycie (wygranym w konkursie) szamponem,wynoszenie bałaganu z bagażnika,żaróweczka postojowego,schowki z papierków itp. i zajeło mi to 7 h dwa auta i dobrze że zaczeło padać bo z 2 h jeszcze bym porobił :tudu:

Daniel

Początkujący
Punktów
0
Miasto
łódzkie
a ty rys00 nie masz co robic pewnie co ze takie głupoty wypisujesz robiłes u Mazurka przekładke, znasz go ze rózne zeczy wypisujesz o nim,zastanów sie bo to nie ładnie tak.zrobisz u niego przekładke to wtedy wyraz swoja opinie.i mi tu nie przeklinaj jak masz tak pisac to lepiej nie pisz nic.

** Dodano: 30-03-2010, 23:27 **
dlatego nie masz roboty albo do tego sie nadajesz

** Dodano: 30-03-2010, 23:31 **
ale polecam ci zrób przekładke u pana Mazurka to zobaczysz co jego chłopaki potrafja a ty pewie przekładasz sam.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
..........."i mi tu nie przeklinaj "...... :ke:
no tos kolego mi pojechał,no tak..... no coment :dol:

Daniel

Początkujący
Punktów
0
Miasto
łódzkie
a ty kriskos997

a ty kriskos997 znasz sie z panam Mazurkiem ze tak po nazwisku piszesz troche szcunku dla ludzi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom