• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[AUTO W PL] Passat B5LF z końca 2001r z gazem sekwencyjnym BRC, dowód V5!!!!

kambud63

Nowy
Punktów
0
Miasto
Olkusy
Śliczny Passat B5FL 2.0 z nową instalacją sekwencyjną renowmowanej firmy BRC i kompletem dokumentów do rejestracji w kraju V5. Auto w idealnym stanie, sprawuje się bez zarzutu. Autko sprowadzone pod przekładne, lecz z przyczyn finansowych jestem zmuszony do sprzedaży.
Serdecznie zapraszam do obejrzenia gdzyż auto naprawdę jest warte swojej ceny. Koszt samej instalacji gazowej to 3000zł!!!

Wyposażenie: ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, immobiliser, instalacja gazowa, komputer, welurowa tapicerka, blokada skrzyni biegów, podgrzewane fotele, pod. przednia szyba

Autko do obejżenia w miejscowości Bolesław, woj.małopolskie.

Cena jaka mnie interesuje to: 8300zł Do Negocjacji.
Tel.kontaktowy: 797546054

SDC11553.jpg SDC11548.jpg SDC11539.jpg SDC11542.JPG SDC11543.JPG SDC11544.JPG SDC11545.JPG

kambud63

Nowy
Punktów
0
Miasto
Olkusy
Jeśli macie jakieś inne propozycje cenowe bardzo proszę pisać, a wezme je pod uwage.:thumb2:

tomasbydzia

Początkujący
Punktów
2
Miasto
Bydgoszcz
Ja byłbym zainteresowany , jesli jest opcja jezdzenia tym autem bez robienia przekładki powiedzmy tak z klika miesiecy, pytam bo nie wiem do konca jak to z tym jest... Pozdrawiam serdecznie

ismarten

Anglikomaniak
Punktów
0
Miasto
Bolesławiec
nie musi być jako własciciel na V5 ?

Do góry Bottom