Witam!

Czas zakończyć temat, auto przełożone i gotowe do jazdy

Na wstępie wielkie podziękowania wszystkim którzy pomagali mi w kwestiach z którymi sobie nie radziłem
Może taki skrót: przekładałem :
Mazde 6
2006r po lifcie 2.0d 143km
Tak jak wszyscy oczywiście zacząłem od rozkręcania wersji angielskiej (europe też miałem do rozkręcenia), po drodze robiłem opis każdej wtyczki i dużo zdjęć żeby się nie pogubić przy składaniu, to tęż praktycznie każda śrubka jest oryginalnie na swoim miejscu
w samochodzie po za deską rozdzielczą i tunelem środkowym, wymieniłem boczki, podsufitkę, fotele, oraz 3 wiązki przewodów elektrycznych, to też w samochodzie nie ma ani centymetra ciętych przewodów.
Wymieniłem też parę rzeczy w silniku np: filtr paliwa zwykły na podgrzewany, pompę abs rf7 z kontrolą trakcji
po za wspawaniem ściany grodziowej, to wszystko robiłem sam i pierwszy raz

ostatnio przerabiałem światła i diagnosta nic nie wiedząc powiedział (o widzę że Pan nawet europejskie światła wstawił )

po złożeniu i odpaleniu wszystko działa tak jak trzeba, miałem mały problem ze wspomaganiem, ale po wymianie akumulatora wszystko śmiga jak trzeba

jeszcze raz wielkie dzięki
aktualnie wali śnieg jak szalony to nie mam jak cyknąć fotki, jak się uspokoi to zrobię i odam
Pozdrawiam