• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Lampy i ich przerobienie lub wymiana

holset

Nowy
Punktów
0
czy da sie przerobić lampy w astrze g, bo mam zniszczone trochę a znalazłem tanie oryginalnie przyciemnione tylko że angliki i nie wiem czy jest sens je kupować ??

holset

Nowy
Punktów
0
witam. czy da sie przerobic lampy w astrze g z anglika na wersje eu??

GTD_RFD

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Sokołów
a co z lampami w seacie leonie I, czy da się je przerobić czy pozostaje tylko ich wymiana? Z góry dzięki za odp

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
495
Miasto
łódzkie
możesz wymienić same przesłonki, jak sie przyjżysz bedziesz wiedział o co chodzi
jak cos to mam kilka z zapasów kiedy tych aut robiło sie sporo

darkman

Nowy
Punktów
0
koledzy pomożcie jak przerobić lampę a audi a4 b5 po FL soczewkowa z angola na europejską, czy istnieje jakiś poradnik do przeróbki takiej lampy proszę o pomoc

apollo

Zaufany warsztat
Punktów
73
Miasto
Konin
www.przerabiacze.pl
W A4 B5 po lifcie jest dźwigienka którą bez rozbierania lampy przestawisz. Będą świeciły zupełnie po naszemu, a nie jak np. w Passacie b5 fl na płasko.

darkman

Nowy
Punktów
0
a moze jakies foto ktorys z kolegow posiada gdzie jest ta dzwigienka bo nie mogę sie u siebie jej dopatrzeć , moje lampy są soczewkowe może to jest problemem proszę o pomoc koledzy

apollo

Zaufany warsztat
Punktów
73
Miasto
Konin
www.przerabiacze.pl
Jak zdejmiesz dekiel na lampie tak jak byś chciał wymienić żarówkę światła mijania to ujrzysz tył odblasku a z jego boku dźwigienkę do przestawiania przesłonki. Dźwigienka sterczy do góry i trzeba ją przestawić w dół. To jest tak skomplikowane jak np. zaciągnięcie hamulca ręcznego. Jak nie będziesz dawał rady do użyj lusterka a w ostateczności wymontuj lampę lub zadzwoń do mnie.
Możliwe że lampy Twojej Audi nie są przestawialne, ale ja nieprzestawialnych nie spotkałem w B5 po lifcie więc raczej się uda.

darkman

Nowy
Punktów
0
witam zaglądałem dziś do mojej lampy i nie mam w niej żadnej dźwigienki chyba że źle patrzę , lampy jakie posiadam w audi to lampy firmy Valeo i numer seryjny tej lampy to : 8D 0941 004 AM na kolszu lampy są strzałkii tak jak narysowałem <-<-<- ->->-> więc dalej nie wiem jak przestawić tą przesłonę . proszę o jakąś fotkę lub pomoc ponieważ naprawdę liczę tylko na was

stefan81

Początkujący
Punktów
0
Miasto
ŁOCHÓW
Rozcinać tylną część żeby dostać się do przesłonki soczewki, czy odkleić klosz?

kazekmoto

Bywalec
Punktów
6
witam, przerabiał ktoś moze lampy od Accord-a VII? da sie wogóle? za góry dzieki za odpowiedż

Do góry Bottom