lisekexeter
Anglikomaniak
Jest jak narazie w Mlawie tydzien tem rejestrowalem i jest 500zl a chyba ma sie to zamienic w jakas prowizje czy cos i bedzie 400zl wiecy tylko 100 zl bedzie taniej.

no to nieźle. a ubezpieczenie gdzie masz i jakie?Ja zrobiłem przegląd, zaraz jadę po tablice.![]()
A w jakiej firmie można ubezpieczyć anglika nie posiadając polskiego przeglądu?Jeszcze nic nie wiadomo na temat rejestracji anglikow. A ubezpieczenia juz dawno mozna bylo kupic na anglika.
no ale zmian do rozporządzenia nie maW warcie ubezpieczony , można rejestrować wystarczy dostosować światła, tak jak w rozporządzeniu.
W warcie ubezpieczony , można rejestrować wystarczy dostosować światła, tak jak w rozporządzeniu.
No właśnie, bo póki co nie ma nowych przepisów. Obsuwa będzie. Coś czuję, że może jeszcze im się zejść kilka miesięcy.Dzwoniłem właśne do WK i powiedzieli ze nic jeszcze nie wiedza aby mozna bylo rejestrowac.
sadziu, a jak myślisz będzie można lakierować i naprawiać auta po wypadkach i np. wymieniać im maglownice?mam pytanie co do przekladek, bedzie mozna dalej przekladac auta? i spokojnie zarejestrowac z kierownica po lewej stronie?
jeżeli po VIN będzie widać, że auto jest RHD to chyba nie będzie możnamam pytanie co do przekladek, bedzie mozna dalej przekladac auta? i spokojnie zarejestrowac z kierownica po lewej stronie?