czy mozna powtórzyć link lub przesłać fotki o przełozenie tych przesłon
opel vectra c przed liftem soczewkachodzi ci o nissana
po co chcesz wycinac lampe od dolu ?? aaa i pytanie trzeba dwie lampy
przerobic czy tylko lewą ?
będziesz obydwoma jeździł czy na handelczesc tez mam jedną 2005 330ci automat i teraz dokupilem m3 2002 smg i chce zrobic przekladke samemu zacząłeś już coś robic ?? skad jestes ?
tak wiem, lampę rozkleiłem - nie było to trudne, a pytałem o wycinanie z ciekawości. Dosyć trudne było ściągnięcie całego odbłyśnika by później zdemontować soczewkę. Jest problem z przesłoną bo jest ona na wygiętych nóżkach i nie da się jej obrócić, bo jest wtedy za daleko od żarówki i nie działa to prawidłowo :/ tzn. przesłona nie odcina światła tylko rzuca jedną "kulę" światła na ścianę. Poza tym przesłonę trzeba by montować na podkładkach - tam gdzie jest nitowana- jutro wrzucę fotki. Raczej nie da się bez rzeźbienia tego przerobić...obie lampy do przerobienia, podgrzewasz w koło i odklejasz szkło, jeśli nie idzie tniesz nożykiem na ciepło, żadne fleksy/ dremelki itp. bo potem będzie brakować plastiku, jak już dostaniesz się do wkładu zmieniasz przesłonę soczewki będziesz widział co i jak, przy okazji możesz sobie założyć "ringi" i masz bajer![]()