Śliczny Passat B5FL 2.0 z nową instalacją sekwencyjną renowmowanej firmy BRC i kompletem dokumentów do rejestracji w kraju V5. Auto w idealnym stanie, sprawuje się bez zarzutu. Autko sprowadzone pod przekładne, lecz z przyczyn finansowych jestem zmuszony do sprzedaży.
Serdecznie zapraszam do obejrzenia gdzyż auto naprawdę jest warte swojej ceny. Koszt samej instalacji gazowej to 3000zł!!!
Wyposażenie: ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, immobiliser, instalacja gazowa, komputer, welurowa tapicerka, blokada skrzyni biegów, podgrzewane fotele, pod. przednia szyba
Autko do obejżenia w miejscowości Bolesław, woj.małopolskie.
Cena jaka mnie interesuje to: 8300zł Do Negocjacji.
Tel.kontaktowy: 797546054

Serdecznie zapraszam do obejrzenia gdzyż auto naprawdę jest warte swojej ceny. Koszt samej instalacji gazowej to 3000zł!!!
Wyposażenie: ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, immobiliser, instalacja gazowa, komputer, welurowa tapicerka, blokada skrzyni biegów, podgrzewane fotele, pod. przednia szyba
Autko do obejżenia w miejscowości Bolesław, woj.małopolskie.
Cena jaka mnie interesuje to: 8300zł Do Negocjacji.
Tel.kontaktowy: 797546054