holi nie wiem nie moja sprawa tak powiedział, z tego co sam mogę się domyślać to chodzi o to ze teraz wsiada sobie na lewy fotel opuszcza szybke wystawia pilota, wlącza poszczególne testery i tak przejeżdża ścieżke diagnostyczą

Z tym jak już wiemy bywa rożnie w tym kraju ( przykład mazdy RHD która była zarejestrowana a straciła DR podczas kontroli za kierownice )Przecież już pisałem że prawo nie działa wstecz. Co juz jest zarejestrowane jest święte. nawet lawety typu sam.
Ludzie kiedy przestaniecie się łudzić i dokładać nowości. Nie można poczekać jeszcze miesiąc?
Piszecie o homologacji a nawet nie macie pojęcia co to jest... Homologacja wydawana jest na grupę pojazdów a nie na konkretny egzemplarz auta, nie ma w tym dokumencie wzmianki o umiejscowieniu kierownicy, specyfikacja pojazdu oczywiście takie informacje zawiera, dostęp do niej ma tylko producent i dealer. Zejdźcie na ziemię to jest polska rzeczywistość, tutaj może być tylko gorzej.Homologacja = słowo klucz... Przekładka Nissan Skyline to dla Ciebie nie problem zachowując homologację? Jesteś kozak!