guzik0802
Anglikomaniak
ze sie wtrace, co przeciwko?? przy wypadku smirtelnym twoja wina z maglem spawanym, przerabianym jak na tym wychodzisz?? cos bylo o jakims certyfikacie, certyfikat na co??? przez kogo wystawiny??? ja nie mowie ze ten magiel nie zdaje egzaminu ALE NIE MOZE BYC ZAMONTOWANY W AUCIE. a te certyfikaty mozna sobie wsadzic w du..
---------- Dodano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------
i co znaczy ta gwarancja??? na co, ze nie bedzie ciekl??? czy moze ktos napisac czy przerobiony magiel mozna prawnie (jest jakas homologacja czy cos takiego) zamontowac i z czystym sumieniem uzywc auta. TAKA FIRMA PRZERABIAJACA MAGLE POWINNA ZAJAC SIE PROKURATURA
---------- Dodano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------
jaro pisze jakie przerabianie nagrzewnicy a wy ku... piszecie o przerabianiu magla. ciekawy jestem czy klijent zlecajacy przekladke od a-z wie jaki ma magiel
---------- Dodano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------
jezeli moge prosic administratora forum o usuniecie pochwaly dla Ja26 bo jakos przypadkowo ja dalem a nie popieram takich przerobek w ukladzie kirowniczym i jestem pewien ze to jest nielegalne a jezeli legalne to napewno niebezpieczne
---------- Dodano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------
i co znaczy ta gwarancja??? na co, ze nie bedzie ciekl??? czy moze ktos napisac czy przerobiony magiel mozna prawnie (jest jakas homologacja czy cos takiego) zamontowac i z czystym sumieniem uzywc auta. TAKA FIRMA PRZERABIAJACA MAGLE POWINNA ZAJAC SIE PROKURATURA
---------- Dodano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------
nie rozpisujac sie to temat jest dla mnie prosty
jakie magle z opla , jakie przerabianie nagrzewnicy , puszki klimy itd
przeciez to paranoja
jak jakis zaklad pieprzy o czesciach ZASTEPRZYCH Z OPLA to jest nie ukrywam kretynem , itd
obrazajcie sie mam to w dupi...
auto ma wyjechac jak europa i tyle
a jak zaklad nabija sobie klientów cena
w trym przypadku 200 % taniej to niech tak dalej robi
]tylko cierpi ten zaklad ( y) co robia normalnie
pozdro
jaro pisze jakie przerabianie nagrzewnicy a wy ku... piszecie o przerabianiu magla. ciekawy jestem czy klijent zlecajacy przekladke od a-z wie jaki ma magiel
---------- Dodano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------
jezeli moge prosic administratora forum o usuniecie pochwaly dla Ja26 bo jakos przypadkowo ja dalem a nie popieram takich przerobek w ukladzie kirowniczym i jestem pewien ze to jest nielegalne a jezeli legalne to napewno niebezpieczne